Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Aco Petrović - ljudina vrlo vjerovatno odlazi, odnosno prestaje volontirati kao selektor BiH repke. Hvala ti za sve majstore !

Inače, kako Aco kaže, bilo bi najbolje i najpravednije da Slovenija, Hrvatska i Srbija podijele medalje.

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Fantastična Hrvatska reprezentacija! Nakon debakla u prvoj utakmici protiv Španjolaca, momci ne prestaju iznenađivati. 7 pobjeda u nizu, padaju svi redom. Danas smo otpravili Grčku doma i osigurali četvrtfinale protiv Ukrajine.

Međutim, nema mjesta euforiji jer tek sad slijedi ono najvažnije...

Jesam ja rekao da ce Hrvatska daleko da dogura :D Strucnjak sam ,jos je Srbija namjestila Ukrajinu Hrvatskoj :D Znaci i vise nego sigurno polufinale 

Ni krivima ni duznima nam zapadose Spanci. Izvukli smo deblji kraj iz danasnjeg raspleta u susednoj grupi. Al dobro, ne vredi kukati. Spance smo dobiijali i u najjacem sastavu, mozemo i sada, ako momci budu slusali Dudu a ne svoje menadzere.

Nije ovo jos nista gotovo,stari mi danas na 15 razlike za Spaniju probi usi da su ovo Spanci prodali,ja sve u fazonu ajde bolan sta ti je,a tek kad ovi stigose i to, covjek ne prestaje pricati,jbt kaze ja sam strucnjak znam ja sve haha,jos kad onaj kralj 2 bacanja poslednja promasi znalo se sve....

Imamo dan vise odmora,sto znaci mnogo za nase momke,sutra ce Duda kao sto je rekao postaviti ekipu za protivnika kojeg smo saznali danas,nadam se da ce svi momci biti spremni i orni.Veliki duel centara nas ocekuje,stvarno jedva cekam utakmicu,bice borbe na sve strane.

Evropska kosarka je kurton i na klupskom i na reprezentativnom nivou, a ovaj format takmicenja smijurija. Toliki nedostatak kvaliteta nije vidjen dugo vremena u jednom sportu. I onda se pojave tako neki mucenici i usude se staviti u svoja smrdljiva usta NBA i americku reprezentaciju i uporediti sa ovim cemerom. NBA je najsavrsenije organizovana liga uopste u jednom sportu sto finansijski, infrastrukturno, marketinski, kvalitetom, strukom itd. Tesko je uopste i objasniti razliku izmedju americke i evropske kosarke. Blaga je svaka rijec za to. Dovoljno je samo da se nasmijes onim podlim Isidora Bjelica smijehom.

Najjaca balkanska repka je Slovenija. Braca Dragic se odlicno nadopunjuju, onaj bolji, Goran kida i ako odu u polufinale sigurno ce biti kandidat za MVP-a.. Cak bih rekao da po igri najvise odstupaju od evropskih shvatanja ove prelijepe igre, koja je prelijepa kada se ne igra ovako, znaci sve suprotno od sporo, dosadno, jednolicno, zabrinjavajuce nemastovito i bez trunke smeka za potez i atraktivnost.

Ona partija protiv zabara je najbolja i najljepsa partija jedne repke na ovom nazovi prvenstvu, zasad. Idu na Francuze koji bi uz normalnog trenera igrali tako da bi ti donja vilica bila non-stop objesena od nevjerice kako se kosarka moze bolesno dobro igrati. Ja i dalje nekako vjerujem da oni jos nisu odigrali utakmicu sa 100% svojih mogucnosti, ali volio bih da prodju Slovenci. Simpa su, zasluzuju da ova generacija uzme medalju a i realno, u slucaju ispadanja, vrlo vjerovatno bi posjeta polufinalnih utakmica bila na nivou posjecenosti megdana izmedju Mudonje i Rudonje na koridi pod Bivoljim Brdom. Najbolji primjer toga koliko su americki treneri baje u ovom sportu je i cinjenica da je Mike Fratello sa govnetom od rostera zvanom Ukrajina dosao do cetvrtfinala. Iscijedice oni po 5 litara znoja iz svakog hrvatskog igraca. Bice to runjava utakmica. Hrvati nakon duzeg vremena konacno lice na tim, a kako su se skoro pa brukali protiv Dzordzije i Poljske mislio sam da ce dozivjeti fijasko. Sada su u naletu i imaju samopouzdanja. Realno, nisu ni sami ocekivali da ce doci u poziciju da se bore za polufinale. 

