27. januar27. jan comment_370543 Ko god da ga dovede, sumnjam da će mu dati više od 50-60 hiljada sedmično. Jer realno ne vrijedi više. Ali, ako misli ponovo igrati fudbal na visokom nivou - to je cijena koju mora platiti. Ako mu se jebe za fudbal - onda će odbiti sve ponude i jednostavno primati novac za ništa. Prijavi
27. januar27. jan comment_370547 Pa čekaj, a kako je Lukaku "oteran", šta kao pristao je na manju platu? ne znam, sve ovo oko Sterlinga je cirkuzanija, terali su mnogo veći treneri igrače, tipa Ferguson, ali je klub zaradio na tome, sad da li je to bilo ispravno ili ne to je druga stvar, ovo što se kod nas dešava je finansijski nenormalan potez ja razumem da oni imaju velike prihode ali da se ti tako odričeš igrača koje plaćaš ne 5k nego ogromne novce, to mi je van svake pameti, pa ovo je bukvalno u rangu nekog lika koji je blizak sa partijskim vodjom, pa se vodi na neko desno mesto u mesnoj zajednici samo da mu ide plata i radni staž, samo što ovaj zaradjuje milione Prijavi
27. januar27. jan Popularna objava comment_370548 @chiba Lukaku je pristao na sve samo da ode iz Celsija tj da se vrati u Inter. Njemu je koliko toliko bilo do fudbala. To sa Sterlingom nije slucaj.. Prijavi
28. januar28. jan comment_370560 Sterling je uvijek bio profesionalac na terenu i van njega, ali kao igrac trkaca kokos. To su Tuchelovi transferi sve. Lukaku, Sterling, Aubameyang, trazio Akea za 50 miliona itd.. Da smo mu dali jos jedan prijelazni rok ili vise novaca unazadio bi nas gore nego Ten Haag Uniteda. Al barem je osvojio LS pa mu halalim. Prijavi
28. januar28. jan comment_370561 Za 15 godina kad se klub preuzme sin od Romana Abramoviča da prijavi klub nadzornim organima za maleverzacije prilikom raskida ugovora Prijavi
28. januar28. jan comment_370564 da sam ja tamo, unajmio bih neke harambaše da ga nađu na ulici i zgade mu zivot u londonu. prihvatao bi on ponude objerucke, a mi sa platnog spiska skinuli propalog fudbalera s platom od 300k Prijavi
28. januar28. jan comment_370565 Neopravdano skroz odstranjen igrac, imas resenje za krilo sve vreme u ekipi a trosis jos stotine miliona na tinejdzere... Prijavi
28. januar28. jan comment_370615 5 hours ago, Wisey said: Sterling je uvijek bio profesionalac na terenu i van njega, ali kao igrac trkaca kokos. To su Tuchelovi transferi sve. Lukaku, Sterling, Aubameyang, trazio Akea za 50 miliona itd.. Da smo mu dali jos jedan prijelazni rok ili vise novaca unazadio bi nas gore nego Ten Haag Uniteda. Al barem je osvojio LS pa mu halalim. Unazadio bi nas kao Conte i njegovi transferi, i poslije njega smo se oporavljali godinama. Sterling je nepotrebno zapostavljen. Sve nas je nervirao svojom sebicnoscu i nekim drugim glupostima ali imao je i dobrih partija. Sjetite utakmice protiv Citya kad je izdominirao al bukvalno izdominirao. Kad skontas ko nam je u godinama iza igrao krila i ko sada igra krila jos vise je nepotrebno zapostavljen. Misljenja sam da je, s obzirom na konkurenciju, mogao jos ponuditi Chelseu. Kao sto Wisey kaze profesionalac je i sigurno bi prihvatio neku rezervnu ulogu. Helem, drago mi je da su se rijesili ogromne plate, a svejedno mi je sta ce biti s njim, da li ce se vratiti na veliku scenu ili ce propasti jos vise. Prijavi
2. februar2. feb comment_370767 Oni su njega odlučili otjerati s mišljenjem da će to uspjeti sad pa sad. Međutim, ispostavilo se da ne ide to baš tako lahko. A onda je bilo kasno da podvijemo rep i vratimo ga u ekipu. Loše smo ovo odigrali, do bola loše. Jer je taj igrač od 300 hiljada sedmično sigurno mogao bar nešto ponuditi - ako ništa kad nemaš nikog drugog ubaciti - da probaš s njim. A mi smo imali situacija kada nismo imali koga ubaciti. A lik lagano primao novac za ništa. Šteta za kapitalizam kojeg propagiraju naše gazde - ovo je bio čisti socijalizam: sjedi na bolovanju, gladi muda i primaj novac. Prijavi
16. septembar16. sep comment_375251 Ovaj majmun uhapšen i prijeti mu 2 godine zatvora. Divljao nakon korištenja NO2. LOL. Prijavi
17. septembar17. sep comment_375255 Na sta spade Rahim aga, sam se voza po engleskoj i malo se siba lakim gasovima a zena i troje djece kuci, e moj Rahime Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.