Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Samo budala moze reci da nea mjesta za njega, kljucni igrac i ne bi se trebalo uopste ni raspravljati da li ce biti mjesta za njega iduce sezone ;)
on i danny kidat će na desnom krilu dogodine..... samo još da RDM ostane pa da to sve i ukomponira, jer novi menađer opet donosi promjene bla bla....
Zalosno je da se o njegovom zacementiranom mjestu u prvih 11 mora i razmisljati, a kamoli raspravljati.. Po meni igrac sezone, i bas njemu ce ici taj glas :)
Strava je koliko ce nam nedostajati u finalu LP
Preelegantan i graciozan, jednostavno savrsen lob morao je biti najljepsi gol sto jest jest, te cestitke za igraca godine po izboru saigraca.
Covek oteo loptu najboljim veznjacima sveta, na 30m metara od svog gola, dodao Lampsu, i onda kao duh projurio pored odbrane Farcelone, i iskoristio sjajan pas Lamparda... Pa da je samo sutnuo lopru pored Valdesa bio bi gol sezone. Ali covek se postarao da ponizi cigane !

Sto se druge nagrade tice, on je fantastican primer koliko se vredan rad i trud isplate. Imao je on par solidnih partija i u prvom delu sezone, ali tad smo uglavnom od njega mogli videti pozrtvovanje, borbenost i neprestanu trku. Sve se to vratilo u drugom delu, kada je uz Cecha izneo najveci teret.
Nek nam je on jos 10 godina ovakav, pa i jos bolji.
Zasluzeno, svaka mu cast! Koja golcina protiv Uefalone, presao pola igralista i onda jos ima snage za onakvu zavrsnicu, a sto je jos vaznije to nam je mozda i najbitniji gol u Ligi prvaka ove sezone, da ih nismo "ohladili" prije poluvremena, tesko bi preokrenuli u drugom pol. Jos igrac sezone po izboru suigraca, drago mi je da i oni cijene njegov rad, trku, zalaganje i pozrtvovnost za plavi dres kojeg ga nosi! Nadam se samo da ce jos dugo bit kod nas, jer rijetkost je danas u igri u kojoj je vecinom samo novac bitan vidjteti igraca kako igra bas srcem. Cestitke :)
Real Madrid sprema 30 milijuna eura za Ramiza, prenose neke novine. Moguce je i da ponude Higuaina + neke pare..
Odbijte, Ramiz ostaje na SB-u!
[b]Fuck off you cunts![/b]
[quote name='Kalouda' timestamp='1337438314' post='49892']
Falit će puno večeras...
[/quote]

Nenormalno puno.
Definitivno zaslužuje priznanje, on je jedan od zaslužnijih što smo ponosni vlasnici ovog pehara.. Sreća naša što sada ne žalimo zbog njegova izostanka u finalu, ako znate na što mislim :)
[quote name='El_Nino' timestamp='1337507844' post='50284']
Da smo ga imali jucer, digli bismo pehar nakon 90.minuta
[/quote]
JA sam zadovoljan i ovako ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.