8. maj 2013.13 god. comment_120751 Ne bih da se igram Milana Tarota. Ma jasno, evo smaram se cekajuci tekmu pa da vrijeme brze prodje. Moze biti sve suprotno od ovoga. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120752 Vec imamo primjer Cityja koji ce fantasticnim korsitenjem rupe u tom pravilu, moci i dalje trositi fine pare. Citao sam clanak o tome. Nista protiv njih, cak mi se i svidja takvo pisanje u usta svima iz Uefe. Vjerujem da oni nece biti jedini klub koji ce naci nacin da trosi vise od predvidjenog po ovom pravilu. Biznismeni uvijek nadju nacin da se provuku i kroz najmanju rupu u zakonu. na koju rupu misliš? jer ja sam davno čitao što će sve UEFA zabraniti pa me živo zanima ta moguća rupa ;) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120757 na koju rupu misliš? jer ja sam davno čitao što će sve UEFA zabraniti pa me živo zanima ta moguća rupa ;) Rupa veličine one s pozadine Lisa Ann. Vlasnici Citya su vlasnici jedne velike multinacionalne kompanije sa središtem u Dubaiju. I ljudi fino preko te kompanije kao sponzora upumpali 400 miliona funti za komercijalizaciju imena stadiona i preimenovanje u sadašnji naziv, a koji je ujedno naziv kompanije - Etihad. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120760 Vlasnici Citya su vlasnici jedne velike multinacionalne kompanije sa središtem u Dubaiju. I ljudi fino preko te kompanije kao sponzora upumpali 400 miliona funti za komercijalizaciju imena stadiona i preimenovanje u sadašnji naziv, a koji je ujedno naziv kompanije - Etihad. a baš je bilo riječi o tome da će se zabraniti takvo upumpavanje novaca preko kompanija samih vlasnika al neka, samo neka jebu taj smiješni FFP kako god mogu Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120825 još jedna spamerska tema... KATANAC A što je spamerska? Kakvo je to ponašanje - ima li obrazložiti? Ja sam fino napisao šta očekujem kada uzmemo u obzir trenutna zbivanja. Nisam rekao da će se ostvariti ove stvari, ali sam išao nekom logikom. Mogli ste bar napisati šta vi očekujete ili šta od ovoga nabrojanog mislite da se neće/hoće ostvariti. Nema to veze s Milanom Tarotom, ali kad znamo svi pametovati šta očekujemo od Chelseaja, možemo i ovdje "pametovati" šta očekujemo od nogometa u Europi kad se gleda u globalu. Ta forum tome i služi. Jer ova godina je prelomna - prvo njemačko finale ikad, prvi Mourinhov neuspjeh u nekom klubu i prvi put povratak u klub u koji je dobio otkaz. Odlazak velikog SAF-a s pozicije trenera u ManU nakon 27 godina. Pad engleskih klubova u Ligi prvaka, totalni prestanak postojanja velike četvorke u Engleskoj. Mislim dosta se velikih stvari izdešavalo u zadnje vrijeme. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120838 A što je spamerska? Kakvo je to ponašanje - ima li obrazložiti? Ja sam fino napisao šta očekujem kada uzmemo u obzir trenutna zbivanja. Nisam rekao da će se ostvariti ove stvari, ali sam išao nekom logikom. Mogli ste bar napisati šta vi očekujete ili šta od ovoga nabrojanog mislite da se neće/hoće ostvariti. Nema to veze s Milanom Tarotom, ali kad znamo svi pametovati šta očekujemo od Chelseaja, možemo i ovdje "pametovati" šta očekujemo od nogometa u Europi kad se gleda u globalu. Ta forum tome i služi. Jer ova godina je prelomna - prvo njemačko finale ikad, prvi Mourinhov neuspjeh u nekom klubu i prvi put povratak u klub u koji je dobio otkaz. Odlazak velikog SAF-a s pozicije trenera u ManU nakon 27 godina. Pad engleskih klubova u Ligi prvaka, totalni prestanak postojanja velike četvorke u Engleskoj. Mislim