Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

Ne treba nam, preskup je. Bolje Griezmann ili cak jos bolje Lazovic iz zvezde.

Kaze Terzic da ce ga dati za 2 miliona, ako se dobro cjenkas mozda i za 250.000.

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

Ne treba nam, preskup je. Bolje Griezmann ili cak jos bolje Lazovic iz zvezde.

Kaze Terzic da ce ga dati za 2 miliona, ako se dobro cjenkas mozda i za 250.000.

=D>

LIVERPOOL REJECT BID FOR STERLING

Liverpool have rejected a £30m bid from Manchester City forRaheem Sterling, according to Sky sources.

The Reds value the want-away forward at £50m and will not consider selling him for anything less.

There is also interest from Arsenal, Chelsea and Manchester United but it is City who have made the first move. However, Liverpool have not given up hope of Sterling signing a new contract.

teško da će naši ući u nadmetanje sa Sitijem,još ovi traže 50 m funti

ovo što im je Siti ponudio je ok,plus neki bonusi pa i ajde al sve preko toga je preterano 

mi smo za Azara platili oko 35 m funti što mi je sasvim korektna cena za top talenta,sve preko toga mora da ti donese instant impact 

verovatno bi steriling išo za manje da ne moraju da plate onih 20 %

al jest malo smešno kad pogledaš da traže za njega više no što je otkupna klauzula kod Grizmana

a tek ima tu nelogičnosti,ovamo traže za njega 50 a ko fufe se štekali za novi ugovor,ta uprava Liverpula zajedno sa Rodzersom mi je ubedljivo najgora na ostrvu uzimajući u obzir sve,kakav klub je u pitanju,brend verovatno jači i od našeg a toliko loše vodjenje kluba 

Volia bi da ne dođe Sterling, uvik sam se protivia sitnim nogometašima, oni su mi ka crvi, ni znaju di će, a duel igri su mekušci. Bolje bi nam bia da dovedemo onog Grizcovika, on zna igrat na više pozicija, a još je i jak ka stina. Baš bi bia sritan da usparimo Koštu sa Gričovikom, još Falkao da dođe da igra kad je Kosta povriđen.

Sterling je trkac,ja nisam video igraca ofanazivnog sa losijim sutem od njega decko ne ume da sutne loptu sa 20m..

Iskesirace ovde Siti jedno 40 miliona funti,to ce biti to.

Neće on nikad razvit puni potencijal ako ne bude radio pod trenerom koji ima kapacitet da od njega napravi svjetsku klasu.

Zato mu je najbolje da ode kod Gvardiole ili Ancelotija.

Neće on nikad razvit puni potencijal ako ne bude radio pod trenerom koji ima kapacitet da od njega napravi svjetsku klasu.

Stariđ i Suarez su počeli kod Rođersa da razvaljuju.

Stariđ i Suarez su počeli kod Rođersa da razvaljuju.

Obojica bi razvaljivali i da su igrali kod Nenada Lalatovica.

Suarez je nastavio da razvaljuje i ove sezone a stariđ se povridia

Napraviće on i od Sterlinga igrača odluke, samo ako ovaj ne jurne za novcem

Treba dovest Barkley-a iz Evertona, kakav Sterling on bi bio promasaj kao Wilian i Oscar zajedno. Uz Barkley-a dovest i Stones-a

Ovaj Liverpool nije uredan, ako su oni budale pa dali 40 miliona za Carolla, mi nismo pa da cemo dati za njihovo englesko precijenjeno smece 50. Za ovu pcelu plafon 30 miliona i to da pjevaju.

Medjutim imaju srece jer je tu City, oni bi za Tutu Bugarina spucali 50 miliona jer im to ni ne znaci puno.

City je haotičan nakon što su ispušili sezonu, osuđeni su na ostanak Pellegrinia, zato na tržište ulaze nervozno i bez razmišljanja, jer jedino što mogu je skršiti stotine miliona kako bi se bar tu pokazali dominaciju. Oni će ako dođe do toga i isplatiti tih 50 miliona funti za Sterlinga bez problema što će biti cirkus, jer mislim da nije situacija da Liverpool naplati Sterlinga 50 miliona funti, i zbog njegove želje za odlaskom i zbog ugovora, ali će još veći cirkus posmatranje kako Liverpool troši miliona na polovnjake.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.