22. februar 2012.14 god. comment_29012 Moglo je bolje al jbga, nego treba dobro proraditi na realizaciji, dosta je ove sezone majstorski odradio i istrcao sam pred golmana i onda nebu u oblake sut Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29016 Sad je igrac tipa Malouda, jbte i onaj AVB koristi igrace koji zele da idu, sto znaci da se nece 100% potrudit u utakmici, i mislim da ga treba sto prije prodat. Samo zauzima mjesto bezveze.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32752 [quote name='Semir' timestamp='1329923405' post='29016'] Sad je igrac tipa Malouda, jbte i onaj AVB koristi igrace koji zele da idu, sto znaci da se nece 100% potrudit u utakmici, i mislim da ga treba sto prije prodat. Samo zauzima mjesto bezveze.. [/quote] Ramires zauzima mesto bezveze ?! Ko sve danas prati fudbal.... Ali, evo i lepe vesti: Ramires produzio ugovor sa Plavcima.... http://www.football.co.uk/chelsea/ramires_lifts_chelsea_blues_with_new_contract_rss2123685.shtml Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32788 Na pocetku sezone je bio jedan od boljih , kako je sezona odmicala polako se uklapao u crnilo ekipe . Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32801 [quote name='Blues_95' timestamp='1330980549' post='32788'] Na pocetku sezone je bio jedan od boljih , kako je sezona odmicala polako se uklapao u crnilo ekipe . [/quote] Nikad mi nije bio pretjeran drag jedino sto ima je brzina i nista vise ni pas ni neku zavrsnicu apsolutno nista on nam moze biti jedino za rotacije kad bi pravili novi Chelsea... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32824 Veoma mi je drago da je produžio ugovor i nadam se da se vraćamo na 4-4-2 sutra da može da pokaže svoj talent u potpunosti. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32868 i meni je iskreno drago što je produžio ugovor, sjećam se osporavanja njega i njegove igre kada je tek potpisao, ali kad god sam čuo nešto protiv njega branio sam ga, nekako sam imao osjećaj da će uspjeti i da će biti bolji, što je na kraju krajeva i uspio, barem po meni... istina kad je tek došao bio je nekako izgubljen, ko muha bez glave, ali kako se s vremenom privikavao na premiership i chelsea bio je sve bolji i bolji... polivalentan igrač, strašan kapacitet pluća (ne zovu ga badava blue kenyan), može trčat do imendana a takve igrače volim..uživam gledati kad istrči kontru ko neki manijak istina da se u pass igri treba popraviti, što nadam se i hoće, tako da na kraju chelsea ima kvalitetnog CMF-a, DMF-a, RMF-a, ovisi kako ga se postavi u određenoj utakmici... sretno ramizz Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32869 Razlika kod njega, prošla sezona i ova je ogromna. Momak je mnogo napredovao ali još uvijek falša kod nekih stvari kao npr. vođenje lopte ili slaba realizacija u 100 postotnim sansama. Još malo da na ovome porade i bit će fantastičan. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32870 Ramiz je strasan igrac i strasno koristan igrac pa vi pricajte sta hocete.. Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_32911 [quote name='mata10' timestamp='1330991745' post='32870'] Ramiz je strasan igrac i strasno koristan igrac pa vi pricajte sta hocete.. [/quote] Strasan je uz 2 odlicna veznjaka. Protiv Napolija se vidjelo da nema tehnike kada je morao vise pipati loptu i vise dodavati. On je igrac koji nikad nece moci nositi igru ili trgnuti ekipu svojim partijama, vec ce biti "lutalica" po terenu. Ubacivati se iz drugog plana, dosta trcati i truditi se. Moze jedino poraditi da popravi zavrsnicu jer mu fali koncentracije. Ne krivim ga, on je takav. U svakom slucaju koristan igrac, ali klasa nikako nije. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34659 Jako dobra utakmica protiv Stokea, iznenađujuće dobar u duelima protiv onih njihovih šumara Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34690 Lepo je presekao nekoliko napada kroz sredinu, izborio 2 žuta kartona. Pokazana požrtvovanost od njega danas. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34753 Ja dans vidio, te da se šta pitam nebi on meni više igrao u sredini. Ili krilo ili klupa. Dok je igrao na krilu danas, odličan je bio, nakon izlaska Mikela i njegova vraćanja nazad u sredinu, nije to to bilo. Odma greške, koje nas mogu koštati. Moje mišljenje. Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35565 Odlična partija danas. [quote name='chelseafan97' timestamp='1331764231' post='35563']Sjajno se snasao na krilu. Nas ponajbolji igrac veceras.[/quote] Mislim da je to Drogba ipak bio Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35573 Fantastičan u obrani, jako puno dobrih startova, asisentencija Drogbi, i ima i ponekih zasluga za 4. gol, još na kraju nađe snage za pretrčavanje, slažem se najbolja partija od kad je tu. Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35578 stvarno je jako teško odrediti igrača utakmice, ali je sigurno da je ovo njegova najbolja najbolja partija sezone, kao i Chelsea-eva Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.