dosta se velikih stvari izdešavalo u zadnje vrijeme. sad kada sam razmislio, u pravu si da... i lokomotiva će najvjerojatnije završiti na drugom mjestu 1. HNL, što je također prelomno što se hrvatske tiče, znači biti će zapravo isti klub i prvak i viceprvak istovremeno, i oba će imati europsku avanturu u narednoj sezoni.. zbilja okreće se kolo sreće, pođe naprijed pa se vrati, kad ja budem sretan čovjek ti ćeš onda tugovattiiiiii Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120844 Kakav ba pad, pomalo, engleski klub je osvojio ligu sampiona prosle sezone. Sto je jedna sezona lige sampiona bez engleza, ne mora da znaci da pada liga. Gledaj kako se konkurise od sljedece sezone, kad united, arsenal, city, chelsea pocnu da trose, po 100 miliona svaki tim, vidjet ces konkurencije svim ostalim ligama. (arsenal pod uslovom da budu u ligi sampiona) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120869 Nevjerujem ja da ce bayern uspjeti kao barca dominirati. Mozda sezonu dvije. Odose u 30-te robben. lahm, svajni, ribery. Ne kazem da ce biti slabi ali nece moci nastaviti ovim tempom igrati svi za 2,3 godine. Tesko ce biti zamjeniti riberya, lahma, svajnia i robbena. Isto ko sto je i nama Drogbu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120904 Nevjerujem ja da ce bayern uspjeti kao barca dominirati. Mozda sezonu dvije. Odose u 30-te robben. lahm, svajni, ribery. Ne kazem da ce biti slabi ali nece moci nastaviti ovim tempom igrati svi za 2,3 godine. Tesko ce biti zamjeniti riberya, lahma, svajnia i robbena. Isto ko sto je i nama Drogbu. Ne znam koliko si upućen u Bayern, ali Bavarci na Robbena previše i ne računaju. On jeste zadnjih nekoliko utakmica uletio kao džoker i pokazao se odličnim, ali njegovu poziciju skoro čitavu sezonu igrač Muller i baš je odličan. Švajniju je tek 28 godina, Lahmu 29 i još su sigurno 3-4 odlične sezone ispred njih. Riberyju jeste 30 godina, ali on je konstanto odličan i sigurno može i on još minimalno dvije sezone odigrati na vrhunskoj razini. A Bayern vidi se već sad razmišlja o budućnosti, čim su doveli Goetzea. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120913 Kakav ba pad, pomalo, engleski klub je osvojio ligu sampiona prosle sezone. Sto je jedna sezona lige sampiona bez engleza, ne mora da znaci da pada liga. Gledaj kako se konkurise od sljedece sezone, kad united, arsenal, city, chelsea pocnu da trose, po 100 miliona svaki tim, vidjet ces konkurencije svim ostalim ligama. (arsenal pod uslovom da budu u ligi sampiona) Da li je ovaj Chelsea slabiji od Chelseaja iz sezone 08/09? Jeste! Da li je ova ekipa Uniteda slabija od one koja je osvojila LP 2008.? Jeste! Da li je Arsenal pao? Jeste! Da li je Liverpool pao? Jeste! Jedina ekipa (mislim na jače timove) koja je napredovala u odnosu na neke prethodne sezone je City, ali oni u europskim okvirima nisu konkurentni. City već dvije sezone ispada u grupnoj fazi LP. United je prošle sezone ispao u grupnoj fazi LP. Chelsea je ove sezone ispao u grupnoj fazi. To je prije 4-5 godina bilo nezamislivo. Da li je Premiership pao što se tiče koeficijenta? Jeste! Da li je realna mogućnost da izgubi i to 2.mjesto? DA. City je prije 2 godine potrošio - 182.450.000 €, prošle sezone potrošio - 94.835.000 €, ove - 61.950.000 € i šta su postigli? Osvojili su Premiership i FA Kup. U LP su ispali 2 puta u grupnoj fazi što je sramotno kada se uzme u obzir koliko su uložili. Prije je uvijek jedan od engleskih timova bio medju glavnim favoritima za osvajanje LP. Pored Barce uvijek je