Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

Ljudi blizi se mec sa PSG-om.Sta mislite kakav ce ishod biti?Da li su nam sanse jos vece za prolaz nego lani s obizirom na Costu,Fabregas,Matica,Kurtonju...Da li je njima Luiz prednost ili mana u ovim mecevima?Da li krenuti malo ofanzivnije ili cekati kontru?Da li su oni opasniji jer su zeljni osvete?
Prosle godine smo prvi mec igrali bez napadaca,sa laznom devetkom koju je igrao Svabo.Sada cemo imati buldozera u vrhu napada,na sredini virtuozu u Cescu i bagera do njega u vidu Matica.Imal mjesta za dreda?Da li ce Ramiz bezmozgovic igrati ili cemo vidjeti atrakciju u vidu Mikela?
Znam jedno,a to je da se zbog ovakvih utakmica i gleda i voli ova igra.Jebes neke Aston Ville,Lestere a kamoli Bradforde...ovo je ono sto se trazi i jedva cekam da pocnu utakmice LP-a.

Prva nerijeseno, drugu mi dobijamo sa golom vise.

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U pravu je Wisey.. Druga ekipa u Fr i u LS.. To smo videli kada su igrali protiv Barse... Naša prednost u odnosu na njih nije velika, ali ipak verujem u prolaz. Costa će biti željan igre.. To se čeka.

Mene samo brine raspored pred uzvrat: Finale kupa protiv Liverpoola, pa 3 dana poslije gostovanje kod West Hama. Mora se ići svim silama da se ostvari dobar rezultat u Parizu, jer će onda biti jebeno dobit i Liverpool, i West Ham i njih. Negdje je tu kiks u najavi.

Zbog ispadanja iz FA kupa nam je očišćen raspored i prije obje utakmice s PSG-om imamo po 5-6 dana odmora, tako da nema opravdanja više...

"Our Champions League tie with Chelsea? Mourinho is a genius," Blanc was quoted as saying by L'Equipe .

"They lost the FA Cup game against Bradford 4-2, which gave them a week to prepare for the Champions League game against us.

Ma opet im je prva postava standardna
                  Sirigu

Van der Wil-Luiz-Silva-Maxvel
    Verratti-Motta-Matuidi
      Lavezi-Ibra-Cavani

Ma opet im je prva postava standardna
                  Sirigu

Van der Wil-Luiz-Silva-Maxvel
    Verratti-Motta-Matuidi
      Lavezi-Ibra-Cavani

a i klupa im je sada slaba, a imaju samo tri dana da im se odmore igraci. Sve zavisi od nas, ako budemo igrali ko protiv Evertona plasman u sl. rundu mozemo resiti i u Parizu.

Samo Matuidi da ne igra, on im je stub tima. Ovaj Motta je drvo, jedino zna držati loptu i to kad je manji presing. Veratti je dobar, ali biće sam.

• 2 sedmice kasnije...

981762_heroa.jpg

Platini: Uefa ne može kazniti navijače Chelseaja

Platini nije pronašao model kako kazniti zločeste navijače plavih

"Ne možemo ih kazniti, jer smo mi zaduženi za ono što se događa na stadionu, a ne u metrou", rekao je predsjednik Uefe

Michel Platini rekao je da njegova organizacija nemoćna u kažnjavanju Chelsea i njegovih navijača nakon ispada u Parizu.

Naime skupina fanova plavih snimala je jednog tamnoputog Parižanina pri ulasku u metro i pritom vikala:
"Mi smo rasisti i to obožavamo biti".

Predsjednik Uefe rekao je da neće biti nikakvih kazni za goste iz Londona.
"Ne možemo ih kazniti, jer smo mi zaduženi za ono što se događa na stadionu. Mogu jedino savjetovati klubove da obrate pozornost na svoje navijače i da preventivno djeluju na njihovo ponašanje", rekao je Platini.

Kad nas Mourinho ne iznenadi pa u veznom redu izvede Matića i Mikela, a na desnom krilu Ramiresa.

Biće mučno gledati ovu utakmicu, ali šta da se radi.

Bit će za povraćanje.

Cavani nesto ne igra u zadnje vrijeme, a kada je na krilu, k'o da imaju igraca manje. Van der Wiel je prosto retardiran igrac, koliko je dobro sto ce on igrati u utorak, znaci presretan sam, ima da hazard da 2 gola.

Ko i u prvoj tekmi.

Ko i u prvoj tekmi.

Zato sam i rekao poslije tekme da je odvratno lose odigrao Hazard, nista ponudio nije protiv amatera na toj desnoj strani. I onda su me napali, kao citavu tekmu se borio sa trojicom igraca, znaci imali smo u svakom trenutku visak od 2 igraca, i to nismo iskoristili po forumasima :D

TI si lud.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.