Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

nadam se da će ekipa obje tekme dočekati u dobroj formi, zdrava i kompletna..i ono najvažnije-da chelsea prolazi..

jači smo nego u prošlom dvomeču s njima, i to puno jači..

ne sumnjam da će mourinho ovo riješiti na svoj način :D

2094365_w2.jpg

bit će lomljevine...opet..

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Verujem da cemo ih pobediti, ali ne verujem da cemo ih razvaliti. Bice gusto, ne zalecite se previse.

Mislim da nece nas prenositi, nego City-Barca ako igramo istog dana :/

Ne dijelim toliki optimizam kao vi. Dobili smo daleko najgoreg protivnika iz vise razloga, ne samo jer su najkvalitetniji od ponudjenih nego imaju i ekstra motivaciju protiv nas. Nisam uvjeren u prolaz, sanse su pola-pola ovdje.
Inace vrlo los zrijeb, bezveze parovi.

PSG - paris say goodbye :D 

Nego malo ozbiljnosti. 

Izbacili smo ih bez Edena, Coste, Fabregasa ,bez Matica. Bez Didiera koji i sa 36 trpa. 

Nismo bili ni polovina ove ekipe danas, sa Torresom, Etoom, Luizom (mada je on odigrao dobro,ali nije ni prineti Maticu)

Ne da se ne bojim,nego jedva cekam da ih sastavimo sa zivotom. Mourinho ih je cekao,docekao i sada neka im pokaze. 

Grena, ne potcenjuj Ibru, ipak je klasa. 

Inace, PSG dosta zavisi od Ibrahimovica. Cavani je smesan, Lavezi ni priblizno kao u Napoliju, Lucas youtube igrac. Dobar im je onaj Verratti, Cabaye i Matuidi , imaju solidnog golmana. Ipak, Chelsea ih je dobio bez 4-5 igraca koji igraju ove sezone, tako da mislim da je sansa za prolaz 70:30 u nasu korist.

Haha ne brate, City, United i PSG su mi odvratni klubovi. 

Posle Celsija najvise volim Lyon i nadam se da ce da osvoje Ligu 1 jer lepo igraju ove sezone.

Nisam priželjkivao P$G u ranoj knock-out fazi, al' kako god, očekuje nas fudbalski spektakl, i nadam se prošlogodišnjoj reprizi dvomeča. 
Parižani igraju dosta loš fudbal ove sezone, muče se, a u to sam se i uvjerio jučerašnjim porazom kontra Guingampa. Trenutačna forma, realno gledajući, daleko na strani Chelsea, al' pošto do ovog meča ima još dosta, sve se može promijeniti, nažalost. 

Obezbijeđen prijenos na našim javnim televizijama, a i toga sam se zaželio. :D 

Meni je drago da smo dobili PSG.Jednostavan razlog: zbog ovakvih meceva se i gleda fudbal.Da bi osvojili svakako moramo pobjediti najbolje ekipe tako da je isti qrac ako ispadnemo sad odmah ili recimo da smo dobili nekog losijeg protivnika sad pa u iducem krugu ispali.Hocu da kazem da moje ambicije kao navijaca ovog kluba zadovoljava samo finale a kamoli osvajanje.Nemam nikakve satisfakcije ako ispadnemo  recimo u 1/4 finalu.Tako da je svejedno sto smo sad dobili PSG jer bi svakako u iducem krugu dobili jakog protivnika.

Svejedno mislim da smo jaci i kvalitetniji.Bice tesko jer su fizicki jaka ekipa sa visokim igracima pa ce nam i prekidi biti teski za odbraniti.Ali vjerujem da smo jaci i kvalitetniji i da cemo ih proci lakse nego prosle godine.

Jesmo ih prosle godine izbacili sa poprilicno losijom ekipom al to ne mora nista da znaci. LS je LS, redovno se neka ekipa tako posere po prognozama blogera, takticara, analiticara i ostalih stetocina javnog mnijenja. Tako da, bice rutavo.

Najvaznije je da svi budu fit u tom dvomecu.

Pa generalno su dobra skakacka i fizicki jaka ekipa.D luiz uopste nije los u vazduhu,cavani takodje,onaj crnjo matuidi.Ako se dobro sjecam prosle godine smo mi imali dosta problema iz prekida,cak smo i gol primili(autogol) mada je igrao alex krkan.Gledao sam ih protiv barselone koja je mora se priznati ipak u tom segmentu najslabija,ali svaki prekid je bio opasan,u prvoj utakmici dali cak 2 gola iz prekida.A i steko sam dojam da nasi igraci muku muce sa fizicki jakim igracima pa i to je jedan od razloga. Ali i mi smo tu jedna itekako opasna ekipa tako da njima nece biti uopste lako.

Jedina dobra stvar je ta što se revanš igra u Londonu .

Pastore uvijek protiv nas igra fenomenalno , Ibra je tu , Silva Luiz  , jako dobra ekipa .

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.