bila jedna engleska ekipa medju glavnim favoritima. Tu prije svega mislim na Chelsea i Man Utd. Danas je druga priča - Barca, Bayern, Real - po kladionicama navedene ekipe su bile glavni favoriti. Trenutno su ove 3 ekipe ispred engleskih klubova - tu bi još dodao i Dortmund. Ovo su činjenice. @soxx To ćemo viditi. Uz Barcu su najkonstantniji klub u LP - 3 finala u zadnje 4 sezone. Navedeni igrači mogu odigrati još par sezona na vrhunskom nivou. Bayern ima svijetlu budućnost - i sa igračke i sa finansijske strane. Nakon što se otplati posljednja rata kredita za stadion, i nakon uvodjenja FFPa Bayern će postati najbogatiji klub na svijetu. Već sada polako preuzimaju primat na tržištu - i vrlo je bitna činjenica da se ne zadužuju kao Real i Barca prilikom kupovine igrača. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120923 Da li smo mi osvojili LP prosle sezone iako smo imali najslabiji tim ikad otkad nas je kupio Abramovic - DA. Mi smo u tranziciji, Abramovic je usrao sa otkazima, zato igramo lose. Tim se lagano privikava, jer pola tima igra tek prvu sezonu. Od sljedece sezone ce se svi engleski timovi bas pojacati, pa ces gledati sta ce donijeti to. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120931 Uvijek se nekako provlači ova priča o trećem finalu Bayerna u 4 godine. Ja kažem: dva su izgubili, još jedno i imate hattrick. Pa i CFC je godinama igrao strašno u LŠ, mnogo duže i konstantnije nego Bavarci, dolazili u same završnice gdje se zbog krađa ili nesreće ispadalo. Međutim, stalno se prigovaralo kako nema titule, a dok nema titule nema ništa. Tako je sa nama bilo sve do prošle godine. I opet, budućnost zna samo Onaj gore, jer vrtićete svi vi drugu ploču ako sljedeće sezone Englezi opet maznu klempu. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120938 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XFLUY-vW6IY Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121235 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KY30f89pygo Majstor ostaje majstor. Tog Ronaldinha bas nisam mogao da mrzim iako je bio ikona Barse. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121347 http://www.youtube.com/watch?v=_7oeoHlVs3A pivski stomacic je tu ali tehnika takodjer :) Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121507 Danas je možda i najvažnija utakmica u ovom prvenstvu. Susreću se Porto i Benfica. Porto ima bolju formu u zadnjih 5 utakmica (sve pobjede) dok Benfica ima jedan X i to iz prošlog kola. Benfica je trenutno prva i bježi Portu dva boda, te ima tri gola prednosti. Tekma počinje u 21:30h Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121508 Nije mozda nego sigurno najvaznija utakmica . 2 boda prednosti ima Benfica , medjutim u ovom susretu favorit je Porto . Najvjerovatnije ko pobjedi ovu utakmicu da ce na kraju i biti prvak Primeire . Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121509 Benfica će vjerojatno izaći sa najjačom postavom, što bi uveliko nama pomoglo u finalu EL-a. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121784 http://sportsport.ba/blabla/on-fudbal-zivi-jesus-na-koljenima-nakon-kelvinovog-evrogola/104690 Pao na koljena poslije primljenog gola.. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121801 http://sportsport.ba/blabla/on-fudbal-zivi-jesus-na-koljenima-nakon-kelvinovog-evrogola/104690 Pao na koljena poslije primljenog gola.. Ja bi volio da i Chelsea ima trenera koji "ludački" zna proslaviti gol ali i pokazati tugu(kao Jesus)... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.