Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najveća moguća sreća je kad sam ja na tribini SB-a. Mislim da omjer 11-1-0 sve govori. A karte za Schalke su "u džepu"... ;)  

Pitanje je sad samo da li ću otići na tekmu...  :-?

Ti se pitaš da li ćeš ići na utakmicu a ja se pitam da li ću naći dobar link :D

Ti se pitaš da li ćeš ići na utakmicu a ja se pitam da li ću naći dobar link :D

Zato je Dreambox zakon. Od kanala koje mogu hvatati, već se sad zna da će tekmu prenositi C+ Family, C+ Liga Campeones 5, Digi Sport 3, Prima COOL, Sky 1 UK, Sky Sport 3 Germany i  to većina u HD-u. Osim njih gotovo sigurno će prijenos imati i jedan SportKlub, a možda i neka zemaljska TV. Stvar je u tome što u neko dogledno vrijeme imam neke druge, važnije prioritete, a za ovaj put u London bih morao pljunuti još 300-tinjak EUR. 

[url=https://imageshack.com/i/kpo2ato0j]o2ato0.jpg[/URL]

Kako me nervira ovo "persistent standing is not allowed", to je razlog lose atmosfere na SB. Kako da pevas sedeci?

Mogli bi da odvoje jednu tribinu gde ce to biti dozvoljeno, i da spuste cenu karte za tu tribinu. Siguran sam da bi imali prejaku podrsku na Bridge-u.

Pa mozes navijati, a opet svi ako stoje, mozes i ti stojati, samo da neki kreten ne prijavi, i to je to...

Ma ne mislim ja na to sada da li se stoji ili sjedi, ja govorim uopšteno da bi navijanje trebalo biti bolje, šteta što do ulaznica dolazi samo gospoda kojima je cilj da budu viđeni, treba na tribine pustiti "obične" ljude koji su željni navijanja za svoj klub. Naravno ima i izuzetak kada je ekipa imala odličnu podršku i to smo prije svega viđali u onim velikim utakmicama Lige Prvaka. Sjećam se kada smo igrali protiv Galatasaraya njih 2000 hiljade nadjačalo naše navijače jbt ko da se igra u Istambulu. Nije to samo slučaj kod nas recimo kod Arsenala je gora situacija nego kod nas..

Joj jedva cekam srijedu. Jbg izgleda da cu se opet jebavati sa streamom, ali nema veze. Ovi debili sa OBN-a ce prenositi jebeni Shity. Jebo ih djeko klotz. Stave tu utakmicu kako bi sto vise bosanaca gledalo, a djeko svakako na klupi.

Joj jedva cekam srijedu. Jbg izgleda da cu se opet jebavati sa streamom, ali nema veze. Ovi debili sa OBN-a ce prenositi jebeni Shity. Jebo ih djeko klotz. Stave tu utakmicu kako bi sto vise bosanaca gledalo, a djeko svakako na klupi.

takvi su ti BH kanali od malena sjećam se, uvijek su bili poludebilni uzmu da prenose utakmicu gdje ima neki domaći reprezentativac, sjećam se prije dok su na BHTV1 bili normalni imali 4-5 premierligaških termina svako kolo uvijek se prenosio Stoke zbog Begovića :D

• 1 mjesec kasnije...

Stanje u našoj skupini nakon sinoćnje tekme.

mcgHypS.jpg

Da ovako i ostane aBd, mi i Di Matteov klub u osminu finala, a Maribor i na proljeće u Europi.

• 1 mjesec kasnije...

Mogući protivnici u 1/8 finala

Juve, Basel, Leverkusen, Shakhtar, PSG / Barca.

Moguć je još jedan, Roma ili CSKA, ako City ne bude drugi.

Mislim da je Juventus ekipa koja bi nam najmanje legla,pa cak i ako bi Barcelona zavrsila drugoplasirana.

Mislim da je Juventus ekipa koja bi nam najmanje legla,pa cak i ako bi Barcelona zavrsila drugoplasirana.

PSG je daleko najgora opcija, bez obzira na prošlu sezonu. Rado bih da se pokrljamo sa Juventusom, ti su nam dužni.

Obično bude odmah u petak, al' vidjećemo kad će biti.

zahvaljujem. I ja sam kontao da je u petak,ali rekoh da pitam,mozda imat neke informacije.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.