17. juni 2015.11 god. comment_220715 https://twitter.com/BenSmithBBC/status/611088423923916800 https://twitter.com/BenSmithBBC/status/611089434184941568 Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221680 au CHELSEA INTERESTED IN STERLING Sky sources understand that Chelsea are extremely interested inLiverpool forward Raheem Sterling. The club highly rate the 20-year-old but will not bid more than £40million for him. Sky Sports News are still investigating this news and we'll bring you more when we have it.... Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221681 A ne znam šta da kažem. Precijenjen je mali i to golemo. Veliki je talent ali ovolike novce prosut za njega je ogroman rizik. Al eto ostaje nam da vidimo kako će to sve ići dalje. Prijavi
23. juni 2015.11 god. Autor comment_221691 Raheem je danas objavio da ne želi razmatrati ponude u Ramazanu, tek poslije. Znači načekat ćemo se svi. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221716 piše se sad da Murinjo trola Siti ,mada kolko je to istina,jebem li ga,videćemo kad se sky javi ponovo, znamo da ga pratimo i to je to za Azara smo dali 35 miliona funti,ovaj sigurno nije kapacitet kao on ali jeste talenat normalno da ne vredi te pare ali jbg ona klauzula od 20 % za QPR plus ta HG kvota mu nabija cenu Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223050 au CHELSEA INTERESTED IN STERLING Sky sources understand that Chelsea are extremely interested inLiverpool forward Raheem Sterling. The club highly rate the 20-year-old but will not bid more than £40million for him. Sky Sports News are still investigating this news and we'll bring you more when we have it.... Koliko sam ja shvatio, mi i Siti smo poslali ponude za Sterlinga, njihova je naravno jaca(i transfer i plata). E sad je sve na igracu da odluci u koji ce klub, i on bi mogao biti nase najvece letnje pojacanje, a ako ipak ne bude nzm ko bi to mogao biti, moza Falkao. :| Dobar bi bio Sterling, em je englez, em ima iskustva u PL, al 56 mil. eura je jaka cifra. Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223057 Precenjen kao i svaki Englez, a za nega traze kao da je vrh igrac. Vredi max 30m. Za 50m moze da se dovede Grizman koji garantuje 20ak golova u sezoni. Sterling treba jos 2-3 sezone da se razvija da bi MOZDA postao igrac na nivou Grizmana ili Azara. On je trenutno igrac koji odigra dobro 2-3 utakmice i posle ga nema, a neki segmenti igre kao sto su realizacija i igranje odbrane su mu amaterski. Uprava ima izbor da li da da 50m za igraca koji resava utakmice i koji je vec igrao za jak klub i dokazao se kao jedan od najboljih i spasnkoj ligi ili da isto toliko novca da za precenjenog engleskog talenta sa kojim par sezona treba ozbiljno da se radi da bi bio na odgovarajucem nivou. Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223060 50m je puno za Sterlinga a i za Griezmana od Greizmana nema ništa on neće doći tako da se nadam Sterlingu [-O< Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223063 Otkud sad to da je poslata ponuda za Sterlinga? Dajte neki source? :D Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223065 Sterling je sirov talent u nekim aspektima igre, posebno u zavrsnici, ali s druge strane ima dosta sposobnosti vec na vrhunskom nivou, kao dribling i brzina. Sigurno ne vrijedi te pare, njegova realna cijena je izmedju 25 i 30 milja. Ipak, ovdje se placa potencijal, vise se ulaze u buducnost nego sto bi dobili trenutno. Slicno je i sa Shawom bilo. Mislim da klub grijesi sto ne riskira u nekim iznimnim situacijama.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223068 Sterling je sirov talent u nekim aspektima igre, posebno u zavrsnici, ali s druge strane ima dosta sposobnosti vec na vrhunskom nivou, kao dribling i brzina. Sigurno ne vrijedi te pare, njegova realna cijena je izmedju 25 i 30 milja. Ipak, ovdje se placa potencijal, vise se ulaze u buducnost nego sto bi dobili trenutno. Slicno je i sa Shawom bilo. Mislim da klub grijesi sto ne riskira u nekim iznimnim situacijama. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Pokazao se kao vrlo dobar kada je igrao sa Suarezom i Staridzem, ni kod nas ne bi (jos) bio glavni igrac, tako da mislim da bi se i kod nas dobro pokazao u ovim godinama, a da nakon odredjenog vremena i on sam pocne resavati utakmice. Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223077 Otkud sad to da je poslata ponuda za Sterlinga? Dajte neki source? :D bilo prije 2 sedmice, nista sada :D Prijavi
4. juli 2015.11 god. comment_223080 Za mene kao navijaca puno je uzbudljivije eventualno dovodjenje Sterlinga nego Turana, Shawa nego Luisa itd Al eto Mourinho ima svoje preference, njemu je nek zna trcati i igrati odbranu glavno :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224264 Exclusive: Chelsea last night have made enquires on Raheem Sterling. We understand no bid has been submitted but talks are ongoing #LFC #CFC Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224268 Eto nekih naznaka. Sterling jeste pao u formi ovu sezonu ali razlog tome je taj što je bio glavni igrac, od njega se ocekivalo da pogura kada ne ide. Pritisak ga malo ubio. Kada je tu bio Suarez I Sturidge I Sterling je bio fantastican. Upravo kod nas to I ocekujem , nece biti glavni baja I to ce mu pomoci. Svakako sam za njegov transfer. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224275 Ja koliko vidim samo se city spominje kao jedina destinacija, bilo bi prejako da ga mi uzmemo na kraju :D Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224279 Cijena mu je paprena i baš kao i u Pogbinom slučaju prenapumpana. A svi znamo koliko englezi precjenjuju svoje igrače. :D Za neku razumnu sumu da, ali nikakvo preplaćivanje. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224280 Na tržištu nema neke velike ponude + kako se Chelsea ponaša u ovom prelaznom roku, tako da bi nam Sterling bio vrh.. On ili Grizmann, jednog od njih dvojice bi trebali dovesti ako želimo kapitalca. Ali opet kad vidiš da nam je konkurencija City koji ubija tugu sa milionima nakon propale sezone, onda su nam šanse minimalne. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224285 Mislim da je Sterling izjavio da je gladan trofeja. Ako je tako onda imamo veće šanse za njegov potpis. Nek' ga i preplatimo. Po meni je Real Ronalda preplatio ali on im je to vratio najmanje troduplo kroz dresove,golove,asistencije i sve ostalo. Treba pogledati malo uloženo-dobijeno a mi sa Sterlingom dobijamo igrača za najmanje narednih 6-7 godina. Englez jeste i kao takav je prenapuhan ali ako pogledati Englesku repku osim Rooneya nemaju vođu.Zašto poslije Rooneya Sterling ne bi bio taj njihov vođa?Zašto se ne bi igra Engleske reprezentacije u budućnosti gradila oko Sterlinga?I to je pozitivno gledanje na transfer. Treba nekada i preplatiti igrača, rizikovati i možda se taj rizik vrati dvostruko. Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224452 BBC piše da odlazi u Siti za 49 miliona funti, a spominje se plata od deset miliona funti godišnje. Bolesno. :o Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224459 http://www1.skysports.com/football/news/11661/9911037/sky-sources-manchester-city-agree-fee-for-raheem-sterling I Sky javlja da je gotovoManchester City have agreed a transfer fee for Liverpool striker Raheem Sterling, according to Sky sources. City appear to have finally got their man after Brendan Rodgers’ side reluctantly accepted a bid believed to be around £49m for the England international. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.