Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

Do koje godine Sterling ima ugovor sa Liverpoolom?

Mislim da mu trenutni ugovor ističe vrlo brzo + njegova želja da napusti Liverpool = sumnjam da onda Liverpool može da nabija cijenu i da očekuje da će neko ispuniti sve njihove zahtjeve.

na transfermarketu piše do 2017, tako da ipak neče ić baš jeftino ali mislim da će ga sve jedno prodat ove sezone, odbija potpisat novi ugovor  i nema smisla držat ga, pogotovo jer šta ga više drže to mu cijena i više pada...

a koliko god koštao mislim da se isplati.

Sine koji Englez decko je Jamjcanin sa Engleskim drzavljanstvom.

lol

Do koje godine Sterling ima ugovor sa Liverpoolom?

Mislim da mu trenutni ugovor ističe vrlo brzo + njegova želja da napusti Liverpool = sumnjam da onda Liverpool može da nabija cijenu i da očekuje da će neko ispuniti sve njihove zahtjeve.

2017.  

Sterling je dobar ulov, niko ne tvrdi suprotno, ali on jos uvek nije gotov igrac. Trebao bi mu odredjen period, da se navikne na cinjenicu da Mourinhov fudbal igras u oba pravca, 90 minuta.  Talenat je nesopran kod njega, ali ako stvarno zeli da osvaja trofeje, kao sto je i rekao, morace da pokaze mnogo vise od toga, da dokaze da je sreman da sazri u velikog igraca.

da mi je znati kakve probleme ti imaš dečko u životu 

evo sad da uzmem zadnjih 30 postova koje si napisao,sve depresivni neki  :D

Sta spamujes, konjino. Covjek je napisao istinu, Grizman je fudbaler za Sterlinga.

ne odnosi se to na jedan post,nego generalno

momak dodje na forum popljuje nekog i ode i to u dve reči

znači ,ne smeta mi to,svako ima pravo na svoje mišljenje,evo vamo se raspravljaju ljudi tri dana oko Koste al bar napišu nešto za šta možeš da se vežeš i da ti neko odgovori

ovako nema smisla jer to radi već duži vremenski period a nije bio takav ranije

i onda ja popizdim jer bezveze otvaram temu

znači reko sam vam,pišite šta hoćete,ne smeta mi to dal vam se neko svidja i šta ti ja znam

al molim vas da se sastavi PROSTO PROŠIRENA REČENICA 

jer stvarno nema smisla

Velika prednost Sterlinga u odnosu na Grizmana je ta što je momak već par sezona u engleskom nogometu. Ne bi imao dug period privikavanja na stil fudbala dok bi Grizman imao itekako jer nije isto igrati u Španiji i Engleskoj. Također ima mala doza sumnje da se ne Grizman ne bi snašao.

Sterling je po meni u padu forme.Sad da li je to zbog toga što nije zadovoljan u L'poolu ili je nešto veće ne znam. Ne pokazuje znakove one stare forme.

ne odnosi se to na jedan post,nego generalno

momak dodje na forum popljuje nekog i ode i to u dve reči

znači ,ne smeta mi to,svako ima pravo na svoje mišljenje,evo vamo se raspravljaju ljudi tri dana oko Koste al bar napišu nešto za šta možeš da se vežeš i da ti neko odgovori

ovako nema smisla jer to radi već duži vremenski period a nije bio takav ranije

i onda ja popizdim jer bezveze otvaram temu

znači reko sam vam,pišite šta hoćete,ne smeta mi to dal vam se neko svidja i šta ti ja znam

al molim vas da se sastavi PROSTO PROŠIRENA REČENICA 

jer stvarno nema smisla

Sto udaras enter posle svake recenice :D ?

Sterling vuce korijene iz Brazila, tako da znamo sta nas ocekuje od njega ako dodje u Celsi.

Sterling je po meni u padu forme.Sad da li je to zbog toga što nije zadovoljan u L'poolu ili je nešto veće ne znam. Ne pokazuje znakove one stare forme.

Što se forme tiče mislim da je problem Sterlinga to što je sve palo na njega i ove sezone je on bi taj od kojeg se očekivalo da sam nosi ekipu, a on još nije spreman za to i mislim da on ne može da se nosi sa takvom situacijom, mislim da ga je to progutalo. Kada je imao Suareza i Sturridgea uz sebe on je odlično funkcionisao jer nije imao bilo kakav pritisak ili imperativ, Suarez i Sturridge su rješavali većinu stvari tako da je Sterling mogao da se fokusira na svoj individualni učinak a ne na rezultat Liverpoola kao ekipe, jer su uspjeh ekipe obezbijedili Suarez i Sturridge. Takođe prošle sezone on kada bi i odigrao loše to je bilo "maskirano" dobrim partijama nekih drugih igrača, sada čim on odigra loše to je u prvom planu jer se u njega gleda kao u čovjeka odluke, a opet kažem on nije spreman za to. On da bi pokazao najbolje od sebe on treba da bude bar treći izbor u ekipi kada je uticaj na terenu u pitanju.

