Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nema sanse da on ode iz kluba, bar jos 5 sezona, zapamtite moje reci. Naravno, ako uprava kluba skrene s pameti pa odluci da ga proda, to je druga stvar.
U fudbalu postoje dve vrste brazilaca....
1. Velemajstori fudbala - suvi talenti: Ne trude se narocito na treninzima, jako su razmazeni, vise vremena provode u nocnim klubovima nego u trening centrima...
2. Velemajstori fudbala - vredni radnici: Potpuno posveceni klubu i uspesima istog, daju 101% sebe kako na treninzima, tako i na samom terenu. Vode normalan zivot i ne trce za slavom.
Ramiz je vrlo brzo pokazao da je od ove druge sorte. Sto se zalaganja i ucinka na terenu tice, tu je sve jasno, a u zemlji tabloida je nemoguce bilo sta sakriti, posebno ako ste celebrity....
Da ne tupim mnogo, smatram da je Ramizu sasvim odlicno u Londonu, da se savrseno adaptirao na zivot u gradu i nacin na koji tim funkcionise, te da ce teziti daljim uspesima medju Plavcima.
Ma normalno da ne ide nigdje, ne znam cemu panika, oni navodi da ga Real zeli su mozda i istiniti, al Ramiz ne mice nigdje sa SB jos par sezona minimalno. Tek je dosao, jedan je od glavnih igraca, osvojio je evo dvostruku krunu, redovito igra i nema potrebe za odlaskom.
Za ovog čovjeka sam sve rekao već ranije. Velika je šteta što nije mogao igrati u finalu jer bismo bili puno punoooo opasniji na kontre. Važno je da je Ramiz uzeo ovo s ekipom i idemo dalje, u nove pohode. :P
Juce sam video na sportklubu,pa pustili chelsea tv i bila je neka svecanost pred finale lige sampiona. Birali su se najbolji golovi i tako to..
najbolji gol je postigao ramires protov barselone

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
nista od prodaje, sredinom sezone je cak dodao jos jednu godinu na ugovor lik je nas do 2017. nedamo ga prije....a ni poslije :D
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/7795595/Ramires-wants-more-awards"]http://www1.skysports.com/football/news/11095/7795595/Ramires-wants-more-awards[/url]

Tako je Rami, u nove pobjede !
Rami je odlican igrac i treba ni za sledece sezone..Dobro je sto ostaje i sto je veran klubu..A sad so Hazarta bice jos bolji!
Malo me razocarao onim izjavama da bi se rado vratio u Cruizero kad bi mogli platit taj transfer Chelseaju. Iskreno se tomu nisam nadao i nema mi logike da bas sada to govori.
[quote name='Brane' timestamp='1339332952' post='58135']
Malo me razocarao onim izjavama da bi se rado vratio u Cruizero kad bi mogli platit taj transfer Chelseaju. Iskreno se tomu nisam nadao i nema mi logike da bas sada to govori.
[/quote]

95% Brazilskih igraca tako razmislja.
Nisu oni kao nasi Balkanski talenti, sto pre preko, pa nije bitno da l ce i koliko da igraju. Ne trce za parama toliko. Naravno, ima izuzetaka, ali malo je takvih.
Njega je Cruzeiro napravio igracem i dao sansu da postane ovo sto jeste danas.
On oseca da je zbog toga duzan klubu.
Ne znaci njegova izjava da on manje voli Chelsea, vec samo da ne zaboravlja sta je Cruzeiro ucinio za njega.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339333303' post='58136']
[b]95% Brazilskih igraca tako razmislja.[/b]
Nisu oni kao nasi Balkanski talenti, sto pre preko, pa nije bitno da l ce i koliko da igraju. Ne trce za parama toliko. Naravno, ima izuzetaka, ali malo je takvih.
Njega je Cruzeiro napravio igracem i dao sansu da postane ovo sto jeste danas.
On oseca da je zbog toga duzan klubu.
Ne znaci njegova izjava da on manje voli Chelsea, vec samo da ne zaboravlja sta je Cruzeiro ucinio za njega.
[/quote]

