Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raheem Sterling (2022-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 564
  • Pregledi 37,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Šteta što je na debiju izgubio nevinost.

• Pustio mu Palmer da vrati samopouzdanje, i taj debilizam treba trener da sasiječe u korijenu. Nikakvi penali za hattrick, za počast umrloj materi igrača koji hoće da uzme penal, za vraćanje samopouzda

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Eden ima bolji first touch sa dupetom nego Lakaka i Werner stopalom

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

CITY WINNING STERLING RACE

Manchester City are winning the race to sign Liverpool's Raheem Sterling in a £55million deal, according to the Sunday People.

It reports that City chief executive Ferran Soriano and director of football Txiki Begiristain have pin-pointed Sterling as their marquee signing in the summer, and will offer him a £200,000-per-week deal.

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/BenSmithBBC/status/600405482336088064

https://twitter.com/BenSmithBBC/status/600406797543972865

Novinar sa BBC-ja.

Rekao Rodžersu da želi da ode pre utakmice sa nama.

SLUČAJNOST??? NE BIH REKAO!!!

njegov agent poludeo, nap;ljuvao pola ljudi u Liverpuulu i rekao da ne ostaje ni za ugovor od 900 000 nedeljno.. Navodno je naglasio da nece ni u Real, ni u Barsu, ni u Bayern.. 

Sada sa tim, verujem da zeli da ostane u engleskoj, tu mislim da smo samo mi i City konkurenti za dovodjenje, medjutim, mislim da projekat Chelsea deluje mnogo ozbiljnije od Citya. 

Bice ovo buran rok, nadam se da cemo sve sto pre odraditi i na miru otici na pripreme.

Također, volio bih da ga dovedemo baš mi. Ako Mou obavi razgovor s njim, to je to, nema šanse da ga iko može dobit prije nas. Do para nije, pokazao je to, želi čovjek trofeje, da igra na najvišem nivou, u Engleskoj s Mourinhom na čelu, mi smo definitivno najjači. 

Neću se zalijetati, ali vrlo rado bih sad napisao DOBRODOŠAO RAHEEM.

svakako sam za njegovo dovođenje, mlad, englez i već sad odličan igrač a potencijalna top razina Hazrda i sl.

Sine koji Englez decko je Jamjcanin sa Engleskim drzavljanstvom.

Griezmann je lijevak, brz, dobar udarac, osjećaj za gol... Sterling prebrz, Englez, mlađi 3 godine... Ne znam, u svakom slučaju ako dovedemo jednog od njih dvojice ja ću biti zadovoljan

Sterling ili Grizmann pitanje je sada? :D

U svakom slučaju nadam se da će Cuadrado biti dio eventualnog transfera.

Sadio Mane :D
sprdam se, Grizman bi nam bolje legao na desno krilo zbog svih svojih karakteristika a i lagano moze da da 15-20 golova u sezoni
Al ozbiljno mi je Mane bolji igrac od Sterlinga

Griezmann trenutno znatno bolji, ali razlika u godinama daje Sterlingu vise prostora za napredak. 

No, levo ili desno, Sterling je samo krilo, dok je Griezmann dosta raznovrsniji, samim tim i korisniji igrac.

Nije losa opcija i bice mnogo zanimljivo dal ce zamijenit lpool s nama. Ali problem je sto ce nam lupit premasnu cijenu, sto posto.

Daleko od toga da je super jako pojacanje za nas, ali godine su na njegovoj strani i ima iskustva u PL.. Koliko sam malo upratio Griezmana ima bolji finishing od Rahima. Malo je uobrazen izgleda ne

Al svakako sve se pod palicom Mourinha da srediti i igracke kvalitete a i ostalo, tako da mi je bolji pick od Griezmana

evo sad je pucaju sa nekim ciframa od 45 miliona funti 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3093375/Manchester-City-pole-position-sign-45m-rated-Raheem-Sterling-Liverpool-boss-Brendan-Rodgers-says-expects-demand-youngster-stay.html

a transfer fee and wages over five years would take the package beyond £80million.

inače ne znam dal je neko postao o tome da 20 % od ovog transfera ide qpr

mnogo,mnogo para i nije tolko to problem,zato što smo mi spremni da damo za nekog ko ima potencijala da bude super igrač kolko vredi,eto Azar je najbolji primer 

problem je taj što je u igri Siti koji je spreman da da više 

City je opasan nema sta, pogotovo sto im je potreban remont skoro pa full

Ipak mislim da smo privlacnija riba dosta i nije me strah duela s njima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.