Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne kontam foru

Žoze Murinjo je zadovoljan igrom Čelsija, ali svestan je toga da ko god da im se padne, plavce očekuje težak posao u osmini finala Lige šampiona.

"Videćemo, iskreno, nismo igrali protiv tima koji je na izuzetno visokom nivou ove sezone. Pribojavam se žreba jer ima tu opasnih ajkula u okeanu"

Ovaj tim je idealno busan :D 

Po čemu li je Messi do sada najbolji igrač i ima ocijenu 9.11 da mi je znati...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Pa pokidao cova protiv velikog Apoela i protiv Pariza pogodio prazan gol i to DESNOM NOGOM (Ko sad smije reci da on zna samo lijevom?)

joooj sto volim. Neka,neka. Sada opet da ih isamaramo. Ja sam zadovoljan. 

Da bi osvojio ovaj trofej moras pobedjivati jake ekipe. Mi cemo poceti od ovih.

U Parizu se igra u UTORAK 17.02.2015., a revanš u Londonu je u SRIJEDU 11.03.2015.

[URL=https://imageshack.com/i/eypDE4fbj]pDE4fb.jpg[/URL]

Gledam ove hajlajce i vidim da smo ih izbacili bez Edena, bez klasnog napadaca i bez Matica i Fabregasa. 

Hahahaha jebi PSG.. Znaš kolko su se sjebali što su nas izvukli, nemoguće. Iskreno ne bojim ih se ni sekunde. Prošli put ih je Demba pokopao sad će Costa. Nema hljeba da ispadnemo. Na Stamfordu očekujem pobedu sa 2 gola razlike. ;) A u Parizu šta bude, biće malo golova sigurno, a vjerovatno i X, 70% 0:0 .. 25% 1:1.. Onih 5% za ostale rezultate :D

Gledao sam ih protiv Ajaxa kada su pobijedili 3:1, gledao sam ih protiv Marseillea i protiv Guingampa jučer. SMIJEŠNA EKIPA! David Luiz je toliki propuh da je to čudo jedno. Thiago Silva ništa posebno, bekovi nikakvi, Motta i Verrati su pokretači svih napada, Lavezzi, Lucas i Cavani pajseri, katastrofalni. Ibra cijelo vrijeme šeta po terenu, al najviše zna s loptom i najviše napravi, još kad bi trčao bio bi opasnost.. Nemaju igre, nemaju ništa, imaju dobrog vratara koji ih često vadi.. Iskreno sam njih priželjkivao jer ih možemo proći sa pola snage

Vjerovatno i najgori mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti . Nisam zadovoljan zrijebom ali vjerujem da smo jači od njih i da ćemo proći. Ako ništa barem će nas prenosti na tv-u :P .

Jose priželjkivao PSG i želja mu se obistinila .

Ako izbacimo PSG odradili smo pola posla. Jaki su, al' vjerujte da se više njima tresu gaće od pomisli na nas.

A ako PSG dobijemo, najebali smo ga hladno, jer će i oni htjeti osvetu, a realno i jači su, ima da nas karnu :D

Je l'?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.