Ma jok, pretjerao si. Prava rijetkost je naci Brazilca koji je u veiikom klubu u usponu/vrhuncu karijere i da zeli nazad u Brazil. To je prava rijetkost. Brazilci su zeljni dokazivanja, a to je Evropa i LS. Zeljni zabave i lagodnog zivota u evropskim metropolama, a opstepoznato je da imaju manjak discipline. To govorim u globalu, za sve postoje izuzeci. Nako sto sve to prozive, osvoje mnogo trofeja, dokazu se i odigraju sjajan fudbal, sa ulaskom u pozne godine vrate se u Brazil.
Ma ne, nisam ja to ni shvatio kao manjak ljubavi prema Chelseaju, razumijem da ima zelju otic [u]jednog dana[/u] igrati za klub koji ga je, moze se rec, napravio onim sto je sad u velikoj mjeri. Ali cudno mi je to sto on to spominje u [u]ovom trenutku[/u] i to n[u]e kao neku zelju za kraj karijere[/u], nego kao da bi zelio otic tamo [u]isti cas[/u] samo da ovi mogu pljunit te pare. Kao da nije sretan ovdje.
Pa naravno da bi volio igrati za maticni klub, ko ne bi ali naravno kad bi mu dali platu kao u Chelsea, bas bi zaigrao sada za manje, odma se sjetim Adebayora: 'Kad smo mladi, igramo zato što volimo igru i zbog strasti prema nogometu. Ali kad postaneš profesionalac koji igra u Ligi prvaka, tada se radi o novcu. Da nije tako, zbog čega bih igrao za Arsenal?Da nije novac u pitanju, mislim da ne bih igrao za Arsenal. Ostao bih u svojoj zemlji, u Lomeu gdje me svi vole.' Najrealnija izjava.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339333903' post='58141']
Ma jok, pretjerao si. Prava rijetkost je naci Brazilca koji je u veiikom klubu u usponu/vrhuncu karijere i da zeli nazad u Brazil. To je prava rijetkost. Brazilci su zeljni dokazivanja, a to je Evropa i LS. Zeljni zabave i lagodnog zivota u evropskim metropolama, a opstepoznato je da imaju manjak discipline. To govorim u globalu, za sve postoje izuzeci. Nako sto sve to prozive, osvoje mnogo trofeja, dokazu se i odigraju sjajan fudbal, sa ulaskom u pozne godine vrate se u Brazil.
[/quote]

A gde si ti u mom postu nasao da pise vreme kad se Brazilci vracaju u svoje maticne klubove :huh:
Samo me to zanima.
Ja sam rekao da uglavnom tako razmisljaju, i da se dosta njih vrati, ali nikakvo vremensko ogranicenje nisam spomenuo.
Ne znam da li je to on bas izjavio, mozda je izvuceno iz konteksta ali nebitno:
Nije me iznenadilo, Ramiresu mozda nedostaje Brazil sta je tu cudno, voli svoj maticni klub, navijaci su ga tamo obozavali i po meni je to sasvim normalna izjava...
Covjek voli svoju drzavu, voli svoj grad, voli biti medju svojim narodom...
I naravno da ce mu uvijek biti ljepse u Brazilu nego bilo gdje drugo...

Nostalgija ga vuce, jbg a i u Brazilu su bolje zene.. :P :P
[quote name='ADiS' timestamp='1339360433' post='58251']
Ne znam da li je to on bas izjavio, mozda je izvuceno iz konteksta ali nebitno:
Nije me iznenadilo, Ramiresu mozda nedostaje Brazil sta je tu cudno, voli svoj maticni klub, navijaci su ga tamo obozavali i po meni je to sasvim normalna izjava...
Covjek voli svoju drzavu, voli svoj grad, voli biti medju svojim narodom...
I naravno da ce mu uvijek biti ljepse u Brazilu nego bilo gdje drugo...

Nostalgija ga vuce, jbg a i u [b]Brazilu su bolje zene[/b].. :P :P
[/quote]

sve podrzavam u ovom postu osim ovog podebljanog... pa mislim stvarno... znam da se o ukusu ne raspravlja... ali stvarno mislis da su bolje od ovih nasih?!? pa one sve imaju supak ko trokrilni ormar... a kad bi morao birat izmedju trokrilnog glomaznog ormara ili dvokrilnog, po mjeri oblikovanog ormara... svakako da bi izabrao opciju 2... ;)
[quote name='Elao' timestamp='1339347569' post='58206']
Pa naravno da bi volio igrati za maticni klub, ko ne bi ali naravno kad bi mu dali platu kao u Chelsea, bas bi zaigrao sada za manje, odma se sjetim Adebayora: 'Kad smo mladi, igramo zato što volimo igru i zbog strasti prema nogometu. Ali kad postaneš profesionalac koji igra u Ligi prvaka, tada se radi o novcu. Da nije tako, zbog čega bih igrao za Arsenal?Da nije novac u pitanju, mislim da ne bih igrao za Arsenal. Ostao bih u svojoj zemlji, u Lomeu gdje me svi vole.' [b]Najrealnija izjava.[/b]
[/quote]
potpis! btw. svaka čast Adebayoru što je imao muda izjaviti ovako nešto :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339358599' post='58248']
A gde si ti u mom postu nasao da pise vreme kad se Brazilci vracaju u svoje maticne klubove :huh:
Samo me to zanima.
Ja sam rekao da uglavnom tako razmisljaju, i da se dosta njih vrati, ali nikakvo vremensko ogranicenje nisam spomenuo.
[/quote]

Rekao si da 95% Brazilaca razmislja kao Ramires, a Ramires je igrac u usponu pa sam ti zato ono napisao.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339408984' post='58381']
Rekao si da 95% Brazilaca razmislja kao Ramires, a Ramires je igrac u usponu pa sam ti zato ono napisao.
[/quote]

Nesporazum, sve u svemu :D
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339410470' post='58382']
Nesporazum, sve u svemu :D
[/quote]

Nikakva frka. B-)

U svakom slucaju ne bih volio da nam ode motor. Treba on jos dosta kilometara preci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.