Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 1 - 1 Chelsea (17.02. uto) [D]

Round of 16: Paris Saint-Germain vs. Chelsea (17.02. uto) [20:45h] 21 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda, bez obzira Å¡to se očekuje defanzivna postavka od strane Mourinha
      52%
      10
    • Remi uz golove bi bio fantastičan rezultat
      26%
      5
    • Poraz, možemo biti sretni ako izgubimo sa dva gola razlike
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Niko ne kaže da se treba nadigravati al neke stvari moraju bolje da se igraju

ne možeš ti jbg doći da se braniš i furaš neku kontru,na kraju više PSG imao šansi iz kontre nego mi

al ono sva sreća pa se na kraju samo broje golovi i možemo biti zadovoljni sa te strane 

• Odgovori 157
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Bezveze mi je da sada forsiramo priču da smo ih trebali napasti a svi znamo kako nam je izgledala odbrana na ovoj utakmici. Pa mi da smo njih napali ljudi bi nam uvalili 3 komada bez problema..

Pomirio sam se sa tim davno oko derbija i velikih utakmica.. Mislim da je od one sa Cityem kada smo imali igraca vise i nismo napali. Jednostavno to je Mourinhova taktika i daje rezultate. Oni su bas bili motivisani i videlo im se da zele da se svete, a dobili su .!. . 

Ljudi treba biti realan i ne ocekivati neke stvari koje nisu moguce.Iako se mozda tako cini.Mi nemamo takvu  ekipu da se mozemo sa svakom ekipom nadigravati u gostima.Ponavljam u gostima.Vjerovatno se neki nece sloziti sa ovom konstatacijom ali reLo je dao dobru usporedbu sa Barcelonom i napadackom igrom.Na svom terenu smo uvijek igrali 100 x bolje.Desava se nekad i da ne ide sve po planu.Danas smo mozda i mogli igrati malo ofanzivnije.Mozda i nismo.Ali cinjenica je da smo uspjeli ostvariti pozitivan rezultat i sad je njima voda u usima.

Pljunite me u usta ako bi iko išta negativno rekao da je ostalo 1-0 sa samo jednim udarcem u okvir.

ali nije,niÅ¡ta sad nisi dokazao,pa nama je visio go u vazduhu od kog 10 min 

igra nam je bila očajna ,da nije kurte bilo ne znam Å¡ta bi radili i kad bi  mutavci iz PSG imali bolje bekove

Aj bas da vidim kako ce biti na nasem terenu jer jebeni PSZ nas je sabio. 

p.s. jel ono nasa baklja bila na kraju tekme na tribinama?

• Autor

ali nije,niÅ¡ta sad nisi dokazao,pa nama je visio go u vazduhu od kog 10 min 

igra nam je bila očajna ,da nije kurte bilo ne znam Å¡ta bi radili i kad bi  mutavci iz PSG imali bolje bekove

Pa u tome i jeste fora, jer da je završilo 0-1 nikog ne bi bilo briga za igru i to što nam je gol visio 80minuta već bi sada ovde kačili slike proslave iz svlačionice i raspravljali o tome zašto je Ivanović tužan na slici..

Pa u tome i jeste fora, jer da je završilo 0-1 nikog ne bi bilo briga za igru i to što nam je gol visio 80minuta već bi sada ovde kačili slike proslave iz svlačionice i raspravljali o tome zašto je Ivanović tužan na slici..

ne kontaš,ono,bar sam se meni činilo da je pitanje vremana kad ćemo primit gol,imao sam utisak da su igrači umorni,jbt psg imao utakmicu pre 3 dana a oni lete po terenu .wtf

onda ja isto mogu reći da je bilo na kraju 5:1 za PSG sad bi vi ovde pljuvali sve i svakoga ??? Ja ne znam Å¡ta sve psg nije promaÅ¡io,pa ono odbijanje od Azpijeve noge se deÅ¡ava jedanput u 55 utakmica 

znači nisam baš za to kao što diablo kaže da ih je trebalo napasti nego jednostavno da to što smo planirali da se sprovede u delo kako valja a ne ovo traljavo i nikako

na kraju krajeva samo psg može da žali posle ove utakmice a mi treba da slavimo ko da smo pobedili 

Pa mozemo u nekim utakmicama ali u svakom derbiju nemoramo, ako idemo osvojiti ligu prvaka prije cemo je uzeti napadacki nego bunkerima. U ovoj utakmici  je jos falio samo Mikel da zacini ovu utakmicu.

A kako smo je to osvojili 2012. ? Ne verujem da se ono zove tiki-taka, pogotovo tekma u Barseloni.

