6. juli 2022.4 god. comment_330294 Hvala kurcu da je pocelo sa transferima, pa bio to i Sterling. 45+5 mil, plata tu oko 300k funti. Vidjet cemo, nadam se da nece biti kurcina. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330295 10 minutes ago, diablo_bih said: Hvala kurcu da je pocelo sa transferima, pa bio to i Sterling. 45+5 mil, plata tu oko 300k funti. Vidjet cemo, nadam se da nece biti kurcina. Previše, zaslužuje duplo manju, realno Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330296 Ne znam, ali Kante je dosad imao najvecu (290k), dok Lukaku nije vise tu i ne placamo mu platu. I meni je nekako previse, morat ce bas dobro igrati da isplati ovo. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330297 Vjerujem da će otplatiti. Igračina je Sterling. Dominirao u Liverpoolu, pa u Cityju, inšallah će i kod nas. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330299 Hvala kurcu da smo nekog doveli. Ali 300k je bas bas previse. I ovo su lose ispregovarali. Razumeo bih da smo se tukli sa nekim za njega ali ovo je bas previse. Ne bi smeo vise od 200 da kosta, mislim da i u citiji nije imao vise. Po toj logici bi nekom Rafinji dali 150 k. Mogu da mislim koliko ce De Liht biti ako ga dovedemo. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330301 Trebamo se praviti da smo sirotinja kao Barca i dovoditi na rate za simbolične plate. Mi prvi igrač i odmah plata 300 hiljada, najplaćeniji u klubu. A nadam se da ćemo dovesti još kvalitetnije igrače od njega. Imamo još 5-6 igrača da dovedemo, trebamo povećati platu Mountu i Jamesu, imamo tog Kantea, koji je legenda kluba i najbolji igrač svijeta u svom fahu, kojem bi trebalo ugovor produžiti. De Ligt, Rice ili neko treći, kao i Mount i Kante, imaju puno pravo da traže isto ili više. Nisu moje pare i nije moja briga, ali ne želim da se pretvorimo u Manchester United. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330302 15 minutes ago, cobinho said: Hvala kurcu da smo nekog doveli. Ali 300k je bas bas previse. I ovo su lose ispregovarali. Razumeo bih da smo se tukli sa nekim za njega ali ovo je bas previse. Ne bi smeo vise od 200 da kosta, mislim da i u citiji nije imao vise. Po toj logici bi nekom Rafinji dali 150 k. Mogu da mislim koliko ce De Liht biti ako ga dovedemo. Sad sam pogledao, u Cityu je imao tačno 300 hiljada funti sedmično, vjerovatno nije pristao na smanjenje, a i što bi. Plata kao da smo ga besplatno doveli, ne bi Dembele ovoliku dobio. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330303 1 hour ago, reLo said: Vjerujem da će otplatiti. Igračina je Sterling. Dominirao u Liverpoolu, pa u Cityju, inšallah će i kod nas. Apsolutno i ja isto mislim. Ja ga ne volim kao osobu ali nadam se da ce mi promjeniti misljenje. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330304 Igrac koji godinama igra fenomenalno, jedan od najboljih igraca u ligi, jedan od najboljih engleskih igraca, pa naravno da ce imati 300.000 platu. To je imao i u Cityu, a ne postoji , ne igrac, vec covjek na svijetu koji bi prelazio u drugu firmu za manju platu. Ako i postoji, to je neka budala. Ja sam preazdovoljan ovim pojacanjem, idemo dalje. Moramo i desno krilo dovesti, pa da razbijamo one silne bunkere na Stamford Bridgu. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330305 Prije svega dobrodošao, nadam se da će se isplatiti ovaj transfer. Što se transfera tiče, pozitivne stvari su što je doveden igrač koji je u najboljim godinama sa dosta iskustva i dosta jakih utakmica u nogama, nema potrebe da se privikava na ligu ili bilo šta. Što se njegovih prednosti tiče u kretnji bez lopte je sigurno najbolji u ligi ako ne najbolji onda je među najboljima, pored toga posjeduje odličnu brzinu. Pored toga što ga viđamo da često promašuje prilike opet ima neke nevjerovatne brojke 320 utakmica u PL-u 109 golova i 77 asistencija je zaista dobra statistika a igra kao krilo, šta bi tek bilo da manje promašuje Za City u zadnjih 5 sezona uvijek ima 10+ golova u ligi s time da je od 17-e do 20-e imao elitne brojeve i bio jedan od najboljih igrača premiershipa. Također bitno je što pokriva oba krila. U današnje vrijeme kada se igrači plaćaju nenormalno puno, on je doveden za neku normalnu sumu budući da je u zadnjoj godini ugovora. Što se tiče stvari koje mi se ne sviđaju, plata mi je očekivana logično da neko ko ima 27 godina neće pristati na smanjenje plate, nije mi to nikakvo čudo. Također kod njega mi se ne sviđa pored već naglašeno loše završnice to što je padavičar ježim se od takvih igrača, baš mi na kurac idu i generalno mi nije nešto previše drag lik. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330309 jel pricamo o sterlingu ili ronaldu? zar je sterling tolika igracina sve ove godine? Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330312 3 minutes ago, Spaha said: jel pricamo o sterlingu ili ronaldu? zar je sterling tolika igracina sve ove godine? Ima statistiku kao da jeste, ali je klasa ispod Manea i Sona recimo. U 2-3 navrata sam napisao i zašto. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330313 Evo samo ovo cu da ovde ostavim. Slazem se da je 300k previse ali da smo ga uspeli dovesti za 45m u danasnje vreme je kradja. Nisam bio nikad njegov n1 fan ali mislim da je to super pojacanje. Igrac koji je toliko godina bio pod guardiolom i zna kako se pravi pressing itd...i ako dodam na to da je TT on bio meta vec od kako je doso nama nema tu sta za dodati.. Dobrodosao i nadam se da razbijes Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330315 Mane je igrao prvu celu sezonu a sterling ne. I ova statstika gore je od 2017 i ne ove sezone 🙂 Ne pricam da je sterling jaci od maneja..mane je meni osobno jaci. Ali kao sto sam napisao za 45m vrhunski posao.. Nadam se da zablista Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330316 Treba i nama ovih padavicara, mozda nas pocasti nekim penalima. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330317 Ajd userite mi se i u ovo jebala vas statistika. Dobrodošao, nadam se da će nastaviti kao i u Cityju, treba nam dobro krilo. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330319 Ovo što sam ja stavio je iz sezone kad je Liverpool bio prvak. Ali to je priča svake sezone. Bitni su golovi i asistencije, ali je još bitnije kolika je korist od tih golova. Sterling nije igrač koji će biti lider tima i rješavati utakmice, nego je igrač koji može biti odličan ako se napadački sistem fino posloži. Ako se ne posloži to će biti muka kao sa mnogim igračima koje imamo, a ako se posloži onda će biti onako kako najambiciozniji među nama najavljuju. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330321 Od svih krilnih napadaca u citiju Marez, Foden, Grilis i Sterling on ima najvise golova i najvise promasenih sansi, ali i ponajbolji po broju key pass po mecu. U prevodu, najbolje se krece od svih i najcesce ulazi u sanse. E sad nema tu mnogo prostora za napredak, jedino je bitno koliko ce mu pasovati nasa igra i formacija i kako ce kliknuti sa Haverzom i Mountom. Ako klikne bice super. Svakako igrac koji moze iz nicega da izmisli sanai i gol. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330337 budeš li padao bezveze jebat ću te!! tako da nemoj da bude "pa nisi mi rekao", jel jasno inače, neka mu je sa srećom, bude li konkretnog učinka počet ću ga simpatizirati apropo plaće, sve je jasno i već je netko napisao, tako da, neka on to samo opravda i tjt, sretno još jednom, nadam se da će biti pogoden transfer Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330349 Padavicar cijelu karijeru, sto bi sad stao. Koji je razlog odlaska Sterlinga iz Citya? Plata ista, ekipa slabija i neuspjesnija, trener ofanzivno za par klasa ispod dosadasnjeg. Nije ni da je imao losu minutazu tamo. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330353 4 hours ago, Wisey said: Padavicar cijelu karijeru, sto bi sad stao. Koji je razlog odlaska Sterlinga iz Citya? Plata ista, ekipa slabija i neuspjesnija, trener ofanzivno za par klasa ispod dosadasnjeg. Nije ni da je imao losu minutazu tamo. Ide iz ekipe gdje je bio jedan od mnogih, u ekipu gdje će biti glavni. Nažalost, takva je trenutna situacija Cityja i Chelseaja. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330354 9 hours ago, drogba 11 said: budeš li padao bezveze jebat ću te!! tako da nemoj da bude "pa nisi mi rekao", jel jasno inače, neka mu je sa srećom, bude li konkretnog učinka počet ću ga simpatizirati apropo plaće, sve je jasno i već je netko napisao, tako da, neka on to samo opravda i tjt, sretno još jednom, nadam se da će biti pogoden transfer I imenjak je znao nekad past treba bit posten Nego meni se svidja pojacanje. Yebem ti ove zijese i pizde materine. Kad vece ne zele leaa dovest moze i rahim onda Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330365 bom dite na šta spadosmo i čemu se veselimo vratite nam emenala Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.