Red je da se aplaudira i velikom Dudi Ivkovicu koji vjerovatno najvise psuje na prvenstvu na tajmautima. Jebiga, mora. Srbija moze odigrati nenormalno ocajno, bas ocajno da ti dodje da umocis peskir u lavor vode i da ga grizes od muke, a moze i da odigra jedno 70% iznad realnih mogucnosti ove ekipe. Bez Krleta ne bi prosli ni onu prvu grupu, realno. Nisam nista ocekivao od njih ni kad je pocelo prvenstvo tako da je i ovo sto su uradili za respekt. Valjda cemo opet podivljati i valjda ce nas srati pa da izbacimo one ljudske fekalije sa Pirineja koji su s ovom kurvanjskom igrom opet prvi favoriti. Toliko o kvalitetu ove kosarke.

I na kraju Litvanija - Italija. Ne pamtim kad je Litvanija imala ovako losu selekciju i neprepoznatljivu igru. Ali i takvi mogu izbaciti zabare. Slika i prilika njihove dosadasnje igre je Kleiza. Ne treba da opisujem dalje. Vidite kakav je Kleiza onakav sa jedno 20 kila viska, ukrmacen i alav. I takav mu je i ucinak. Ali znaju cesto dizati nivo igre kako se nazire kraj nekog turnira.

Zavrsnica klizanja moze da pocne.

Milsim da malo previse pljujes po europskoj kosarci. Jasno je svima da je SAD ispred Europe kad se prica o kosarci, al sigurno europska kosarka, ni klupska ni reprezantativna nije cemer. Najveci problem eurobasketa je sto se igra u 9. mjesecu, pa igraci moraju izostajat sa priprema kluba i riskirat ozljede. Trebalo bi to napraviti ko u nogometu, poslje zavrsetka sezone das par tjedana reprezentacijama da odrade pripreme i onda bi se odigro normalan turnir bez toliko otkazivanja.

Razumem da vise volis NBA, ali ovoliki hejt prema Evropskoj kosarci je preteran.

Slovenci su mozda jedina kompletna reprezentacija, od kandidata za medalje, plus imaju domaci teren.

A gledao sam tu utakmicu, i ona ne moze nikako biti bolja od partije Srbije protiv Francuza. To je jednostavno aksiom.

I ne, nije Krle nas glavni igrac. On je mozda u centru paznje tokom meca, ali najvise vaznih, prelomnih poena su postigli Nedovic, Bogdanovic, Markovic i Bjelica. 

Slovenci mogu do zlata jedino domacinskim sudjenjem i uz publiku. 

Glup je format takmičenja, a pogotovo raspored. Svaki dan da igraju utakmicu i tako 5-6 dana zaredom je baš previše, pa nisu to roboti.

Milsim da malo previse pljujes po europskoj kosarci. Jasno je svima da je SAD ispred Europe kad se prica o kosarci, al sigurno europska kosarka, ni klupska ni reprezantativna nije cemer. Najveci problem eurobasketa je sto se igra u 9. mjesecu, pa igraci moraju izostajat sa priprema kluba i riskirat ozljede. Trebalo bi to napraviti ko u nogometu, poslje zavrsetka sezone das par tjedana reprezentacijama da odrade pripreme i onda bi se odigro normalan turnir bez toliko otkazivanja.

Realnost je najvece pljuvanje u svim situacijama. Svakako da je cemerna u poredjenju s americkom. Ja ih ne bi ni poredio jer ne ide, ali bas zbog takvih koji to zele red je napisati cinjenice.

Razumem da vise volis NBA, ali ovoliki hejt prema Evropskoj kosarci je preteran.

Slovenci su mozda jedina kompletna reprezentacija, od kandidata za medalje, plus imaju domaci teren.

A gledao sam tu utakmicu, i ona ne moze nikako biti bolja od partije Srbije protiv Francuza. To je jednostavno aksiom.

