7. februar 2012.14 god. comment_24240 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328653157' post='24238'] triba si tek moje oci vidit u petak kad je snig pada [/quote]trebao si i ti moje oci vidjet i rijeci cut kada sam vidio da je 2 m napadalo Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24249 ljudi, na svakom postu idete u offtopic. Ramires po mom mišljenju odlicno igra, može AVB i malo više da ga forsira Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24268 oÄete reć da ste bili sretni zbog bjelog dreka ??? [quote name='Zxenox' timestamp='1328655001' post='24249'] ljudi, na svakom postu idete u offtopic. Ramires po mom mišljenju odlicno igra, može AVB i malo više da ga forsira [/quote] zašto većina vas na forumu glumi neke šerife za offtopiÄarenje , ljudi smo , držimo se i priÄamo ,i normalno je da se u jednom razgovoru prebaci tema, a i nije da se u tome pretjeruje pa nismo nabubali 7 stranica o kolaÄima pobogu, malo se popriÄa i vrati se na predviÄ‘enu temu, trebli bi malo ohldait pa nisu ljudi životinje dajte im zraka i prostora, samo se družimo to je sve , ako se nevaram za to e sajt i predviÄ‘en d se navijaÄi Chelsija druže. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24272 ima brate 300offtopic tema, za svaki razgovor po jedna. Zato sto npr udjem ovde na Ramiresa, i vidim postove o snegu i tako to. Nemam ja nista protiv druzenja, pa pobogu, zato sam i ja ovde Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24273 1 stvar jesma bia sam sretan zbog bijelog dreka 2 stvar naravno da cemo ic u offtopic 3 stvar za offtopicarenje te mogu upozorit moderatori jel tek onda znas da si zasra Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24281 Ja sam, ko moderator, svojim postom potakao off iz najjednostavnijeg razloga, što smatram da u ovim teškim i kompliciranim vremenima za navijaÄa Chelseaja, najbolje leži jedna nonšalatna i opuštena rasprava. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24290 a jbg stari snjeg ti je već par dana tema broj 1 na balkanu pa tako i ovdje a slika njega onako preplanulog u bjelini samo je dolila ulje na vatru al podržavam to jer kao što rekoh ja sam ovdje prije svega da se družim i provedem ljepo vrijeme sa navijaÄima Chelsija i naravno da se zabavim jer to je i bit svega. [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328657594' post='24273'] 1 stvar jesma bia sam sretan zbog bijelog dreka 2 stvar naravno da cemo ic u offtopic 3 stvar za offtopicarenje te mogu upozorit moderatori jel tek onda znas da si zasra [/quote] pa šta ne veliš ?? doÄ‘i do mene u zg s lopatama pomoć ću ti ga utovarit u kamion i vozi ga za doma meni ga je puna kapa a ti care uživaj Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24318 moja greška, vidite da sam novi Älan. A što se tiÄe snega, mož' da umre. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26893 E ajmo se sada ljudi vratiti na temu laganini...Šta je s Ramiresom? Do kada će biti van stroja? Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26912 Pisalo je oko 4 sedmice da ce odsustvovat samo ne mogu da se sjetim tacno kad se on povrijedio? Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26931 joj što mene živcira to kaj on ne igra zadnjeg veznog jer imam dojam da bi mu to puno bolje pasalo nego ovo što sad igra, al Äinjenica je da od kad je on krepao da smo se pogoršali u igri a i rezultatski.... Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26940 Kako ce igrati zadnjeg veznog kad ide u napad stalno. Ta pozicija bas nije za njega. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26947 [size=4][b]VILLAS-BOAS SET TO WELCOME BACK RAMIRES [/b][/size] [url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2613152,00.html"]http://www.chelseafc...2613152,00.html[/url] Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26948 Super. Ipak ne bih ja riskirao neku povredu ranim povratkom,neka uđe sa klupe zadnjih 15-20 minuta samo da osjeti malo. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26953 [quote name='Elao' timestamp='1329389678' post='26912'] Pisalo je oko 4 sedmice da ce odsustvovat samo ne mogu da se sjetim tacno kad se on povrijedio? [/quote] Povredio se protiv QPR u FA Cup 28. januara. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26956 Ja njega ne bi stavio ni na klupu sad u FA Cupu bolje ga sacuvati za Napoli da moze da pomogne sa klupe Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26975 [quote name='diablo_bih' timestamp='1329399754' post='26940'] Kako ce igrati zadnjeg veznog kad ide u napad stalno. Ta pozicija bas nije za njega. [/quote] pa treba g upozorit na to , da to ne radi tolko , a inaÄe ima sve predispozicije za zadnjeg veznog, žilav , brz izdržljiv, odliÄan u iznošenju loptu i teško ga predriblat, velim ti bio bi on puno koristniji na zadnjem veznom nego tu di ga AvB koristi Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26977 E ti si taj struÄnjak da procijeniš. Pa valjda ljudi znaju nešto od tog fudbala majka mu stara. Ramiz je pravi box-to-box veznjak, brz, Ävrst na nogama, evo sad je ojaÄao i u duelu, ima trk, dobro se ubacuje u napad ali i odraÄ‘uje defanzivne zadatke. Zašto jedan takav napadaÄki potencijal sputavati i ograniÄavati ga iskljuÄivo na defanzivne zadatke ? On bi još više procvjetao da pored sebe ima jednog Modrića ili sliÄnog igraÄa koji bi znao gurnuti pravu loptu. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26981 pa dobro sad neznam kakvo AVB mišljenje ima o Ramiresu u toj svojoj filozofiji nogometa, al ja bi igraoo na brz razvitak napada i na kontre, i tu bi Ramiresov napadaÄki potencijal došao jako do izražaja jer Äovjek odliÄno iznosi loptu i puno bi sudjelovao u napadu, bar u tom nekom stilu igre koji ja zamišljam i o kojem maštam. Jer mei bi tako bilo najbolje al fala bogu svatko ima svoje mišljenje i stav pa tako i AVB pokušava nešto svoje na svoj naÄin isfurat i uspjet. A ja mislim da dovoljno znam i pratim nogomet da bi mogao procjenit kakav je tko igraÄ , a nemora se svatko slagat samnom jer kao što rekoh svatko ima svoje viÄ‘enja nogometa i svoje mišljenje , što je najbolje za klub taktiku igraÄa itd. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26985 Ramiz________Oriol ______Mata______ Tu bi on došao do izražaja. Svojom brzinom i konstatnim ubacivanjima naprijed bio bi velika opasnost za protivnike, a koristio bi za presing igru. Oriol je tu da zatvori sve rupe pozadi, da oduzima loptu i brzo je distribuira na krila, Mata da podvali zadnji pas ili neku loptu u prostor.Belaj je što nemamo koga staviti na lijevo krilo trenutno, ali u budućnosti ćemo imati abd. Prijavi
16. februar 2012.14 god. comment_26989 misliš ovako ??? netko------netko------netko-----netko ------Ramires-------Oriol------- netko----------Mata--------netko----- --------------netko----------- kako ne ?? pa imamo Maloudu i Kaloua Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.