Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Ja bi volio da i Chelsea ima trenera koji "ludački" zna proslaviti gol ali i pokazati tugu(kao Jesus)...

Znao je i AVB

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Jako emotivno u pm.Ali znalo se da ce Porto dobije ovu utakmicu,uvjek su bili bolje od Benfike.

Sada kada je Moyes novi trener Uniteda, a City također treba da dobije novog trenera, baš kao i CFC. Mislim da će u sljedećih nekoliko godina u Engleskoj uslijediti dominacija Chelseaja, jer će se Mou puno brže prilagoditi Chelseaju nego Moyes Unitedu i moguće Pellegrini Cityju.

When asked by a reporter: "What kind of football does Zlatan Ibrahimovic play?" Ibrahimovic has the obvious answer........"Zlatanstyle."

Ibrahimovic was asked what present he bought for his wifes birthday. A typically confident response from Zlatan......"Nothing, she already has the Zlatan."

"Come to my house and youll see if Im gay And bring your sister."

"Then Guardiola started his philosopher thing. I was barely listening. Why would I? It was advanced shit about blood, sweat and tears, that kind of stuff."

"An injured Zlatan is a pretty serious thing for any team."

"It was the fault of David Trezeguet, who made me do one drink of vodka after another. I slept in the bathtub. Now I hold my vodka much better."

"Guardiola was staring at me and I lost it. I thought there is my enemy, scratching his bald head!. I yelled to him: You have no balls! and probably worse things than that. I added: You are shitting yourself because of Jose Mourinho. You can go to hell!. I was completely mad. I threw a box full of training gear across the room, it crashed to the floor and Pep said nothing, just put stuff back in the box. Im not violent, but if I were Guardiola I would have been frightened."

Reporter "Do you think its even possible for Ajax to lose nine points in nine games?".....Zlatan "According to my calculations it is possible to lose nine points in only three games."

Zlatan (Answer to criticism from John Carew that Zlatans moves are pointless.) "What Carew does with a football, I can do with an orange."

"Mourinho is Guardiolas opposite. If Mourinho brightens up the room, Guardiola pulls down the curtains and I guessed that Guardiola now tried to measure himself with him."

"Lionel Messi is awesome. Hes unbelievable, but I dont really know him. We are totally different. He came to Bara as a 13-year old. Hes raised in that culture and has no problems with that school shit. In the team, the play is all around him, pretty naturally actually. Hes brilliant, but now I had arrived [at Barca] and scored more goals than him."

Ovdje možete okačiti zanimljive fudbalske citate, one koji su vas inspirisali, one koji su vas nasmijali, iznenadili, pogodili... Za početak sam uzeo nešto iz velike lepeze legendarnog Zlatana. Možete ih staviti na engleskom ili našem, logično.

a) Uvođenje financijskog fair-playa. neće se ovo ni uvest kolko vidim

b )Skok Bundeslige na prvo mjesto u Europi. premier liga ce biti prva opet, al i njemci će biti u vrhu

c) Masovno uvođenje tehnologije u europski nogomet, to se uvodi

d) Dominacija Bayerna u stilu dominacije Barcelone prethodnih godina. a-aa, barcelona je baš dominirala nema šanse da i bayern tako, iako će biti jaki ko sveta zemlja, neće biti jedini jaki

e) Pad Manchester Uniteda i dominacija Chelseaja u engleskom nogometu sljedećih godina. ne mora značiti, ne vjerujem nešto da će Chelsea dominirati

f) Interov status više neće biti "vrhunski klub" nego "prosječan klub". jbg, izgleda da će tako biti mada bi volio da se vrate kraljevi

g) Osnivanje regionalne lige u srednjoj i jugoistočnoj Europi. who knows

h) Ukidanje Europa lige i osnivanje europske superlige. šta znam

Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
- neki lik iz Liverpoola

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win."

Gary Lineker

Da mi je znati sta Drogba misli na ovo..

• Autor

Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
- neki lik iz Liverpoola

Bill Shankly, čovjek sa najjačim izjavama u povjesti nogometa.

