Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 1 - 1 Chelsea (17.02. uto) [D]

Round of 16: Paris Saint-Germain vs. Chelsea (17.02. uto) [20:45h] 21 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda, bez obzira Å¡to se očekuje defanzivna postavka od strane Mourinha
      52%
      10
    • Remi uz golove bi bio fantastičan rezultat
      26%
      5
    • Poraz, možemo biti sretni ako izgubimo sa dva gola razlike
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 157
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio sam u potpunosti optimistican pred ovaj duel.Kako sad citam da je velika vjerovatnoca da Cesc nece igrati automatski pocinje da vlada neka nervoza.Znaci nam on i previse a i pitanje je koliko ce nam moci pomoci ako bude iscrpljen,slab i slicno?!
Predpostavljam da ce igrati Ramires u prvoj postavi.Ukoliko bi zaigrao Cesc ocekujem onda standardnu postavu sa Wiilianom i Hazardom po krilima Cesc sa Nemanjom i Ramiresom u sredini.U suprotnom ako Cesc ne bude igrao,mislim da bi idealno bilo da Willian igra 10-ku a Cuadrado da uskoci na to desno krilo.U tom slucaju mogli bi malo kompenzovati nedostatak kontrole na sredini terena a dobiti na puno vise brzine i hitrine u napadu,pogotovo sto se kontra napada tice.Mada mislim da ce Oscar igrati prije Cuadrada iako mi se to ne svidja.

Sve u svemu kako se blizi utakmica tako se i trema povecava.Ali jedva cekam utakmicu i sve sam obaveze odgodio,cak i gledanje utakmice sa drustvom kako bih se mogao fokusirati na svaki detalj pa i onaj najmanji.

• Autor

Bio sam u potpunosti optimistican pred ovaj duel.Kako sad citam da je velika vjerovatnoca da Cesc nece igrati automatski pocinje da vlada neka nervoza.Znaci nam on i previse a i pitanje je koliko ce nam moci pomoci ako bude iscrpljen,slab i slicno?!

Kada je u pitanju alternativa za neke igrače, mislim da je najteže nadoknaditi izostanak Fabregasa i Hazarda, sve ostale izostanke možemo uspješno nadoknadit. Slažem se, eventualni izostanak Fabregasa će biti veliki hendikep za nas..

Kada je u pitanju alternativa za neke igrače, mislim da je najteže nadoknaditi izostanak Fabregasa i Hazarda, sve ostale izostanke možemo uspješno nadoknadit. Slažem se, eventualni izostanak Fabregasa će biti veliki hendikep za nas..

Zaboravio si Matica.Po meni i vazniji od Fabregasa.naravno neprikosnoven je Eden debeloguzi Hazard.

• Autor

Zaboravio si Matica.Po meni i vazniji od Fabregasa.naravno neprikosnoven je Eden debeloguzi Hazard.

Upravu si, čim sam objavio post sjetio sam se Matića :D

Citav danasnji dan samo razmisljam kako cemo izgledat veceras. Potajno se nadam otvorenijem pristupu nego inace, ono Murinjovski, sto vecina ocekuje. Nadam se velikoj motivisanosti igraca, imali su vremena da se odmore, oporave, osvjeze i dobro pripreme za ovaj mec. A vazan nam je, itekako. Dileme su nam mjesto golmana, mjesto stopera i Fabregas. Ja bih Cecha ponovo, dok se zaletio fino :D Zumaru isto tako jer je u boljoj formi i mozda neki mali plus jer je igrao protiv njih vise puta. Nadam se jednoj kvalitetnoj i nadahnutoj tekmi Hazarda i volio bih Williana na 10ku, ukoliko Fabregas ne igra. Ramiz moze dosta znaciti u ovoj tekmi, koliko god to suludo zvucalo nekima...

Volio bih da izadjemo sa svim svojim potencijalom vcrs i da nadigramo ovu ekipicu, ali vjerovatno dzaba nadanje...

Kako god, rezultat je uvijek najbitniji :D IDEMOOOOO

sada kada znamo sastave, bice ovo jedna jebena utakmica. 

Idemo Chelseaaa ! 

the-flying-wingback-flyi.png

B-EN0abCQAEFmiD.jpg

zaglavio nam se autobus  :D  :D  :D

rekoÅ¡e ovi da je neÅ¡to puklo  :D

Ovo pokusali uvest autobus na teren pred nas gol.

B-EN0abCQAEFmiD.jpg

zaglavio nam se autobus  :D  :D  :D

rekoÅ¡e ovi da je neÅ¡to puklo  :D

A u pizdu materinu sad moramo ofanzivnije igrati

Ima li netko da je iznenađen postavom?

Po meni dobra postava iako sam očekivao Oscara u sredini jer nije igrao ni protiv Evertona, ali ostalo je sve više manje po meni očekivano

Uređeno , autor izmjene: The Pensioner

Ima li netko da nije iznenađen postavom?

Po meni dobra postava iako sam očekivao Oscara u sredini jer nije igrao ni protiv Evertona, ali ostalo je sve više manje po meni očekivano

Misliš imal neko da je iznenađen?

Potpuno očekivano, nema tog x faktora večeras. Baš ćemo vidjeti šta će biti.

Terry ubacio, cahill asistirao a bane pogodio. Ovo nam ostalo od prethodnih sezona kad nismo imali napadace pa se morali snalaziti :D

Misliš imal neko da je iznenađen?

Potpuno očekivano, nema tog x faktora večeras. Baš ćemo vidjeti šta će biti.

Jedno pišem, drugo mislim, mislim u glavi nisam iznenađen i napišem jel ima ko da nije iznenađen :D

Igrom i pristupom nisam zadovoljan, a sto se tice rezultata, kako smo igrali vise od ovog i nije moglo.

Jes da smo igrali u gostima, al oni su pre tri dana igrali utakmicu, a mi pre 6, to je na terenu izgledalo obrtno, par igraca im je povredjeno, jednostavno mislim da je moglo bolje, dosta bolje.

Sad se okrecemo PL, primarnom cilju, pa onda ih cekamo na SB.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.