Samo glup trener i budala bi napala PSG u Parizu. Bili su bez nekoliko igrača ali i ovakav PSG je jedan od najjačih klubova u Evropi.

Matuidi 2x > Ramires

Veratti 2x > Ramiresa

Lavezzi 2x > Williana

Još kad tu dodaš Ibrahimovića koji je pravio probleme našoj odbrani i brzonogog Cavanija.

PSG ima jaču i kompletniju ekipu od nas i ovakav rezultat sam i predvidio.

1:1 u Parizu je odličan rezultat.

ako igras obranu cilu utakmicu a gol ti visi u zraku u tome je problem

ne smeta meni obrana al da izdrzis s 0-1 nego je moglo bit 5-1 za psg

i inace dobri smo mi doma atletico 1-3

• Autor

onda ja isto mogu reći da je bilo na kraju 5:1 za PSG sad bi vi ovde pljuvali sve i svakoga ???

Slažem se da bi bilo tako, tada bi psovke i uvrede mogli izvozit kinezima, baš kao što bi sve prešutili da je ostalo 0-1..

Zaključak je da rezultat određuje i samo shvatanje utakmice i teme o kojima se raspravlja nakon utakmice.

btw. mislim da nam treba onakav tip igrača kao što je Matuidi, to bi nam dobro došlo..

Dobar rezultat, čak smo i dobro prošli. Cahill loš skroz.

Imam utisak da su dimenzije terena na Bridzu dosta manje nego ovaj Park Princeva.I to ne mislim samo zbog udaljenosti kamere vec po rastojanju igraca.

Samo optička varka. Prema Pravilima igre svi stadioni koji se koriste u europskim i svjetskim natjecanjima moraju biti približno istih dimenzija. Ni ova dva nisu iznimka. Park prinčeva ima dimenzije 105 x 68 m, a Stamford Bridge 103 x 67 m.

Dužina igraliÅ¡ta za meÄ‘unarodne utakmice trebala bi biti izmeÄ‘u 100 i 110 metara (110 - 120 jardi), a Å¡irina bi trebala biti u okviru 65 i 75 metara (70 - 80 jardi). Za ostale utakmice mjere viÅ¡e variraju: dužina izmeÄ‘u 90 i 120 metara, a Å¡irina 45 do 90 metara. Dužina igraliÅ¡ta mora biti veća nego njegova Å¡irina.

Naime, uvek kada su igrali nerešen sa golovima u prvom meču nok-aut faze fudbaleri Čelsija su prolazili dalje, dok u drugom slučaju, kada je PSŽ igrao na domaćem terenu nerešeno sa golovima nikada nisu prošli dalje.

Grena, svaki niz bez obzira bio on negativan ili pozitivan se jednom kad-tad mora prekinuti.  :-$

Nadam se da to neće biti baš ovaj.

Naravno Gandalfe, nadamo se. 

Imam veru u ovaj tim u Londonu,a i u tebe :D

Kako neki pišu ovde, neko ko nema pojma o čemu se radi bi rekao da navijamo za Lester.

Nekima je izgleda draže da karamo kao što smo Barcu 2009. i ispadnemo, nego da šugavo igramo i osvajamo trofeje. Mou je oba puta Ligu prvaka osvojio upravo ovakvom igrom. S Realom je pokušao na ljepši način pa se opekao, a Mou na svojim greškama uči.

Kako neki pišu ovde, neko ko nema pojma o čemu se radi bi rekao da navijamo za Lester.

baš bi reko da nije takva situacija ,suprotno nego inače

manje više svi podržali murinja i tim,mislim da smo večeras bilo možda čak i najsložnij kako inače možemo biti

Nekima je izgleda draže da karamo kao što smo Barcu 2009. i ispadnemo, nego da šugavo igramo i osvajamo trofeje. Mou je oba puta Ligu prvaka osvojio upravo ovakvom igrom. S Realom je pokušao na ljepši način pa se opekao, a Mou na svojim greškama uči.

preterujete sad ti i igi,pa pogledaj malo Å¡to su ljudi napisali ,evo recimo wisey koji ti ukazuje na neke greÅ¡ke koje su se mogle ispraviti,moglo je i bolje bar po mom miÅ¡ljenju 

lepo kaže crv,ne možeš ti da dodješ da se braniš a psg mogo da nas dobije 5:1 ,mislim wtf

evo sad kaže žoze da neki igrači nisu trenirali uopÅ¡te joÅ¡ od evertona,jbem li ti život viÅ¡e 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.