29. oktobar 2022.3 god. comment_335848 ^ Potpisujem, i da dodam da i one golove sto je dao morao je dati, a pored toga tanko i bezidejno. Takodje, vidjivo je da nema nikakvog elana i zelje u njemu kad igra. Nije da igra na poziciji koja mu pase, ali ne vidim ni koja bi mu pasala. Nije sad neki superstar da se oko njega gradi igra. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335851 I ja, koji sam ga stalno branio, moram reći da ono što pokazuje u zadnje vrijeme nije nivo ne za Chelsea, nego bi za Premiership. Momak se kroz 5 utakmica pretvorio u Pedra. Loše, ne može nikog predriblati, svi ga pročitaju u sekundi. A nije ni teško, ima 1-2 driblinga. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335854 Stvarno u zadnje vrijeme igra lose, al opet je i danas nastimao dva zicera. Galgheru oba puta. Jebes mi mater kao da se cuva i stedi za svjetsko, meni bukvalno tako izgleda. Prijavi
29. oktobar 2022.3 god. comment_335861 Ne znam, da se cuva, ne bi valjda isao u duele, tacnije zabijao se u ljude reda radi. Meni vise izgleda k'o da je u najlosijoj formi ikad. Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335877 Mislim da krive stvari očekujete od Sterlinga. Odavno njegova najjača snaga nije dribling i igra 1-1 nego sjajno kretanje bez lopte i ulaženje u šanse. I onda kad uđe u tu šansu dosta toga i fula. Mi još uvijek nismo dovoljno posloženi i uigrani da stvaramo dovoljno šansi za njega. A guranje na wing backa mu ne pomaže, tu je opet predaleko od gola i od njega se očekuje taj dribling, gdje je solidan al nije zbog toga postao ponajbolji igrač Premiershipa. Pep ga je napravio boljim igračem tako da je od njega napravio nešto drugo od onoga što je bio u Liverpoolu. A sad se od njega opet očekuju te osobine (umjesto ovih iz Citya) u kojima nije ništa više nego prosječan Prijavi
31. oktobar 2022.3 god. comment_335904 Gledah Williana u subotu, bolji i opasniji od Sterlinga bio Prijavi
31. oktobar 2022.3 god. comment_335906 Gledam maloprije nekakav splet sansi sto je pripremio De Bruyne za Sterlinga i Jesusa. Jesu kurcevi finisheri obojica to je nevjerovatno. Prijavi
1. novembar 2022.3 god. comment_335925 22 hours ago, diablo_bih said: Gledam maloprije nekakav splet sansi sto je pripremio De Bruyne za Sterlinga i Jesusa. Jesu kurcevi finisheri obojica to je nevjerovatno. Mozes isto tako nadji splet prilika koje je Jorginho pripremio za nase napadace. Hocu reci Youtube je cudo. Prijavi
1. novembar 2022.3 god. comment_335927 27 minutes ago, Bari said: Mozes isto tako nadji splet prilika koje je Jorginho pripremio za nase napadace. Hocu reci Youtube je cudo. Nisu bas takve prilike, vec sto postotne. Ono sto nijedan normalan igrac ne fula. Znaci izadju 1v1 sa golmanom i fule ili se spetljaju sa loptom. Prijavi
1. novembar 2022.3 god. comment_335930 Jorginho namjesti zicer jednom u mjesec dana, a De Bruyne 2 puta po utakmici. Različita su pozicija, naravno. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335954 19 hours ago, diablo_bih said: Nisu bas takve prilike, vec sto postotne. Ono sto nijedan normalan igrac ne fula. Znaci izadju 1v1 sa golmanom i fule ili se spetljaju sa loptom. dobar ovaj sterling. kad bi ga mogli kako oteti cityu al to je nemoguce Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335956 Moj komentar se uopste nije odnosio na poredjenje Jorginha i KDB nego na to da YT i Twitter dobrano umiju zavarati. Svakom igraču mozes napraviti kompilaciju dobrih poteza u jednom klipu gdje ce on izgledati super. Isto tako svakom igracu mozes napraviti kompilaciju promasaja gdje ce izgledati kao Werner kod nas. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335958 Ali Jorginhu ne mozes napraviti kompilaciju k'o De Bruyneu za ove sanse sto je pravio dvojici istih igraca. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335960 Zato sto su ta dvojica dugo igrali zajedno... imas barem 10tak 100% zicera koji su promaseni od raznih suigraca. Prijavi
3. novembar 2022.3 god. comment_335990 U pravu je Bari, YT i ovi isječci nisu nikakvo mjerilo. Zato se ova djeca neka plaćaju more para... Prijavi
3. novembar 2022.3 god. comment_336000 Pa da si pogledao citav snimak vidio bi da se to ne odnosi na Jorginha, citava karijera u Chelseaju (plus isjecci iz repke) mu stane u 8 minuta, vecina sansi igraci u offsideu, neke sanse uopste nisu ni dobre sanse. Ovo je jos jedan video koji dokazuje da nema logike sto je ostao ovoliko koliko je ostao. Slazem se da se svakom igracu mogu naci dobre stvari na YT i internetu, ali onaj video od De Bruynea samo dokazuje koliko su losi finisheri Sterling i Jesus, jer su sanse stvarno ogromne sanse, a ne svaki prosjecni pass gdje je igrac u offsideu. Sterling je doduse imao dobar gol sinoc protiv Dinama. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336115 Trudio se u prvom poluvremenu bio je solidan ali nikako ne mogu da se otmem dojmu da ga je pojeo Zinchenko Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336118 Ne videh danas, jer predribla ili pretrca on nekog danas? Pa Vilian je za ovog Robben! Prijavi
5. decembar 2022.3 god. comment_336892 A ono, svi vide i znaju da su nogometaši bogati, očekivano da će bit pokušaja pljački... Prijavi
5. decembar 2022.3 god. comment_336893 Jebeno je i igracima. Umjesto da se mozes fokusirati samo na utakmice, moras se brinuti da li ce ti debili opljackati kucu. Koliku god imaju sirinu, Sterling je bitan bio u ovim mecevima i trebat ce im za dalje. Prijavi
5. decembar 2022.3 god. comment_336896 Najveću širinu imaju na desnom beku i na ofanzivnim veznim/krilima. Tu su toliko široki da se izostanak Sterlinga ne osjeti. Tu su Saka, Foden, Mount, Rashford i Grealish, te Maddison i Gallagher koji nisu ni minute igrali. Ja da imam te milione i milijarde imao bih čitavu ekipu zaštitara oko kuće. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337268 Da ga prodajemo uzeli bismo za njega 10 miliona, a pošto smo ga kupili dali smo 50. Prijavi
1. januar 2023.3 god. comment_337300 A jesmo pojeli govno s ovim. Covjek ne zna gdje udara. Najstrasnije kad je okrenut nasem golu, unaprijed znas da smo ga popusili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.