Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: PSG 1 - 1 Chelsea (17.02. uto) [D]

Round of 16: Paris Saint-Germain vs. Chelsea (17.02. uto) [20:45h] 21 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda, bez obzira Å¡to se očekuje defanzivna postavka od strane Mourinha
      52%
      10
    • Remi uz golove bi bio fantastičan rezultat
      26%
      5
    • Poraz, možemo biti sretni ako izgubimo sa dva gola razlike
      21%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Eh da je nama Matuidi ili Veratti..

Mi kad se spominjemo s igracima kao sto su Cabaye ili Khedira pocinju price sta ce nam nemogu podici igru na visi nivo, imamo Mikela i Ramiresa, e pa evo Ramiresa lik je  za Setubala, Boaviste i ostalih klubova a nemoze ni prici prvom sastavu u klubu kakav je nas klub.

• Odgovori 157
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako pljujete po Ramiersu, igraču koji nam je donio trofej lige prvaka (gol protiv Barcelone sa igračem manje), mislim nije da on živi na staroj slavi, a on je i bolji od Khedire (nije ni Real lud Å¡to je htio dovesti Ramiresa). On pokriva ogroman dio terena, al mislim da nije on kriv za onakvu bezidejnu predstavu, kada im je očito bilo rečeno da se povuku nazad. Stajali su i on i Matić na 20 metara od gola, trebali su bliže stati protivničkim igračima i zatvoriti taj prostor, isto tako tada bi se bolje povezali sa Fabregasom i ostalom vezom. Mislim da nismo smjeli sredinu terena tako olako prepustiti, pa imamo mi dobre vezne igrače koji bi trebali moći parirat Psg-ovim. Blanc je postavio Luisa kao priljepak na Fabregasa, a Fabregas nije imao rjeÅ¡enja na to nikakvih, na Hazardu se konstantno radio prekrÅ¡aj, predaleko smo bili od gola, mislim da se treba malo hrabrije postaviti u uzvratu. MiÅ¡ljenja sam kako ćemo proći Psg ukoliko hrabrije uÄ‘emo u utakmicu, sa Zoumom u obrani, možda Luisom na boku i Oscarom u sastavu. Isto tako ako Fabregas i Costa budu ovako očajni, zamijenio bih ih  ranije, hvala Bogu imamo Å¡iroku klupu i dobre igrače koji čekaju priliku. Costa se neÅ¡to kao povlači u sredinu i pritom svaki put kad primi loptu izgubi je skoro, umjesto da se postavi visoko kako bi razvukao psg i napravio prostora za vezne igrače.

Kako pljujete po Ramiersu, igraču koji nam je donio trofej lige prvaka (gol protiv Barcelone sa igračem manje),

Nijedan igrač nije sam donio trofej lige prvaka. Ne znam jel se sjećaš obrana Čecha, gola Didiera, onda možemo ići i u ranije utakmice tipa osmina finala s Napolijem, tu su Didier, Terry, Lamps, Bane, Čech opet vadio, Pa možemo još ranije u utakmicu odluke sa Valencijom, Didier 2x, naravno i Ramires je dao tada gol. Znači ne možeš rei da je Ramires donio trofej LP. Jedna lasta ne čini proljeće.

Da, Ramires nam je sam donio trofej LS. Osim sto nije.

Naravno da Real nije htio Ramiresa, to su obicni novinarski natpisi kad se mora i neki nas igrac negdje preseliti. Ramires je bolji od Khedire jedino u istrcavanju 100 metara i moze trcati 2 dana bez stajanja, priznajem, samo sto ovo nije maraton do Kilimandzara vec igra koja zahtijeva upotrebu mozga tako da tu Ramires otpada. 

Naravno da Real nije htio Ramiresa, to su obicni novinarski natpisi kad se mora i neki nas igrac negdje preseliti. Ramires je bolji od Khedire jedino u istrcavanju 100 metara i moze trcati 2 dana bez stajanja, priznajem, samo sto ovo nije maraton do Kilimandzara vec igra koja zahtijeva upotrebu mozga tako da tu Ramires otpada. 

Ancelloti je potvrdio zainteresiranost za Ramiresa, al nije Mou glup da ga mijenja za Khediru, a Real ga se tako očajnički želi riješit. Svejedno rasprava je uzaludna jer Ramires neće nikud iz Chelsea-ja, Mou zna da je to igrač kakav mu treba, a niti će Khedira u Chelsea, otić će u Arsenal ili Bayern :) . Da malo potkrijepim svoju tvrdnju, Ramires je pretrčao 11km protiv Psg-a, 91% točnih dodavanja, to što ga je Mourinho gurnuo defanzivno nije njegova krivica, radio je što mu se reklo. Razlog onako blijede predstave treba tražit u očajnom Fabregasu i Costi, koji su bili daleko lošiji od Ramiresa. Ramires je bolji od Khedire u kontri, u defanzivi, i kao što si rekao brži je i pokretljiviji, šta je Khedira haha

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Svaka ti dala za ovo

Naravno da su i ostali sudjelovali, ali bez njega realno ne bi bilo ništa, postigao ključan gol

• Autor

Mislim da se o utakmici nema više šta reći, sve je rećeno, i da ne bi ovde nastavili raspravu o Ramiresu, Khediri, Realu itd, tema ide pod ključ..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.