Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

ljudi, na svakom postu idete u offtopic.
Ramires po mom mišljenju odlicno igra, može AVB i malo više da ga forsira :)
očete reć da ste bili sretni zbog bjelog dreka ???

[quote name='Zxenox' timestamp='1328655001' post='24249']
ljudi, na svakom postu idete u offtopic.
Ramires po mom mišljenju odlicno igra, može AVB i malo više da ga forsira :)
[/quote]

zašto većina vas na forumu glumi neke šerife za offtopičarenje , ljudi smo , držimo se i pričamo ,i normalno je da se u jednom razgovoru prebaci tema, a i nije da se u tome pretjeruje pa nismo nabubali 7 stranica o kolačima pobogu, malo se popriča i vrati se na predviÄ‘enu temu, trebli bi malo ohldait pa nisu ljudi životinje dajte im zraka i prostora, samo se družimo to je sve , ako se nevaram za to e sajt i predviÄ‘en d se navijači Chelsija druže.
ima brate 300offtopic tema, za svaki razgovor po jedna. Zato sto npr udjem ovde na Ramiresa, i vidim postove o snegu i tako to. Nemam ja nista protiv druzenja, pa pobogu, zato sam i ja ovde :D
Ja sam, ko moderator, svojim postom potakao off iz najjednostavnijeg razloga, što smatram da u ovim teškim i kompliciranim vremenima za navijača Chelseaja, najbolje leži jedna nonšalatna i opuštena rasprava.
a jbg stari snjeg ti je već par dana tema broj 1 na balkanu pa tako i ovdje a slika njega onako preplanulog u bjelini samo je dolila ulje na vatru :)
al podržavam to jer kao što rekoh ja sam ovdje prije svega da se družim i provedem ljepo vrijeme sa navijačima Chelsija i naravno da se zabavim jer to je i bit svega.

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328657594' post='24273']
1 stvar jesma bia sam sretan zbog bijelog dreka :D
2 stvar naravno da cemo ic u offtopic :lol: :lol: :lol:
3 stvar za offtopicarenje te mogu upozorit moderatori jel tek onda znas da si zasra :P :lol:
[/quote]

pa šta ne veliš ?? doÄ‘i do mene u zg s lopatama pomoć ću ti ga utovarit u kamion i vozi ga za doma meni ga je puna kapa a ti care uživaj :D
joj što mene živcira to kaj on ne igra zadnjeg veznog jer imam dojam da bi mu to puno bolje pasalo nego ovo što sad igra, al činjenica je da od kad je on krepao da smo se pogoršali u igri a i rezultatski....
[quote name='Elao' timestamp='1329389678' post='26912']
Pisalo je oko 4 sedmice da ce odsustvovat samo ne mogu da se sjetim tacno kad se on povrijedio?
[/quote]

Povredio se protiv QPR u FA Cup 28. januara.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1329399754' post='26940']
Kako ce igrati zadnjeg veznog kad ide u napad stalno. Ta pozicija bas nije za njega.
[/quote]

pa treba g upozorit na to , da to ne radi tolko , a inače ima sve predispozicije za zadnjeg veznog, žilav , brz izdržljiv, odličan u iznošenju loptu i teško ga predriblat, velim ti bio bi on puno koristniji na zadnjem veznom nego tu di ga AvB koristi
E ti si taj stručnjak da procijeniš. Pa valjda ljudi znaju nešto od tog fudbala majka mu stara. :rolleyes:
Ramiz je pravi box-to-box veznjak, brz, čvrst na nogama, evo sad je ojačao i u duelu, ima trk, dobro se ubacuje u napad ali i odraÄ‘uje defanzivne zadatke. Zašto jedan takav napadački potencijal sputavati i ograničavati ga isključivo na defanzivne zadatke ?
On bi još više procvjetao da pored sebe ima jednog Modrića ili sličnog igrača koji bi znao gurnuti pravu loptu. ;)
pa dobro sad neznam kakvo AVB mišljenje ima o Ramiresu u toj svojoj filozofiji nogometa, al ja bi igraoo na brz razvitak napada i na kontre, i tu bi Ramiresov napadački potencijal došao jako do izražaja jer čovjek odlično iznosi loptu i puno bi sudjelovao u napadu, bar u tom nekom stilu igre koji ja zamišljam i o kojem maštam. Jer mei bi tako bilo najbolje al fala bogu svatko ima svoje mišljenje i stav pa tako i AVB pokušava nešto svoje na svoj način isfurat i uspjet.
A ja mislim da dovoljno znam i pratim nogomet da bi mogao procjenit kakav je tko igrač , a nemora se svatko slagat samnom jer kao što rekoh svatko ima svoje viÄ‘enja nogometa i svoje mišljenje , što je najbolje za klub taktiku igrača itd.
Ramiz________Oriol
______Mata______

Tu bi on došao do izražaja. Svojom brzinom i konstatnim ubacivanjima naprijed bio bi velika opasnost za protivnike, a koristio bi za presing igru. Oriol je tu da zatvori sve rupe pozadi, da oduzima loptu i brzo je distribuira na krila, Mata da podvali zadnji pas ili neku loptu u prostor.Belaj je što nemamo koga staviti na lijevo krilo trenutno, ali u budućnosti ćemo imati abd. :)
misliš ovako ???

netko------netko------netko-----netko

------Ramires-------Oriol-------

netko----------Mata--------netko-----

--------------netko-----------

kako ne ?? pa imamo Maloudu i Kaloua :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.