31. juli 2012.14 god. comment_68222 Ja nez ocel ramiz slj. sezonu biti u prvoj :/ Drag mi je al ne vjerujem da ce on nam biti to desno krilo a ne vidim ga nikako da nam igra CMF il tako nesto.. Iako je onda sjajan za kontru ko sto je par puta bila dok je avb trener bio.. Korner na nasoj strani a ramiz ceka kod centra Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68273 ove godine je bio odličan na krilo, no budući da smo kupili Hazarda i Marina, Di Matteu ne preostaje ništa nego da ga gurne na poziciju CMF-a. Nadam se da neće izgubiti poziciju prvih 11 jer mi nekako djeluje najborbenije od svih. Prijavi
31. juli 2012.14 god. comment_68278 [quote name='razbijach' timestamp='1343756842' post='68273'] ove godine je bio odličan na krilo, no budući da smo kupili Hazarda i Marina, Di Matteu ne preostaje ništa nego da ga gurne na poziciju CMF-a. Nadam se da neće izgubiti poziciju prvih 11 jer mi nekako djeluje najborbenije od svih. [/quote] Niti Marin nit Hazard nisu desna krila, tako da nisu neka velika konkurencija Ramizu. Vidio si da ni jedan od njih nije igrao ni minute na toj poziciji na tek završenim pripremama. Ako ne uspijemo dovesti Mojsija ( il neko drugo desno krilo ) mišljenja sam da će Ramires ponovo biti guran na tu poziciju. Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68822 Nadam se da nam on nije najbolje rjesenje na desnoj strani... Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68824 Šta god da se desilo na današnjoj tekmi (a pretpostavljam ništa dramatično) ovom momku ne smije niko pisnuti. Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68825 [quote name='Wisey' timestamp='1344095631' post='68824'] Šta god da se desilo na današnjoj tekmi (a pretpostavljam ništa dramatično) ovom momku ne smije niko pisnuti. [/quote] On je svoju vrednost pokazao kad je to bilo najpotrebnije ! A sto bi neki odavde menjali finale Lige Sampiona koje nam jedone, za jednu losu partiju, na prijateljskom mecu, to je samo njihov problem. Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68846 Ramiz kad povuče kontru, milina za gledati... Šteta što nije jači s tehnikom, da probije ponekad na krilu... Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68850 KAd je bilo najpotrebnije Ramires je grizao . Za njega bi trebalo biti mjesta , a i ako na pocetku sezone ne bude u prvih 11 ( a mislim da hoce ) kako sezona bude odmicala tako ce i Ramires izboriti svoje mjesto . Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69543 Za sve one koje gotive Ramiza pa i za one koje ga bas i ne vole,ako uopšte ima takvih http://www.carefreechronicles.com/2012/08/ramires-talks-strengths-and-weaknesses.html#more Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69633 po meni je ramires idealan igrac za povuc kontru i onu di mateovu taktiku na kontre i nadam se da ce tako bit i protiv citiya Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72913 stvarno ga je zajebo kad nije dodao Torresu onu loptu svi naši igrači bi se trebali ugledati na Hazarda, kako timski igra, to je nevjerojatno i vidi se da timska igra na kraju odnosi pobjedu, jer Hazardova nesebičnost uvijek urodi golom, dok kad su nam igrači sebični, uvijek netko blokira ili tako nešto Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72939 Gurnuti ga malo u sredinu, treba nam trkač jedan. Ne mogu did Lamps i buldožer Mikel igrati onako kako nam treba u pojedinim trenucima. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72948 Vratit njega na pozicije CM/DM... Nekako mi on ne paše za krilnu poziciju... Rađe gledam sebicnog Starridgea... jer dosta/previše nereda radi u protivnickoj obrani... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72954 Forma koja podseca na pocetak prosle sezone... Kasnije se podigao i napravio cudo od sebe... Njegov najveci adut je naravno brzina, ali je na krilu ne moze maksimalno koristiti, jer nije tako dobar dribler. On je CM i tu i treba da igra. Potreban nam je brz prenos lopte izmedju linija i smatram da bi on imao znatno znacajniju ulogu u sredini terena. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72961 ovu utakmicu medju najlosijim mogao je dodati u cetvrtoj minuti Toresu da povedemo on suta bezveze iz nemoguce pozicije i samo da reknem ovo guranje na krilo je stvarno bezveze dobar kad je kontra a kad treba proc zabije se u igraca upravo kluba hocemo Hulka Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72981 Rekao sam to već, izgubi mi se ( to prošle sezone nije bilo tako izraženo ) kad igra na krilu a mi na neki način kontroliramo igru. Smatram da je za nas bolje da na toj poziciji u sljedećoj utakmici počne Sturridge, a Ramiz il na klupu il u sredinu. Žao mi ga je u dušu, al tako je. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73111 Sada je valjda jasno da Ramires nije igrac koji nam je od koristi kada kontrolisemo utakmicu i idemo na organizovane napade. Ne posjeduje znanje ni tehniku potrebnu za probijanje. Moses bi nam legao u takvim utakmicama odlicno. Uglavnom, potreban je neko sa tehnikom. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73167 Naljutio sam kad nije dodao Toresu ali ta ljutnja nije trajala ni minut. Ima on dosta kredita kod mene. Sjajan je igrac iako sinoc nije bas tako dobro odigrao,ili ja nisam dobro zapazao. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73208 Jos jednom je pokazao da nije za krila , nema smisla gurati se vise na krilo . Priznajem da me iznenadio kad nije dodao do Torresa . Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74304 Dirty Dancing... ...a pogledajte ovog navijaca Barce iza sto skace na vugla... lol [img]http://gif.mocksession.com/wp-content/uploads/2012/04/BARCELONA-FAN.gif[/img] Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74623 Nakon onakvog gola što je zabio Uefaloni u polufinalu Lige prvaka, dobro je i miran bio. Da sam na njegovom mjestu skinio bi gaće i urinirao na Pedrita, Biskvita i Lessija. Samo kad bi ih uhvatit mogao spuštenih gaća Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74639 Hahaha, tek sada primjetih ovog Blaugranistu kako pada. Ne znam zašto, ali imamo osjećaj da će nas on najprije napustiti od ove trenutne garniture igrača u klubu :/ Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74766 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346110688' post='74639'] Hahaha, tek sada primjetih ovog Blaugranistu kako pada. [b]Ne znam zašto, ali imamo osjećaj da će nas on najprije napustiti od ove trenutne garniture igrača u klubu[/b] :/ [/quote] Istog sam mišljenja, naravno ne računajući Malamudu, Fereiru, Benayouna... Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74801 nazalost on koji nam je doveo finale LP i koji je imao fenomenalnu zavrsnicu sezone... ce na kraju zavrsit kao zrtveno janje novog chelsea... zasluzio je on mnogo vise... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.