Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2014/15 = Round of 16

Istaknuti odgovori

Kakav crni Luiz, cirkus igrac. Nase najvece pretnje su Ibra, Verratti, Lavezzi i Matuidi.

• Odgovori 218
  • Pregledi 14,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio sam zauzet prošle dvije sedmice tako da nisam ulazio na forum, pa evo sa zakašnjenjem da napišem svoje mišljenje o protivniku u LP..

Kada su izvukli PSG odmah mi je kroz glavu proletila misao "daj ih nama". :D

Prosto imam neki jeben osjećaj da ih prolazimo..

A kada sam ja kao vječiti pesimista uvjeren da ih prolazimo onda nema potrebe da ih se pribojavamo. :D

• 5 sedmica kasnije...

Vrlo vjerojatno, odnosno kao što je trebalo biti i prošle godine tamo samo što smo rano pimili gol pa smo morali napadati da stižemo rez, ali uglavnom kada su u pitanju kup natjecanja s 2 utakmice Jose uvijek gleda da gostujuću utakmicu neutralizira odnosno da je poništi remijem i onda na Stamford Bridgeu pomete

Rekao sam da prosle godine nije islo po planu jer smo primili prerano gol i nismo mogli ostvariti tu igru, na kraju smo tamo izgubili, zato govorim da je to bilo sada za Liverpool i bit će za PSG, a i on sam je izjavio jučer da smo kup sveli na 1 utakmicu i ta utakmica se igra na Bridgeu

Rekao sam da prosle godine nije islo po planu jer smo primili prerano gol i nismo mogli ostvariti tu igru, na kraju smo tamo izgubili, zato govorim da je to bilo sada za Liverpool i bit će za PSG, a i on sam je izjavio jučer da smo kup sveli na 1 utakmicu i ta utakmica se igra na Bridgeu

Nismo se razumjeli, kontam ja to za PSG, govorim za Atletiko scenario.

Ponisti prvu utakmicu remijem, a onda nas kuci pometu (proslogodisnji scen

Zar mislis da je mogao sta drugacije sa ovom postavom protiv ekipe koja je osvojila Primeru i za 2 sekunde ostala bez trofeja lige prvaka?
EdstGNr.png

Očiti nesporazum :D

Ali da, dobar primjer, i ne možeš reći da smo loše počeli, bilo je vodstvo, a kasnije ih je Courtois vadio, ne kažem ja da će to uvijek proć, ni da će to proći sad protiv Liverpoola ni protiv PSG-a, ja samo kažem da je to očito Mourinhova taktika

Zar mislis da je mogao sta drugacije sa ovom postavom protiv ekipe koja je osvojila Primeru i za 2 sekunde ostala bez trofeja lige prvaka?
EdstGNr.png

Pa nisam mu ja kriv sto mu je Azpi igrao krilo, a imao je drugih opcija. A i ne stoji ti bas to jer i sa svim tim imali smo bolji tim od Atletika, samo je Simeone ispao tata igrice i nadmudrio Moua, koji se nakon gola po obicaju povukao i poduvao.

Pa nisam mu ja kriv sto mu je Azpi igrao krilo, a imao je drugih opcija. A i ne stoji ti bas to jer i sa svim tim imali smo bolji tim od Atletika, samo je Simeone ispao tata igrice i nadmudrio Moua, koji se nakon gola po obicaju povukao i poduvao.

Ma daj ba,cuj bolju ekipu imali.Pa dovoljno je samo sto ti je onaj panj u napadu igro(iako je gol dao),da ne pricam o vezi sa igracima koji uopste ne bi smjeli biti u prvoj postavi(izuzev Azpia) jedne ekipe koja iole pomislja da se plasira u finale nekog takmicenja.Cinjenica je da nismo tu utakmicu imali ni srece.Sve u svemu sa onakvom postavom dobro je da smo i dotle dosli.

Kao nismo? Oni su bili tim bez ijedne zvijezde, bez ijednog preskupog igraca i slicno, ali tim koji igra kao tim.

Nemoj da sad ko djeca poredimo svakog igraca posebno.I slijepac vidi da nam je postava barem u toj uzvratnoj utakmici bila u najboljem slucaju malo iznad prosjeka.Izuzev Edena,Terry ,Cahila,Ivanovica ostali su ni manje ni vise nego obican prosjek.

