Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1335367727' post='43268']
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559655_10150770012277259_86037497258_9484123_104608805_n.jpg[/img]
[/quote]

Ovo se cijeni!

Oduševljen sam Ramizom. Svime što je napravio.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Izvodjenje onakvog lob udarca, iz punog trka se ne vidja ni na revijalnim utakmicama protiv ekipa[size=6] zlj[/size] kategorije, a kamoli u polufinalu Lige Sampiona, pri rezultatu 0:2, jos protiv Farcelone... Da je slucajno masio, prozvali bi ga tragicarem, i taj potez bi ga pratio kroz celu karijeru.
Ali njega je u tim momentima realno boleo qrac za sve ovo sto sam napisao. Obratite paznju na njegovo kretanje, na pogled ka Valdesu... Od momenta kad je primio loptu znao je sta zeli da uradi, i bz trunke respekta to i uradio.
Njegov ples posle gola, "zasto cutite" navijacima Farce, i odlazak iz Matinog zagrljaja u fazonu "Koja Farcelona, o cemu se radi ovde ?!" mnogo govore...
I neko je govorio da se plasio da novi igraci Chelsea nece imati ni blizu toliko motiva, kao garda iz 2009...
Svako ko ikad bude rekao Ramires izbacio Farcelonu, nece pogresiti.
Nevjerovatno kako Chelsea ostane u srcu ko god barem jednom kroci na Bridge, pa tako i njemu... Svaka mu cast za onakvu golcinu.. Sta reci. Imao sam prema njemu kritika sto se tice tehnike i kvalitete ali onim golom me je zastidio.. Ne samo golom, nego borbenoscu tokom cijelog meca.. Pokazao je da je jedan od glavnih igraca Chelsea ove sezone, a mislim da ce biti i sljedece..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335403722' post='43436']
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3021n2Cnn1r2ds8co1_400.gif[/img]
[/quote]
Kakva hladnokrvnost u pičku materinu! ^_^
Momenat za pamćenje. Kako je samo pocijepo Valdesa i čitavu Farsinu odbranu.
[quote name='Spaha' timestamp='1335444161' post='43490']
i Lampard je lobovo Valdesa 2006 godine? zar ne :D
[/quote]

Iz kuta ? :D

Pa Lampard je uvijek igrao odlicno protiv Barcelone .

Zbog cega je dobio zuti Ramires ? Prigovor ili ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1335452166' post='43529'] Iz kuta ? :D Pa Lampard je uvijek igrao odlicno protiv Barcelone . Zbog cega je dobio zuti Ramires ? Prigovor ili ?[/quote]On je zasluzeno dobio zuti.. Cini mi se da je nekog po nozi odero dobro..

Mozda grijesim.
[quote name='Tinmar' timestamp='1335463339' post='43575']
Pa di onakav lob zabi sunce mu krvavo, najviše će falit od suspendiranih igrača u finalu
[/quote]
Bane-Ramiz na desnoj strani, pa tuda ne bi Chuck Norris prošao kamoli neki Ribery. :( :(
[quote name='Wisey' timestamp='1335463501' post='43577']
Bane-Ramiz na desnoj strani, pa tuda ne bi Chuck Norris prošao kamoli neki Ribery. :( :(
[/quote]
a ovako Bosingwa-Mata, na'ebali smo ga..
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335465996' post='43601']
Kakav bolan mata? Mata ide u sredinu ili na lijevu stranu, a sturridge ce na desnu ici.
[/quote]
Mata je igro desno u prvoj utakmici protiv Barce, Ramires lijevo odakle je i asistirao Drogbi, znam ja. U drugoj tekmi je bila rošada momčadi nakon crvenog kartona pa su se smiksali. Sad, ne znam hoće li tako i protiv Bayerna igrati...
Tezak udarac za nas sto ga nece bit u finalu, al sta je tu je.. Pokusat se nekako skrpat, iako to nece bit to.
Treba imat muda opalit onako u polufinalu protiv farcelone, al to je nas Ramiz.. neumoran, nikad ne odustaje i jos da prekrasan gol koji nas vodi u finale.. Hvala ti majstore ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335710993' post='44385']
Trenutno je u najboljoj formi otkako je u Chelseaju. Sjećam se u početku kako je bio smotan, nije nikako znao s loptom. A zadnjih mjesec dana je majstor kome se divim.
[/quote]
Morao se uklopiti.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335731564' post='44432']
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/389752_335000876566223_143471342385845_854752_1925188779_n.jpg[/img]
[/quote]

Steta sto je Lampsova karijera na zalasku, vec su vise puta pokazali izvanrednu saradnju, koja je najveci rezultat dala na oba meca protiv Farcelone. Imam osecaj da je Lamps napamet znao gde ce Ramiz biti. Za njegov trud i zalaganje ne postoje prave reci.
Upariti ga sa jednim dobrim kreativcem, i donece nam jos puno radosti.
Ove sezone "ukrao" loptu protivnickim igracima 183 puta!! Toliko o njegovoj borbenosti, pozrtvovnosti i zalaganju za tim. bravo majstore, po meni iskreno igrac sezone Chelseaja!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.