Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

^ Potpisujem, i da dodam da i one golove sto je dao morao je dati, a pored toga tanko i bezidejno. Takodje, vidjivo je da nema nikakvog elana i zelje u njemu kad igra. Nije da igra na poziciji koja mu pase, ali ne vidim ni koja bi mu pasala. Nije sad neki superstar da se oko njega gradi igra.

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

Stvarno u zadnje vrijeme igra lose, al opet je i danas nastimao dva zicera. Galgheru oba puta.

Jebes mi mater kao da se cuva i stedi za svjetsko, meni bukvalno tako izgleda.

Mislim da krive stvari očekujete od Sterlinga. Odavno njegova najjača snaga nije dribling i igra 1-1 nego sjajno kretanje bez lopte i ulaženje u šanse. I onda kad uđe u tu šansu dosta toga i fula. Mi još uvijek nismo dovoljno posloženi i uigrani da stvaramo dovoljno šansi za njega. A guranje na wing backa mu ne pomaže, tu je opet predaleko od gola i od njega se očekuje taj dribling, gdje je solidan al nije zbog toga postao ponajbolji igrač Premiershipa. Pep ga je napravio boljim igračem tako da je od njega napravio nešto drugo od onoga što je bio u Liverpoolu. A sad se od njega opet očekuju te osobine (umjesto ovih iz Citya) u kojima nije ništa više nego prosječan

22 hours ago, diablo_bih said:

Gledam maloprije nekakav splet sansi sto je pripremio De Bruyne za Sterlinga i Jesusa. Jesu kurcevi finisheri obojica to je nevjerovatno.

Mozes isto tako nadji splet prilika koje je Jorginho pripremio za nase napadace. Hocu reci Youtube je cudo. 

27 minutes ago, Bari said:

Mozes isto tako nadji splet prilika koje je Jorginho pripremio za nase napadace. Hocu reci Youtube je cudo. 

Nisu bas takve prilike, vec sto postotne. Ono sto nijedan normalan igrac ne fula. Znaci izadju 1v1 sa golmanom i fule ili se spetljaju sa loptom.

19 hours ago, diablo_bih said:

Nisu bas takve prilike, vec sto postotne. Ono sto nijedan normalan igrac ne fula. Znaci izadju 1v1 sa golmanom i fule ili se spetljaju sa loptom.

dobar ovaj sterling. kad bi ga mogli kako oteti cityu al to je nemoguce

Moj komentar se uopste nije odnosio na poredjenje Jorginha i KDB nego na to da YT i Twitter dobrano umiju zavarati. Svakom igraču mozes napraviti kompilaciju dobrih poteza u jednom klipu gdje ce on izgledati super. Isto tako svakom igracu mozes napraviti kompilaciju promasaja gdje ce izgledati kao Werner kod nas. 

Pa da si pogledao citav snimak vidio bi da se to ne odnosi na Jorginha, citava karijera u Chelseaju (plus isjecci iz repke) mu stane u 8 minuta, vecina sansi igraci u offsideu, neke sanse uopste nisu ni dobre sanse. Ovo je jos jedan video koji dokazuje da nema logike sto je ostao ovoliko koliko je ostao.

Slazem se da se svakom igracu mogu naci dobre stvari na YT i internetu, ali onaj video od De Bruynea samo dokazuje koliko su losi finisheri Sterling i Jesus, jer su sanse stvarno ogromne sanse, a ne svaki prosjecni pass gdje je igrac u offsideu.

Sterling je doduse imao dobar gol sinoc protiv Dinama.

• 4 sedmice kasnije...

Najveću širinu imaju na desnom beku i na ofanzivnim veznim/krilima. Tu su toliko široki da se izostanak Sterlinga ne osjeti. Tu su Saka, Foden, Mount, Rashford i Grealish, te Maddison i Gallagher koji nisu ni minute igrali.

Ja da imam te milione i milijarde imao bih čitavu ekipu zaštitara oko kuće.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.