Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

Konkurencija u napadu je strašna. Apsolutno me tjera na proljev.

I ove ću godine napraviti kokice prije utakmice,potjerat sve iz stana, zavaliti se, ugasiti svijetlo, da ne mislim u neka doba da su mi oči ispale i sjest na šolju. 

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma prva postava mora izgledat ovako:

Hazard - Mata - Schurrle

To bi trebala bit najjaca trojka. A onda njih osvjezavat s Williamom, Oscarom i De Bruyneom.

jebeš tu diskusiju

ko je za ovo

POZICIJA CENTRALNOG NAPADAČA:        Torres, Eto'o ili Demba Badembabaandfernandotorressplit_576x324.jp

za diskusiju AMF-a ja sam uvijek za Matu zato sto je naš najbolji igrač! A a šta se tiče napada moramo vidjet kako ce Eto'o igrat al ako se dvoumi izmedu Dembe i Torresa ja sam za Torresa :)

Baš me zanima gdje će Jose koristiti Matu. U nekoliko navrata je govorio da će igrati na toj desnoj strani napada, ali sad je došao Willian i možda se situacija promijenila.

Volim Tatu, sjajan je igrač, genijalac na sredini.. Njegov je problem što ga u defanzivi nema nikako, dok je Oscar tu maestralan. Oscar će trčati, pokrivati, odrađivati prljavi posao na sredini, ako treba praviti faule... To je ono što Jose voli i cijeni kod igrača, dok je Mata premekan i fin igrač, nema one pozitivne bezobraštine u sebi. Svakako protiv slabijih ekipa bih startao sa Juanom u prvih 11, to je definitivno jer je on igrač koji jednim potezom, jednom loptom ili udarcem može donijeti prevagu.

Baš me zanima gdje će Jose koristiti Matu. U nekoliko navrata je govorio da će igrati na toj desnoj strani napada, ali sad je došao Willian i možda se situacija promijenila.

Volim Tatu, sjajan je igrač, genijalac na sredini.. Njegov je problem što ga u defanzivi nema nikako, dok je Oscar tu maestralan. Oscar će trčati, pokrivati, odrađivati prljavi posao na sredini, ako treba praviti faule... To je ono što Jose voli i cijeni kod igrača, dok je Mata premekan i fin igrač, nema one pozitivne bezobraštine u sebi. Svakako protiv slabijih ekipa bih startao sa Juanom u prvih 11, to je definitivno jer je on igrač koji jednim potezom, jednom loptom ili udarcem može donijeti prevagu.

izgleda da ce ga najvise koristit na klupi :D 

Od napadača, trenutno mislim da nijedan od njih trojice nije dovoljno dobar da bude naš pravi centarfor, tj. prvi izbor. Vjerovatno će svi u rotaciju.

Dok mi imamo dobre rezultate, ne opterećujem se previše.
Ne znam da i Özil nešto defenzivno doprinosi, a kod Mourinha je stalno igrao, Sneijder je imao slobodu u Interu, tako da ne vjerujem da je samo do tog defenzivnog doprinosa.
Neki misle da bi se to jednostavno riješilo tako da bi se Oscara vratilo da igra uz Ramiresa (ili ko već igra zadnjeg veznog), al kad igra u Brazilu ima uz sebe još dvojicu, tako da nije to baš tako jednostavno kao što izgleda.
A što se napada tiče, teško će se neko izborit za sigurno mjesto, očekujem da Eto'o i Torres dobivaju podjednako šansu, a Demba će uglavnom bit na klupi.

Mene više zanima jedna druga konkurencija, na poziciji stopera, imamo 4 world-class stopera, ali eto, Bane se još bolje snalazi na beku pa ostaju Terry, Cahill i Luiz koji su podjednako dobri, sad ko bi od njih trebao u paru biti prvi izbor?

Mata neka bude AMF, a Oscar CMF. Mozda moze ovako, mislim da Oscar moze da igra i na poziciju centralnog veznog. Inace, po meni je Mata bolja 'desetka' od Oscara.

Bane sigurno. Odlican pocetak sezone. Ali ne sumnjam da ce Cesar za 2 ili 3 sezone izboriti mesto u prvoj postavi. Ipak, trenutno je Bane mnogo bolji igrac.

Baneta bih ja na stoper, jer je definitivno jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, a Cesara na desnog beka, nekako mi on više odg na toj poziciji. 

• Autor

Baneta bih ja na stoper, jer je definitivno jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, a Cesara na desnog beka, nekako mi on više odg na toj poziciji. 

Ali stvar je u tome što imamo istinski dobre središnje braniče oli ti štopere - Davida Luiza, Terryja i Cahilla, tako da zaistan nema potrebe forsirati Baneta tu koji je ipak desni bek po vokaciji iako je dobar i na spomenutoj poziciji.

Trenutna zarada igraca/nedeljno.

gk_up.gifzasluzeno povecanje

gk_down.gifzasluzeno smanjenje

Petr Cech, £100,000
Mark Schwarzer, £20,000
Jamal Blackman, £5,000
Henrique Hilario, £12,000

John Terry, £175,000
David Luiz, £75,000

Branislav Ivanovic, £65,000  gk_up.gif
Gary Cahill, £80,000
Ashley Cole, £120,000
Ryan Bertrand, £40,000
Cesar Azpilicueta, £30,000
Frank Lampard, £125,000
Ramires, £55,000  
gk_up.gif
Michael Essien, £70,000
John Obi Mikel, £75,000
Marco Van Ginkel, £35,000
Eden Hazard, £185,000
Willian, £85,000
Juan Mata, £67,000  
gk_up.gif
Oscar, £40,000  gk_up.gif
Kevin de Bruyne, £30,000  gk_up.gif
Andre Schurrle, £78,000
Fernando Torres, £175,000  
gk_down.gif
Samuel Eto'o, £135,000
Demba Ba, £80,000  
gk_down.gif

-----------------------------------

Thibault Courtois, £33,000
Victor Moses, £30,000
Romelu Lukaku, £40,000
Marko Marin, £35,000
Oriol Romeu, £33,000
Josh McEachran, £30,000
Wallace, £20,000
Christian Atsu, £12,000
Lucas Piazon, £15,000
Nathaniel Chalobah, £30,000
Tomas Kalas, £15,000
Gael Kakuta, £25,000
Patrick van Aanholt, £15,000
Kenneth Omeru, £10,000
Cristian Cuevas, £8,000
Nathan Ake, £20,000

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.