Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

3 hours ago, Bari said:

joj kad vidim kako ovu ruku podvija kad trci

vrati se hazarde sve ti je oprosteno

pala glavna web stranica jbt. sta da smo halanda doveli. pregorili bi serveri.

Ovdje ljudi zive u uvjerenju da je Sterling elitno svjetsko krilo i da ce on rijesiti Tuchelove probleme s napadom.

Od njega je Gvardiola napravio korisnog igraca, do dolaska tamo bio je obicno trckaralo, nista bolji od Volkota i slicnih "talenata". Ovaj mu pokazao kako da bude timski igrac i koristi svoje prednosti, a ujedno mu pokusao maskirati mane.

Tuchel je sto se tice ofanzive teski duduk, pa ce Sterling morati improvizirati vecinu utakmica. Vidjecemo na sta ce to ispasti, ja tu nekog klasnog krilnog igraca ne vidim. Nadam se da me moze razuvjeriti.

22 minutes ago, Spaha said:

vrati se hazarde sve ti je oprosteno

Šta smo mu trebali oprostiti?

8 minutes ago, Wisey said:

Od njega je Gvardiola napravio korisnog igraca, do dolaska tamo bio je obicno trckaralo, nista bolji od Volkota i slicnih "talenata". Ovaj mu pokazao kako da bude timski igrac i koristi svoje prednosti, a ujedno mu pokusao maskirati mane.

Što je tada plaćen približno 70 miliona eura ako nije znao ništa (prije Guardiole)?

Dobre stvari:

- napokon smo nekog doveli

- igra čitavu karijeru utakmice na najvećoj sceni

- prilagođen je igranju u PL

- nije imao padove u toku karijere

- nije sklon povredama

- bolji je od onog što su Odoi, Pulišić i Ziyech demonstrirali u zadnje dvije godine

- trebao bi nam odgovarati za željeni stil igre

Loše stvari:

- najveća plata u ekipi

- zviždi mu se na svakom stadionu na kojem se pojavi

- padavičar

- vadi živce navijačima svojim promašajima i lošim odlukama

- nije vođa napada, ne daje važne golove, ne rješava utakmice

- ako se igra u napadu ne posloži kako treba njegove brojke će se prepoloviti

- neće doći Nkunku/Leao/Gnabry

Ne volim ga, ali dobrodošlicu želim.

4 hours ago, Wisey said:

Ovdje ljudi zive u uvjerenju da je Sterling elitno svjetsko krilo i da ce on rijesiti Tuchelove probleme s napadom.

Tuchel je sto se tice ofanzive teski duduk, pa ce Sterling morati improvizirati vecinu utakmica. Vidjecemo na sta ce to ispasti, ja tu nekog klasnog krilnog igraca ne vidim. Nadam se da me moze razuvjeriti.

To da je bio ko Volkot to je preterivanje, ipak je bio daleko od njega. Istina jeste da ga je Gvardiola usavrsio i pridodao mu mnogo veci arsenal u napadu ali je bio i pre toga mnogo korissniji i ubojitiji nego sada npr Odoi. Tuhel ce mu svakako dati neku slobodu u igri da pravi visak ali ima on mnogo toga u napadu sto ga cini kompatibilnim sa Mountom i Haverzom.  Tim pre protiv nas su svi trebali zonski igrati i samo da stite centar suteve a sa njim nema toga i bice mnogo vise slobode za sve. 

Jedino sto mislim da je u 433 od mnogo vece koristi, nego kad igramo u 3421 gde bi bio maknut ka sredini gde vec ne bi mnogo dao.

• Whisper mijenja naslov u #00 Raheem Sterling

Igrace on kao centarfor, on je neka vrsta zamena za Lukakua a po potrebi se rotirati ka sredini jer tu smo popunjeni pulisicem, mauntom, odoijem a mogu zaigrati i haverc, werner

48 minutes ago, reLo said:

Bit će on sigurno dobro pojačanje. Uopšte ne očekujem da će mu trebati adaptacija, igračina je i navikao je igrati na najvišem nivou u najtežoj ligi na svijetu.

Isto apsolutno mislim. To sto ga nisam volio kao pojavu je nesto skroz drugo.

Pa Sterling je upravo igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu. Ono kad ekipi ne ide nista, taktika trenera zakazala ili protivnik se dobro brani.. igraci kao Sterling su idealni da to promjene.

Mislim vidjet cemo, ali ja ocekujem da nam bude najbolji ofanzivni igrac ove sezone.

Biće bolji od onog što imamo jer teško da može gore. Tapinaš obični, bude li se igralo u napadu ko prošle sezone i on će se samo utopiti u sivilo. Nadam se još Leau ili nekom drugom dribleru pa da se Mount vrati u vezu, da lopta ide brže u napadu.

18 minutes ago, Fazlija said:

Tap inaš, daj ljudi koga vi zajebavate ovdje? 

De pogledaj golove za Siti.. od 100 i nešto što ih je dao 80 je dao s 3 metra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.