Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Znao sam da neće izaći na dobro ova povreda, ali opet kako je moglo biti i nije toliko loše. Ramize, uz tebe smo svi i vrati nam se što prije. :)
[quote name='mata10' timestamp='1327768058' post='21079']
Protiv Uniteda Romeu na zadnjeg veznog, Essien na mjesto Ramiza, a Lamps na svoju poziciju..
[/quote]

Pa to nam je trenutno najjača veza. Bez Ramiza i Josha. Nadam se da će tako igrati, inače nije dobro.
[quote name='mata10' timestamp='1327768058' post='21079']
Protiv Uniteda Romeu na zadnjeg veznog, Essien na mjesto Ramiza, a Lamps na svoju poziciju..
[/quote]

To je realnost iako to izgleda jadno - vezni red s dva tipična defanzivna vezna i jednim igračem od 33 godine. Kreativno, nema šta. Ali bolje ne možemo, jer su nam idioti u klubu. Sad bi Josh ko kruh valjao.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327783904' post='21162']

To je realnost iako to izgleda jadno - vezni red s dva tipična defanzivna vezna i jednim igračem od 33 godine. Kreativno, nema šta. Ali bolje ne možemo, jer su nam idioti u klubu. Sad bi Josh ko kruh valjao.
[/quote]

pazi jezik mladiću :PP 33-3ogodišnjak igra bolje od velike večine u ekipi a bome i u lizi da nema njega davno bi se mi pomirli sa Europa ligom.
sad na stranu to što je on meni prirasto srcu i što ga obožavam al nas je izvuko u puno situacija i da nema njega nebi mi bili tu gdje jesmo a ni za AVB-a nebi mogao sa sigurnošÄu reć da bi još bio na klupi. A za Josha se slažem sjeo bi ko budala u drek , ja odavno govorim da je dobar i da bi mogao bit naš novi Xavi ali za to treba pameti i truda i rada na njemu prij svega al lakše je iskrcat desetke miliona evrića, budalizam....
Ali vinko, shvati da Lampard i kolege mu u veznom redu igraju kako treba, nebi nas onda morao čupat u tim tekmama gdje nas je čupao.

I kako nas je čupao? ÄŒupao nas je tako što Torres i Mata stvore priliku, pa on zabije. A obrnuto gotovo nikako se ne dešava.

Mada opet Lampard je malo bolji, od ostalih.
Meni je isto lamp jedan od najdražih ali je činjenica da sere balun pogotovo kad ga triba brzo predat i onda to sve skupa izgleda sporo i tromo... Moramo kupit jednog extra veznog bez toga nista...
[quote name='how yes no' timestamp='1327831360' post='21239']
Ali vinko, shvati da Lampard i kolege mu u veznom redu igraju kako treba, nebi nas onda morao čupat u tim tekmama gdje nas je čupao.

I kako nas je čupao? ÄŒupao nas je tako što Torres i Mata stvore priliku, pa on zabije. A obrnuto gotovo nikako se ne dešava.

Mada opet Lampard je malo bolji, od ostalih.
[/quote]

ako nitko onda ti znaš da ja odavna imam protiv našeg veznog reda i Meirelesa i Ramiresa i Oriola, a Lamps nas izvalči na načine na koje nas izvalči nemojte to podcjenjivat evo protiv Sunderlanda jbg trebaš ti rpatit akciju i znat se nać na mjestu jest da je tu bilo i dosta sreće al donjelo je bodove, protiv Wolvesa je počeo i završio akcijuu 90-oj , a protiv Citiya koji je tad bio nepobjeÄ‘ena momačd je zabio penal dobro reći ćete jebeš peanl al treba imat muda to pucat u tako važnoj utakmici protiv nepobjeÄ‘enog u zadnjihm minutama a i rutine i iskustva. Al istina da venzni red igra kak treba.... ma da cjela momčad igra kako treba.... a ovako se moramo zadovoljit pojedincima.
ha ništa, essien će više igrati i to je to, možda se vrati u pravu formu čovjek sada....tako je to, dok nekome ne smrkne drugom ne svane..
valjda će se kenijac vratiti brzo..
[i]Scans confirm [url="http://www.chelseafc.com/page/PlayerProfileDetail/0,,10268%7E48734,00.html"]Ramires[/url] suffered a medial ligament injury to his right knee in Saturday's game against Queens Park Rangers.[/i]

[i]He is expected to be out for three to four weeks.[/i]

Nadam se da ce biti tri sedmice a ne 4.. Da bude do Napolia spreman kako treba. :)
  • 2 sedmice kasnije...
[img]http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_images/239359/ramires_neve_div_60.jpg[/img]

Šta je reći kontrast, Ramizova glava i grudva snijega. :lol: Ili kad se Brazilci dočepaju snijega. :P
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1328567764' post='24046']
[img]http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_images/239359/ramires_neve_div_60.jpg[/img]

Šta je reći kontrast, Ramizova glava i grudva snijega. :lol: Ili kad se Brazilci dočepaju snijega. :P
[/quote]

A pogledaj šta nosi na nogama, japanke po snijegu :lol: :lol:
a osmjeh od uha do uha , te oči do sad snjega vidjele nisu, eto dok je ozljeđen iskoristit priliku, u prvi dućan po sanjke i navali narode x)
[quote name='Vinko' timestamp='1328576220' post='24084']
a osmjeh od uha do uha , te oči do sad snjega vidjele nisu, eto dok je ozljeđen iskoristit priliku, u prvi dućan po sanjke i navali narode x)
[/quote]
triba si tek moje oci vidit u petak kad je snig pada ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.