Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

Moglo je bolje al jbga, nego treba dobro proraditi na realizaciji, dosta je ove sezone majstorski odradio i istrcao sam pred golmana i onda nebu u oblake sut
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sad je igrac tipa Malouda, jbte i onaj AVB koristi igrace koji zele da idu, sto znaci da se nece 100% potrudit u utakmici, i mislim da ga treba sto prije prodat. Samo zauzima mjesto bezveze..
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Semir' timestamp='1329923405' post='29016']
Sad je igrac tipa Malouda, jbte i onaj AVB koristi igrace koji zele da idu, sto znaci da se nece 100% potrudit u utakmici, i mislim da ga treba sto prije prodat. Samo zauzima mjesto bezveze..
[/quote]

Ramires zauzima mesto bezveze ?!

Ko sve danas prati fudbal....

Ali, evo i lepe vesti:

Ramires produzio ugovor sa Plavcima....

http://www.football.co.uk/chelsea/ramires_lifts_chelsea_blues_with_new_contract_rss2123685.shtml
[quote name='Blues_95' timestamp='1330980549' post='32788']
Na pocetku sezone je bio jedan od boljih , kako je sezona odmicala polako se uklapao u crnilo ekipe .
[/quote]
Nikad mi nije bio pretjeran drag jedino sto ima je brzina i nista vise ni pas ni neku zavrsnicu apsolutno nista on nam moze biti jedino za rotacije kad bi pravili novi Chelsea...
i meni je iskreno drago što je produžio ugovor, sjećam se osporavanja njega i njegove igre kada je tek potpisao, ali kad god sam čuo nešto protiv njega branio sam ga, nekako sam imao osjećaj da će uspjeti i da će biti bolji, što je na kraju krajeva i uspio, barem po meni...
istina kad je tek došao bio je nekako izgubljen, ko muha bez glave, ali kako se s vremenom privikavao na premiership i chelsea bio je sve bolji i bolji...
polivalentan igrač, strašan kapacitet pluća (ne zovu ga badava blue kenyan), može trčat do imendana a takve igrače volim..uživam gledati kad istrči kontru ko neki manijak :)

istina da se u pass igri treba popraviti, što nadam se i hoće, tako da na kraju chelsea ima kvalitetnog CMF-a, DMF-a, RMF-a, ovisi kako ga se postavi u određenoj utakmici...
sretno ramizz
Razlika kod njega, prošla sezona i ova je ogromna. Momak je mnogo napredovao ali još uvijek falša kod nekih stvari kao npr. vođenje lopte ili slaba realizacija u 100 postotnim sansama. Još malo da na ovome porade i bit će fantastičan. ;)
[quote name='mata10' timestamp='1330991745' post='32870']
Ramiz je strasan igrac i strasno koristan igrac pa vi pricajte sta hocete..
[/quote]

Strasan je uz 2 odlicna veznjaka. Protiv Napolija se vidjelo da nema tehnike kada je morao vise pipati loptu i vise dodavati. On je igrac koji nikad nece moci nositi igru ili trgnuti ekipu svojim partijama, vec ce biti "lutalica" po terenu. Ubacivati se iz drugog plana, dosta trcati i truditi se. Moze jedino poraditi da popravi zavrsnicu jer mu fali koncentracije. Ne krivim ga, on je takav. U svakom slucaju koristan igrac, ali klasa nikako nije.
Lepo je presekao nekoliko napada kroz sredinu, izborio 2 žuta kartona. Pokazana požrtvovanost od njega danas.
Ja dans vidio, te da se šta pitam nebi on meni više igrao u sredini. Ili krilo ili klupa. Dok je igrao na krilu danas, odličan je bio, nakon izlaska Mikela i njegova vraćanja nazad u sredinu, nije to to bilo. Odma greške, koje nas mogu koštati.

Moje mišljenje.
Odlična partija danas.

[quote name='chelseafan97' timestamp='1331764231' post='35563']Sjajno se snasao na krilu. Nas ponajbolji igrac veceras.[/quote]

Mislim da je to Drogba ipak bio
Fantastičan u obrani, jako puno dobrih startova, asisentencija Drogbi, i ima i ponekih zasluga za 4. gol, još na kraju nađe snage za pretrčavanje, slažem se najbolja partija od kad je tu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.