Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

63 tekme                             8 golova i samo jedna asistencija je dosadasnji ucniak u dresu "plavaca"

Uređeno , autor izmjene: trebevic

[quote name='trebevic' timestamp='1325955363' post='15180']
63 tekme 8 golova i samo jedna asistencija je dosadasnji ucniak u dresu "plavaca"
[/quote]

Nije neko savršenstvo, ali nije druže valjda da si nezadovoljan? Meni je Ramires opravdao očekivanja :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1325971023' post='15246']
Sve je to u redu,ali on mora da popravi pas i realizaciju mogao je da zabije duplo vise golova...
[/quote]

jasno je da on mora još napredovati, jer onakvu brzinu nemaju mnogi i ako se popravi u nekim drugim segmentima igre mogao bi postat stvarno prava mašina

kod svog drugog gola danas je sve vrhunski odigrao, ko pravi golgeter, torres bi mogao učiti od njega :D
  • 3 sedmice kasnije...
Nije mi nikako jasno zasto Ramiza izbacujete iz ekipe :S pa jedan nam je od najboljih igraca ove sezone..
Ne može bez Ramiza. Mislim, moglo bi kad bi Makelele uskrsnuo pa se vratio na svoju poziciju. Jedino tad smo mogli imati dva izuzetno napadački orijentisana veznjaka pored holding midfieldera (Lampard i Tiago npr.)
Ramiz jako puno doprinosi ekipi u vidu konstantnog presinga, zatvaranja, u kontra napadima...
[quote name='Wisey' timestamp='1327532855' post='20394']
Ne može bez Ramiza. Mislim, moglo bi kad bi Makelele uskrsnuo pa se vratio na svoju poziciju. Jedino tad smo mogli imati dva izuzetno napadački orijentisana veznjaka pored holding midfieldera (Lampard i Tiago npr.)
Ramiz jako puno doprinosi ekipi u vidu konstantnog presinga, zatvaranja, u kontra napadima...
[/quote]
Upravo to.. Moglo bi jos i u slucaju da se Essien vrati u onu staru formu ali tesko..
Meni se igra Ramires-a nesvidja, svaka cast jest on borben konstantno vrsi pritisak i to, al preciznije loptu daje Terry neg on. Na 1000 situacija kad Torres ili Sturridge rade dupli s njim uvijek lupta ide u pogresnom smjeru :(
[quote name='sisa01' timestamp='1327536857' post='20428']
Meni se igra Ramires-a nesvidja, svaka cast jest on borben konstantno vrsi pritisak i to, al preciznije loptu daje Terry neg on. Na 1000 situacija kad Torres ili Sturridge rade dupli s njim uvijek lupta ide u pogresnom smjeru :(
[/quote]
Al zato ako je oni nemogu stici Ramiz ce sigurno :lol:
Nisam ga gotivio kad je tek došao, ali sada mi je pravo drag! Možda nije kao ostali Brazilci, ono dobar tehničar, ali zna kad se treba baciti i kako protivničkog igrača natjerati da nad njim napravi faul, žuti, crveni ili penal :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327767109' post='21070']
a Josh na posudbi :(, Essien nespreman,Meireles ....
[/quote]

Sad bi Josh sigurno dobio sansu da je ostao...

Meireles, Romeu, nespremni Essien, Malouda, Mikel, Lampard - to su igraci za vezni! Strasno! A sto je najgore ja ne znam ni koga bismo mogli dovesti u veznom... De Bruynea ako dovedemo, ostavicemo ga na posudbi, to ne racunam.
[quote name='reLo' timestamp='1327767657' post='21075']
Ma ne može Meireles igrati na Ramizovoj poziciji... Mislim, može, ali bez igrača Ramizovog kalibra smo propali... Ne može Meireles istrčati ko on da je još onoliki...
[/quote]on je samo moze krknut sa centra i to je to...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.