I ne, nije Krle nas glavni igrac. On je mozda u centru paznje tokom meca, ali najvise vaznih, prelomnih poena su postigli Nedovic, Bogdanovic, Markovic i Bjelica. 

Slovenci mogu do zlata jedino domacinskim sudjenjem i uz publiku. 

Moze i utakmica Srbija - Francuska ali po ljepoti Slovenija - Italija svakako najljepsa. I da, Krle je nas glavni igrac. To su ti rekli i taj Nedovic i Bogdanovic i Bjelica i svi. Pocevsi od Dude.

Ne sjecam se da su Slovenci dosad imali neko domacinsko sudjenje. Ja nisam pricao o zlatu vec o medalji. I bronza bi bila ogroman rezultat.

Ja većega bota u životu nisam vidio od ovoga Tomića u Hrvatske. Pa momak čitav život igra košarku a isto bandera. Niti skače, ni u odbrani ni napadu, niti daje koševe, gubi lopte od igrača manjih 2 metra od njega. Lik je visok 2,17 a sa 2 jebena metra ne može koš dati. Ja svoje živce na njega trošim. Idi mijenjaj žarulje po gradu. Košarkaški Torres. 

Bolja ekipa prošla, nema se šta tu pričat.
Svaka čast svim momcima osim onom usranom Tomiću. Pa jebo te tito bolje da je bukva stajala tamo umjesto njega. Ko jebeni Kopljar u rukometu. Jebem ti takve bandere.

Gori vam je onaj Roko Leni Ukić. Glupljeg igrača odavno nisam vidio, ne mogu da vjerujem da je ona seklemezina igrala NBA. Još na to sve kapiten.

Pa Mostarac Bogdanović je daleko najjači igrač ove ekipe Hrvatske, čim je njega stalo odmah žestoko prizemljenje. Svaka čast Repeši koliko je uspio izvući iz dosta limitirane ekipe.

Eh kad se sjetim kako smo mi ove Litvance šetali, tuga me uhvati.

Gori vam je onaj Roko Leni Ukić. Glupljeg igrača odavno nisam vidio, ne mogu da vjerujem da je ona seklemezina igrala NBA. Još na to sve kapiten.

Pa Mostarac Bogdanović je daleko najjači igrač ove ekipe Hrvatske, čim je njega stalo odmah žestoko prizemljenje. Svaka čast Repeši koliko je uspio izvući iz dosta limitirane ekipe.

Eh kad se sjetim kako smo mi ove Litvance šetali, tuga me uhvati.

Je, i Ukić je užasan. Ali ovaj Tomić se posebno ističe.

Ovaj rezultat je iznad svakog očekivanja za ovu ekipu. Nažalost, utakmicu za treće mjesto ćemo izgubit, to uopće nije upitno.

Na kraju vam džabe što ste rasuli ove Litvance. Da ste igrali u knock-out fazi, dobili bi oni to bez previše problema.

Ma da, ajmo srat po Ukiću i Tomić, a dok su pobjeđivali svi su se hvalili. Nemojte sada okretat priču, danas im nije bio dan + prejak protivnik realno. Nema veze, nitko ovo nije očekivao prije Eurobasketa tako da moramo biti zadovoljni, a ne ih sada pljuvati. Samo hrabro ovu zadnju pa što Bog da, polufinale je ogroman uspjeh. IZNAD SVIH HRVATSKA!

Ma Hrvatima je ovo polufinale premija. Istorijski uspjeh. Medju 4 u Evropi i jos imaju osigurano SP dogodine. Milina. Poslije 7 utakmica gdje nijednu nisu mogli iskalkulisati, dosla Litvanija koju je isao sut za 3, lose otvaranje trece cetvrtine, kasnije umor ucinio svoje i to je to. Inace mi je ova Litvanija nikad dosadnija. Ali opet se ponavlja to da dizu igru kako se turnir primice kraju. Mada mislim da nemaju sanse protiv Spanaca/Francuza u finalu.

Markota mi je najnezgrapnije stvorenje. Kada vodi onu loptu to izgleda kao da je u pitanju glavica kupusa. 

• 2 sedmice kasnije...

Silovanje Igoke-e za pocetak 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.