Pa dovoljno je samo uporediti ovaj danasnji sastav sa tim i bit ce ti sve jasno.Shvati da je Mou uspio iz te ekipe izvuci maximum.Falilo je jedino malo vise srece koju nikad nismo imali osim one 2012.

O jbt znači ako smo odigrali loše u Capital One Cupu protiv Liverpoola, onda ćemo odigrati loše i protiv PSG, jebena logika #-o

A što se tiče našeg sastava iz ove i prošle sezone ne mogu se ni poredit..

Prošle sezone u LP nakon grupne faze, Mourinho je išao na improvizaciju jer nije ima ekipu koja može odgovorit na sve zadatke, i plasman u polufinale je bio bingo.

O jbt znači ako smo odigrali loše u Capital One Cupu protiv Liverpoola, onda ćemo odigrati loše i protiv PSG, jebena logika #-o

A što se tiče našeg sastava iz ove i prošle sezone ne mogu se ni poredit..

Prošle sezone u LP nakon grupne faze, Mourinho je išao na improvizaciju jer nije ima ekipu koja može odgovorit na sve zadatke, i plasman u polufinale je bio bingo.

Odigrali dobro ili lose, svejedno je. Zna se da kakva ce postavka biti na terenu u gostima protiv PSG-a. Sigurno se necemo otici i nadigravati sa PSG-om u gostima to je valja svima jasno. Eh sad da li ce igraci biti losi kao protiv Liverpoola tesko je reci, mada je tesko da se ponovi onako lose izdanje i onakva nemogucnost vezanja 4 pasa.

Odigrali dobro ili lose, svejedno je. Zna se da kakva ce postavka biti na terenu u gostima protiv PSG-a. Sigurno se necemo otici i nadigravati sa PSG-om u gostima to je valja svima jasno. Eh sad da li ce igraci biti losi kao protiv Liverpoola tesko je reci, mada je tesko da se ponovi onako lose izdanje i onakva nemogucnost vezanja 4 pasa.

Ako ćemo izbacit PSG meni je sasvim svejedno kako će to izgledati, cilj opravdava sredstva, ne moramo se nadigravat sa njima, ne moramo imati posjed od 65%, ne moramo izaćI iz svog kaznenog prostora, jedino što je meni bitno to je da prođemo dalje.

Ali smatram da se nakon prve utakmice neće ništa znati, jer će odluka pasti u Londonu, a tamo nemaju šanse protiv nas.

PSG nije neka prejaka ekipa kao što se nekima čini, nemaju trenera koji nas može izbaciti nekim taktičkim znanjem, tako da ja očekujem prolaz.

Za razliku od prošle sezone oni nisu ništa specijalno napredovali, čak mislim i da su nazadovali, dok smo mi pojačani sa Matiće koji je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, Fabregasom koji je među najboljim na svojoj poziciji i Costom koji je jedan od najboljih na svojoj poziciji. Ponovo kažem, nemamo ništa protiv bilo koje postavke ako ta postavka donosi prolaz..

Ako ćemo izbacit PSG meni je sasvim svejedno kako će to izgledati, cilj opravdava sredstva, ne moramo se nadigravat sa njima, ne moramo imati posjed od 65%, ne moramo izaćI iz svog kaznenog prostora, jedino što je meni bitno to je da prođemo dalje.

Ni meni ne predstavlja nikakav problem kako cemo igrati, ako igramo protiv Reala, Barcelone, ili Bajerna, ali mi smeta ako postavi bunker protiv svakog moguceg protivnika u knockout fazi, ili kao sad protiv smijesnog Liverpoola gdje se vidilo da je ogromna razlika u klasi i gdje bi Avram Grant da ide na pobjedu sa ovakvom ekipom bi i pobijedio. Mozda sam ja glup i mozda se ne razumijem u fudbal, ali meni ovo govori da Mou ne vjeruje dovoljno u svoju ekipu i da je na neki nacin picka.
Volim ga i volio bih da ostane koliko god on zeli na klupi, ali me nerviraju ta gostovanja gdje se komotno moze pobjediti, a on se brani.
  • 2 sedmice kasnije...