Ma kakav Sterling iz Liverpula treba Staridza ucarit i osvojicemo sve moguce trofeje.

Ma kakav Sterling iz Liverpula treba Staridza ucarit i osvojicemo sve moguce trofeje.

Sa njim bi prosli kao sa Torresom.. e da nam uvaljaju jos jednog povredjenog.. morali bi biti debili teski.. Sturridge je bljesnuo i povrede su ga dokrajcile.. sada vec kuburi sa njima i previse cesto ke odsutan.. bili bi ludi da tako nesto uradimo.

https://twitter.com/IanDoyleSport/status/601668276649857025

ovi iz liverpula ne znam šta oće 

vidim sad kako se sve svaljuje na Sterlinga,jbg ne kažem da nije i do njega,al ide valjda nešto i na dušu uprava,trenera,nije on sam u toj priči

da se to drugačije odigralo,mali je trebao da potpiše nov ugovor davno i da se skocentriše na igru pa kad ga prodaju,prodaju ako mu se baš tolko ide,ne verujem da bi mu pravili problem i to bi bila win-win situacija za sve,jer bi i on napredovao za to vreme

ovako svi gube jer Sterling od kad su krenule te priče kao da nije na terenu,neprepoznatiljiv i tim nema neke koristi od njega,vako mi ne pije vodu da priča da ga sad treba držati na klupu pa makar ništa ne zaradili,zašto bi to iko uradio,kad već neko ne daje doprinos,prodaj ga pa uloži novac u nekog drugog,problem je sad taj što je Liverpul mogo za njega debele pare da uzme,ono i sad će uzeti fin novac za jednog klinca sa kojim tek treba radiiti ali da je ostao još koju godinu tek bi se tad zaradilo

a obrni okreni,ponovo liverpul napuštaju dobri igrači a to je korak nazad za klub,odlazili oni voljno ili ne i to sve ne bi tolko problem,jer je sve to normalno al kad vidiš koji se igrači dovode kao zemene onda se tek tad otvara provalija

Ma Liverpul je vrlo pokvaren klub, prave od Sterlinga drzavnog neprijatelja u slucaju da ode, always the victims, never their fault.

Nevil je stao na stranu mladog fudbalera, i smatra da Liverpul više nije tako veliki klub kao nekada, pa ne čudi što mnogi igrači žele da napuste Enfild.

„Da li je Sterling zaista izneverio Liverpul kada im je rekao da želi da ode ili je on samo momak koji želi da igra fudbal i osvaja trofeje?

Postoji širi kontekst cele priče, a poenta je u tome da je Liverpul prešao put od jednog od najvećih klubova u Evropi, do opasnosti da postane provincijski klub.

Svi u klubu su zabrinuti da će izgubiti Sterlinga, ali neprijatna istina je da to nije ništa novo za Liverpul.

Pogledajte u poslednjih 10-15 godina koliko igrača je napustilo Enfild u potrazi za nečim većim: Mekmanaman, Oven, Maskerano, Ćabi Alonso, Fernando Tores, Luis Suarez..."

Dobit će Liverpool dobre pare za Sterlinga, ali ne znam koliko da dobiju oni ne znaju šta uraditi sa lovom i i kako uložiti, u posljednje 4 godine imali su dvije velike prodaje, Torres i Suarez, za njih su uzeli sigurno 110 miliona funti, i za te pare ljudi su doveli samo jednog jedinog vrhunskog igrača, a to je Suarez nakon prodaje Torresa naravno uz potez decenije i dovođenje Carolla, ali su zato natrpali polovnjacima ko da će sutra smak svijeta. Ostale prodaje koje su imali i za koje su dobijali pare, pa onda budzet kluba, neću ni da računam tek onda bi bila tuga. Druga stvar što oni više nisu klub koji je privlačna destinacija za igrače, više nisu konkurentni ni za 4. mjesto u ligi, jedino što im je ostalo to je ime kluba. Na osnovu imena kluba će nastaviti da dovode polovnjake kao što su Caroll, Jovanović, Shelvey, Downing, Adam, Allen, Borini, Aspas, Lambert itd.

BREAKING NEWS

Sky sources understand Manchester City would be interested in signing Liverpool's Raheem Sterling if he became available.

It is understood that no bid has been made and Liverpool would prefer Sterling to go abroad if he does leave.

Any City offer could also depend on what happens with James Milner and Samir Nasri, but there is interest.

• 2 sedmice kasnije...

United navodno spreman da pocne licitaciju. Cena vise nego prihvatljiva.

• Manchester United are ready to make a £25m offer for Raheem Sterling but that could trigger moves by Manchester City and Real Madrid for the unsettled Liverpool star (Mirror)

Dovest ce ga jer ce dati 50 miliona za njega.Cak ce se i Real M. ukluciti u borbu za njega.Mi tu lagano otpadamo.Steta jer je mali igrac za buducnost iako bi vec sad imao sta za ponuditi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.