Najjača rečenica Mourinha.<br />Na pitanje novinara citiram.." Jel vam minus u trenerskoj karijeri što niste bili uspešan fudbaler? " <br /><br />Mou: "Jel to znači ako hoću da budem jahač,pre toga moram da budem konj?"<br /><br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />
  • Autor

Najjača rečenica Mourinha.<br />Na pitanje novinara citiram.." Jel vam minus u trenerskoj karijeri što niste bili uspešan fudbaler? " <br /><br />Mou: "Jel to znači ako hoću da budem jahač,pre toga moram da budem konj?"<br /><br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Nije to na pitanje novinara, nego je Mihajlović podbadao Mourinha s izjavom da ne možeš biti dobar trener ako nisi bio uspješan nogometaš, pa mu je ovaj odgovorio u svom stilu.

Veliki tata Ćiro je rekao, jako malo bivših igrača, jedva 3 su stvarno kvalitetni treneri i to većinom oni što su bili prosječni igrači pa žele popraviti dojam, te da se treba proći puno obuke i nekih škola u vezi psihe ili nešto tako slično uglavnom znate na šta mislim (nadam se)

Nije to na pitanje novinara, nego je Mihajlović podbadao Mourinha s izjavom da ne možeš biti dobar trener ako nisi bio uspješan nogometaš, pa mu je ovaj odgovorio u svom stilu.

E hvala,nisam mogao tacno da se setim sta je prethodilo odgovoru :)

• Autor

Aubameyang izjavio da mu je životni san igrati za Real Madrid. Sad mi je još draži kad znam da nije dio ove kretenske generacije gdje svi svršavaju na igranje u Barceloni.

PSG osigurao naslov, Marseille osigurao drugo mjesto. U borbi za treće, koje vodi u kvalifikacije za LP, preostala su 4 tima:

3. Lyon - 63 boda, gol-razlika 58:37 - preostali mečevi: Nice (A), Rennes (H)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Lille - 60 bodova, gol-razlika 58:39 - preostali mečevi: Montpellier (A), Saint-Etienne (H)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5. Nice - 60 bodova, gol-razlika 54:45 - preostali mečevi: Lyon (H), Ajaccio (A)

6. Saint-Etienne - 59 bodova, gol-razlika 57:31 - preostali mečevi: Marseille (H), Lille (A)

Lyon je ovog vikenda izgubio od prvaka, no na njihovu sreću od konkurenata je slavio samo Lille, pa su još uvijek u prilično dobroj poziciji. U subotu idu na najteže gostovanje u ligi, kod Nice, gdje će jako teško doći do bodova. Ipak, u zadnjem kolu na Gerland dolazi im Rennes, kojeg bi, ako odigraju kako treba, mogli dobiti bez većih problema.

Lille ima najteži raspored od ova 4 tima. Već u subotu idu na jedno od najtežih gostovanja, Montpellier, a u zadnjem kolu im dolazi nabrijani Saint-Etienne, kojem bi, ako bi slavio u subotu na Velodromeu, ta utakmica u zadnjem kolu bila od ogromnog značaja.

Nice ima najlakši raspored. U subotu na Azurnoj Obali dočekuju Lyona, a sigurno da su gladni pobjede nakon što ih je Evian isprašio u 36. kolu sa 4 komada. Pred domaćim navijačima bi morali pružiti 120% u najvažnijoj utakmici sezone, a u zadnjem kolu imaju poprilično lak plijen, Ajaccio.

Saint-Etienne ipak nije uspio oteti bodove jakom Lorientu, no u prilog im ide što je Marseille zacementiran na drugom mjestu, te će vjerojatno u subotu doći na Guichard sa oslabljenom postavom, gdje bi Zeleni trebali uzeti sva 3 boda. Ipak, u zadnjem kolu ih čeka gostovanje u Lilleu, a tu će im trebati nešto više.

Sve u svemu, ako Lyon bude slavio na Azurnoj Obali, jedini konkurent mu ostaje Lille, dok bi u slučaju remija ili pobjede Nice, situacija postala još zanimljivija pred zadnje kolo.

Subota, 21 sat, Allianz Riviera, Nice, Francuska. Utakmica u kojoj se prelama završnica francuskog prvenstva, utakmica koju će cijela Francuska pratiti pred malim ekranima. OGC Nice - Olympique Lyonnais. Mogu li Ospina, Digard, Civelli, Bautheac, Cvitanich i ekipa srušiti lavove predvođene Gomisom, Gonalonsom, Lopezom i Gourcuffom?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.