Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 1 - 1 Chelsea (17.02. uto) [D]

Round of 16: Paris Saint-Germain vs. Chelsea (17.02. uto) [20:45h] 21 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda, bez obzira Å¡to se očekuje defanzivna postavka od strane Mourinha
      52%
      10
    • Remi uz golove bi bio fantastičan rezultat
      26%
      5
    • Poraz, možemo biti sretni ako izgubimo sa dva gola razlike
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 157
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Lavezzi-Ibrahimović-Cavani je jebena kombinacija, moramo odigrati fantastično u defanzivi..

Ja se samo nadam da nećemo primiti gol u uvodnoj fazi meča, jer oni će nas napasti iz sve snage odmah na početku i ako ga ne primimo u prvih 15-20 minuta sve će biti duplo lakše...

Meni je njihov najbolji igrac Verratti naravno uz Ibru.Ovaj omaleni je jeben lik,kontrola lopte mu je zaista na visokom nivou  a ima i muda za podvaliti pas.Ipak za sve njih pa i za njega tu je Nemanja velecasni Matic.Nisu svjesni kakva ih grtalica ceka.

• Autor

Matuidi, Marquinho i Pastore će biti spremni za utakmicu protiv nas..

Evo njihovog spiska: Augustin, Bahebeck, Camara, Cavani, David Luiz, Digne, Douchez, Ibrahimovic, Kipembe, Lavezzi, Matuidi, Marquinho, Maxwell, Pastore, Rabiot, Sirigu, Thiago Motta, Thiago Silva, Van der Wiel, Verratti.

Znaci : 

Sirugu - Van der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell - Motta, Verrati, Pastore - Lavezzi, Cavani, Ibra

Verovatno im je ova postava. Eventualno mozda umesto Pastore-a igra Matuidi ako je spreman ili Rabiot. Imamo bolju ekipu, ja ocekujem neku minimalnu pobedu i igru na kontra-napade.

Cavani ne moze meda, Ibra jos nije usao u formu, ali polahko ulazi. Vezni red im strasan posao obavlja, ali su oslabljeni sada, jer su im svi pod manjim povredama osim verratija, odbrana suplja. Eto :P

I da, Lucas Moura im je bio glavna violina ove sezone, a njega nece biti, i bez njega su k'o muhe bez glave :)

Nikad docekat utakmicu. Ocekujem pobedu, 1:2 (Ibra - 2x Costa). Jaci smo tu nema dileme, samo da ne igramo defanzivno ko sto znamo.

Ceh

Bane Zuma Teri Azpi

Matic Cesc

Cuadrado Willian Hazz

D. Costa 19

Ajmo na celu sa Diegom da im srusimo Ajfelovu kulu.

tumblr_njvrehfwtb1qg259xo1_540.jpg

Come on CHELSEA!!!

Ovo je postava koju ja očekujem, poznavajući Mourinha i njegovu taktiku, 

Cech

Ivanovic   Zouma     Terry  Azpilicueta

Ramires    Matic

Willian             Fabregas          Hazard

Costa

Mislim da će definitivno krenuti sa Ramiresom jer će tako dobiti na defanzivi i trci i energiji na sredini terena. Matić i Ramires će pokušati zatvoriti sredinu, mislim da će tako otvoriti utakmicu da izdržimo početni pritisak Psg-a. Tamo negdje oko 60-te minute očekujem zamjenu Ramiresa sa Oscarom, te će tamo pred kraj tražiti eventualni pogodak. Mislim da će se braniti a prema naprijed se osloniti eventualno na Hazarda i neki njegov individualni potez kojim bi mogao proigrati Costu ili sam napraviti nešto. Napadački Hazard, Fabregas, Willian i Costa sumnjam da će puno moći napraviti jer je to premalo igrača da se ozbiljnije ugrozi Psg, jedino kroz neku kontru/prekid ili čekati eventualnu pogrešku obrane Psg-a. Pred kraj utakmice definitivno kada se oslobode pritiska očekujem Oscara, a i Ramires će biti potrošen pa će to biti sigurna zamjena, Isto tako Williana mislim da će zamijenit Cuadrado kada se potroši Willian jer će i on morat trkački odraditi lavovski posao na desnoj strani. I zadnju zamjenu bi mogao ubaciti Filipe Luisa umjest Azpi. Nadam se da ćemo proći sa pozitivnim rezultatom, iako i poraz s jednim golom razlike (ukoliko i mi zabijemo pogodak) bi bio dobar rezultat, znajući da je Stamford Bridge jedno od najtežih gostovanja za protivnike u svijetu. Jedva čekam sutra nadigravanje, bit će napeta utakmica vjerujem, ali Blanc mislim da taktički će izgubiti ovu utakmicu.

Ne treba nas zavarati njihova lošija forma ove godine nego prošle. Ligaske utakmice i ove nisu iste. Nije stvar ni u kvalitetu koliko je do glave, hrabrosti i želje ze pobjedom. Sjetite se da smo ligu prvaka osvojili pobijedivši jače ekipe a u premijer ligi smo bili loši.
Ne sumnjam da ce Mourinho igrati oprezno i psihički dobro pripremiti igrače. Zar u fudbalu ima neko bolji u tome?
Tipujem na neriješen rezultat.

sta bi vi igrali na kladioni 

0-2

Aca Informacija :D :

Sutra tj. već danas nastavlja se Liga šampiona, a hit meč je PSŽ-Čelsi

Ibra protiv Baneta
Pomoćnik Bob protiv Nemanje
Azijski milioni protiv evroazijskih

Ko je skuplji... pardon jači?
Ko je kupio srca... pardon osvojio srca većeg broja navijača?
Za koji klub je više fudbalera sanjalo da će igrati kada porastu bez obzira na astronomsku platu?

Jedno je sigurno, da je pauza potrajala još nedelju dana, sretali biste me jedino na infuziji.7
Još jedno je sigurno, uželeo sam se ovih najava kao Ronaldinjo lopte i kao Vilšir cigare posle meča.

Dobro došli u Pariz, grad u kojem nije preporučljivo biti karikaturista.

• Autor

Pa jel moguće da smo takvi baksuzi da je Fabregas ponovo pod upitnikom za utakmicu..

I onako ćemo igrati defanzivno još nam samo fali da nema ni Fabregasa pa da nema ko poslat dobru loptu prema napred.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.