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/02/squad-lists-announced-.html

UEFA CHAMPIONS LEAGUE SQUAD NUMBERS LIST

1.            Petr Cech

2.            Branislav Ivanovic

3.            Filipe Luis

4.            Cesc Fabregas

5.            Kurt Zouma

7.            Ramires

8.            Oscar

10.          Eden Hazard

11.          Didier Drogba

12.          John Mikel Obi

13.          Thibaut Courtois              

18.          Loic Remy           

19.          Diego Costa

21.          Nemanja Matic

22.          Willian

23.          Juan Cuadrado

24.          Gary Cahill

26.          John Terry

28.          Cesar Azpilicueta

37.          Isaiah Brown

B List

6.       Nathan Ake

31.     Andreas Christensen

32.     Jeremie Boga

33.     Mitchell Beeney

35.     Dominic Solanke

36.     Ruben Loftus-Cheek

47.     Jamal Blackman

Ni meni ne predstavlja nikakav problem kako cemo igrati, ako igramo protiv Reala, Barcelone, ili Bajerna, ali mi smeta ako postavi bunker protiv svakog moguceg protivnika u knockout fazi, ili kao sad protiv smijesnog Liverpoola gdje se vidilo da je ogromna razlika u klasi i gdje bi Avram Grant da ide na pobjedu sa ovakvom ekipom bi i pobijedio. Mozda sam ja glup i mozda se ne razumijem u fudbal, ali meni ovo govori da Mou ne vjeruje dovoljno u svoju ekipu i da je na neki nacin picka.
Volim ga i volio bih da ostane koliko god on zeli na klupi, ali me nerviraju ta gostovanja gdje se komotno moze pobjediti, a on se brani.

I mene i tebe ce lincovati zbog ovakvih izjava haha

Protiv PSGa prvu utakmicu ne treba igrati klasicni bunker vec treba igrati tvrdo i bez srljanja sa napadanjem (a tako ce i biti jer je Mou to i prosle godine radio), a onda ih drugu napucati i caos.

Jebo PSG, vodimo racuna o sebi. Oni su rineka za nas, da se zna odma! Jebo te ekipa u kojoj glavna zvijezda ne mrda kurcem i samo grana rukama. Mislim ne jebo, bolje da igramo protiv Ibrahimovicevog PSG-a, nego nekog drugog. Markinjos odlican! Trebalo bi se tu umijesat oko malog...

I mene i tebe ce lincovati zbog ovakvih izjava haha

Protiv PSGa prvu utakmicu ne treba igrati klasicni bunker vec treba igrati tvrdo i bez srljanja sa napadanjem (a tako ce i biti jer je Mou to i prosle godine radio), a onda ih drugu napucati i caos.

Hahahahahah. Ma jbg. Odlucio sam da se vise necu obazirati na to, jer ipak je to Mou, nije neki nizerazredni trener i sve dok ima rezultata i ne smijemo da mu seremo. :D

Sto se utakmice tice, apsolutno se slazem sa tobom.

Ljudi blizi se mec sa PSG-om.Sta mislite kakav ce ishod biti?Da li su nam sanse jos vece za prolaz nego lani s obizirom na Costu,Fabregas,Matica,Kurtonju...Da li je njima Luiz prednost ili mana u ovim mecevima?Da li krenuti malo ofanzivnije ili cekati kontru?Da li su oni opasniji jer su zeljni osvete?
Prosle godine smo prvi mec igrali bez napadaca,sa laznom devetkom koju je igrao Svabo.Sada cemo imati buldozera u vrhu napada,na sredini virtuozu u Cescu i bagera do njega u vidu Matica.Imal mjesta za dreda?Da li ce Ramiz bezmozgovic igrati ili cemo vidjeti atrakciju u vidu Mikela?
Znam jedno,a to je da se zbog ovakvih utakmica i gleda i voli ova igra.Jebes neke Aston Ville,Lestere a kamoli Bradforde...ovo je ono sto se trazi i jedva cekam da pocnu utakmice LP-a.

Imamo vece sanse nego prosle godine, sad smo mi blagi favoriti ko oni tada sto su bili. Mada me ne bi ni sekunde iznenadilo da nas okrenu sad, zna se to dogoditi u fudbalu.

Treba isto tako uzeti u obzir da vecina njihovih igraca ima pravi motiv tek u LS, a posto je trener los i ne zna ih natjerati da igraju u prvenstvu isto onda se oni preko kurca ponasaju. Vidjecemo dosta bolji Paris u ovom dvomecu nego inace, to sam siguran. Nadam se da im nece biti dovoljno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.