Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobicemo neku haos ekipu sigurno

Ipak je u ponedjeljak od 12:00h

Datumi svih izvlačenja...

[URL=https://imageshack.com/i/eySNWVUWp]SNWVUW.png[/URL]

Nije mi samo jasno gdje su izvukli ovih Round 32??  :D

Moze li neko ko je gledao utakmicu da ukratko opise kako smo igrali,ko je bio najbolji i kakav je nasa buduca zvijezda Loftus Cheek?

Moze li neko ko je gledao utakmicu da ukratko opise kako smo igrali,ko je bio najbolji i kakav je nasa buduca zvijezda Loftus Cheek?

Gledao sam prvo poluvrijeme, kontrolisali utakmicu iskoristili dvije prilike, po meni se istakao Matić, Schurrle i Zouma. Salah onako vidio se na terenu, Costa loš, jako loš. Ostatak jako lijepo odigrao. Drugo poluvrijeme nisam gledao, a odgovor na to vjerovatno možeš naći u temi za tekmu.

[quote name="hamco" post="194838" timestamp="1418248552"] Moze li neko ko je gledao utakmicu da ukratko opise kako smo igrali,ko je bio najbolji i kakav je nasa buduca zvijezda Loftus Cheek?[/quote]Gledao ja do 70 i neke pa prebacio na City. Nista posebno, standardno dobri Matic i Fabregas, Mikel isto. Schurrle bio odlican isto. Odbrana solidna, ni posebno dobro niti lose. Costa bio losiji veceras, ali siguran sam da ce vratiti formu. Za malog Obraza neka ti pise neko ko ga je pratio :p

Juventus da im prosirimo bulju zasluzili su to ranijim ponasanjem :)

Basel ili Leverkusen optimalno.

Ima tu ekipa koje su nam dužne (Juventus i Šahtar), a ima i onih kojima smo mi dužni (PSG).

Jebo vas Juventus, ima vremena za njih. Sto laksa ekipa to bolje. Basel, Bayer ili Sahtar.

A ako PSG dobijemo, najebali smo ga hladno, jer će i oni htjeti osvetu, a realno i jači su, ima da nas karnu :D

Jesi realan, prošle godine smo ih pobedili bez napadača i Matića, Luiz igrao na njegovom mestu, a i Azar se bio povredio na startu druge utakmice.

Mada ne bih njih voleo u ovoj fazi takmičenja, ostali mogu, Leverkuzen bi bio idealan.

Sve osim Juventusa i PSG za pocetak je odlicno.Ne treba glumit i pametovat i htjeti neke osvete jer realno nije ni jedna od ove 2 ekipe naivan protivnik.Lahko bi se moglo desiti da ispadnemo.Zato sto lakse za pocetak a kasnije sta bude.

Jesi realan, prošle godine smo ih pobedili bez napadača i Matića, Luiz igrao na njegovom mestu, a i Azar se bio povredio na startu druge utakmice.

Mada ne bih njih voleo u ovoj fazi takmičenja, ostali mogu, Leverkuzen bi bio idealan.

Svaka ti je na mjestu,i sad ne kontam kako smo uspjeli nadomjestiti 2 gola zaostatka. ^:)^

Pik Basel, kao najpogodniji protivnik za knock-out fazu. Iskreno se nadam da ćemo izbjeći P$G i Juve, iako bi vjerovatno gledali dvomeč s pregršt fantastičnih pogodaka. 

Apotekari su također primamljiva roba. ;)

Ja bih baš Juventus ili Shakhtar. Nešto smo im ostali dužni, a nikad još nisam bio ni u Torinu ni u Kijevu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.