15. april 2022.4 god. comment_326786 https://twitter.com/CFCDaily/status/1514942939549605893?t=-hoy1xW8Hyq30UvwW39u3w&s=19 Prijavi
15. april 2022.4 god. comment_326791 Sve 3 ponude su in, super. Rickettsi van i to je to :) Nadam se da ce izabrati najboljeg vlasnika. Prijavi
15. april 2022.4 god. comment_326793 Odlicne vijesti. Nadam se da ce cim prije rijesiti sve ovo, nek nas Boehly preuzme i da nastavimo u normalnim okolnostima i igrati i sve ostalo. Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326795 Treba nać bolju alternativu Jamsu od Azpia, Azpi ofenzivno ne donosi ništa, bolje ga koristit na stoperu. Emerson je ok, mada ni tu ne bi škodila bolja alternativa, pogotovo što je pitanje kakav će se vratiti Chilvel nakon godinu dana ne igranja... Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326796 Ti si pretpostavio da ostaju Rudiger i Azpilicueta. U tom slučaju kako si i napisao treba dovesti jednog štopera, ali da to bude već dokazan igrač na visokom nivou. Meni stvarno ne pada na pamet niko ko bi bio lako dostupan. Ja bih doveo još jednog desnog beka sa napadačkim karakteristikama. Može Azpilicueta i još neko da zakrpi, ali će nam trebati Azpilicueta na štoperu jer ćemo biti slabiji nego ove godine. Onog tamo ljeta kad odu Silva i Azpilicueta, aktiviraju se klauzule u ugovorima Tomorija i Guehija i možemo ih jeftinije dovesti ako nastave dobro igrati. Možemo se čak i na desnom beku strpiti jednu sezonu i dovesti Livramenta po akcijskoj cijeni, ali to je rizik. U napadu bih prodao Wernera i Lukakua i te pare usmjerio na odbranu. Ima tu još igrača koji su zaslužili da lete, a ostat će jer imamo većih problema. U špicu Havertz i zamjena Broja, a Mount, Ziyech i Pulišić da kruže oko njih. Hudson-Odoija bih poslao na posudbu u neki Southampton da vidimo hoće li postati novi Kenedy ili ozbiljan igrač. Saula vratiti odakle je došao, Barkleya uvaliti kome god, pokušati prodati igrače koji se godinama vrte na posudbama. Rado bih prodao i Jorginha i doveo još nekog na sredinu. Gallagher svakako da se vrati. Ako ostane još para i vremena riješiti pitanje lijevog beka i eventualno neko krilo barem na posudbu. Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326797 Ovaj transfer rok ce na izlogu biti Tielemans i Neves, obojica ne zele produziti ugovor i zele ici iz kluba, sve javno vec rekli i saopstili svojim klubovima. Obojica ce vrijediti oko 25. miliona i pogotovo mislim da Tielemans vrijedi tih para. Dakle prodati Jorginha, vratiti Galaghera i imat cemo vezu: Kante, Kovacic, Galagher, RLC, Tielemans. Prijavi
16. april 2022.4 god. Autor comment_326798 Opcija Max Cornet kao lijevi bek? Burnley ce ispasti i bit ce dostupan. Ne znam da li se uklapa u zamisli Tuchela i da li je dovoljno kvalitetan a i u Burnleyu igra krilo. U napadu je super. Werner - Pulisic - Odoi nijedan nije dovoljno dobar za Chelsea i sve trojice ni se rijesio ako je ikako moguce. Mada mislim da je to jako tesko za jedan prelazni rok, posebno sto se treba i Lukakua rijesiti. Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326799 Ovaj transfer rok ce na izlogu biti Tielemans i Neves, obojica ne zele produziti ugovor i zele ici iz kluba, sve javno vec rekli i saopstili svojim klubovima. Obojica ce vrijediti oko 25. miliona i pogotovo mislim da Tielemans vrijedi tih para. Dakle prodati Jorginha, vratiti Galaghera i imat cemo vezu: Kante, Kovacic, Galagher, RLC, Tielemans. I zainteresovani smo za Tielemansa. On samo zeli igrati u klubu koji je u ligi sampiona. Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326800 Ti si pretpostavio da ostaju Rudiger i Azpilicueta. U tom slučaju kako si i napisao treba dovesti jednog štopera, ali da to bude već dokazan igrač na visokom nivou. Meni stvarno ne pada na pamet niko ko bi bio lako dostupan. Ja bih doveo još jednog desnog beka sa napadačkim karakteristikama. Može Azpilicueta i još neko da zakrpi, ali će nam trebati Azpilicueta na štoperu jer ćemo biti slabiji nego ove godine. Onog tamo ljeta kad odu Silva i Azpilicueta, aktiviraju se klauzule u ugovorima Tomorija i Guehija i možemo ih jeftinije dovesti ako nastave dobro igrati. Možemo se čak i na desnom beku strpiti jednu sezonu i dovesti Livramenta po akcijskoj cijeni, ali to je rizik. U napadu bih prodao Wernera i Lukakua i te pare usmjerio na odbranu. Ima tu još igrača koji su zaslužili da lete, a ostat će jer imamo većih problema. U špicu Havertz i zamjena Broja, a Mount, Ziyech i Pulišić da kruže oko njih. Hudson-Odoija bih poslao na posudbu u neki Southampton da vidimo hoće li postati novi Kenedy ili ozbiljan igrač. Saula vratiti odakle je došao, Barkleya uvaliti kome god, pokušati prodati igrače koji se godinama vrte na posudbama. Rado bih prodao i Jorginha i doveo još nekog na sredinu. Gallagher svakako da se vrati. Ako ostane još para i vremena riješiti pitanje lijevog beka i eventualno neko krilo barem na posudbu. Verujem da nas Azpi nece napustiti ove sezone. Posto su Riketsi ispali iz price, novi vlasnici ce, ako stvarno zele da pokazu da rade ovo zarad pobede prvo Rudiju produziti ugovor. Za Guehija imamo pravo da izjednacimo ponudu drugog zainteresovanog kluba, a ne povratnu klauzulu. Kod Tomorija nemamo nikakvu klauzulu. Ali bih radije dao pare za nekoga od njih dvojice nego za bilo koga drugog. Livramento tesko da ce zeleti da se vrati sve dok je Dzejms tu, jer ce jedan od njih na klupu, a to u njihovim godinama nece biti prihvatljivo za njih. Na postojeci kadar, bez bitnih izmena mislim da je 3-4-1-2 najbolja formacija, da se iskoriste prednosti svih igraca na terenu. Ako bi se ista menjala na duze svakako nam trebaju drugaciji profili pojacanja. Prijavi
16. april 2022.4 god. comment_326805 Toliko smo svojih igrača prodali na ljeto da mi se pomiješalo šta kod koga imamo. Opcija Max Cornet kao lijevi bek? Nemam ništa protiv. Sigurno bismo mogli jeftino proći, a može na više pozicija igrati. Ovaj transfer rok ce na izlogu biti Tielemans i Neves, obojica ne zele produziti ugovor i zele ici iz kluba, sve javno vec rekli i saopstili svojim klubovima. Obojica ce vrijediti oko 25. miliona i pogotovo mislim da Tielemans vrijedi tih para. Vrijede duplo u normalnim okolnostima. Možda bi nam Neves više odgovarao jer je upgradeovani Jorginho. Uloge su im slične, samo je Neves jači u duelima i ima šut za razliku od Registe. Prijavi
17. april 2022.4 god. Autor comment_326864 https://twitter.com/garryhayes/status/1515750210466684937?t=cNolAyLM8QKik5jDwc6Dfw&s=19 Nisam znao gdje da stavim pa sam ovdje. Zaista nevjerovatan podatak. Prijavi
17. april 2022.4 god. comment_326865 Koliko je samo bilo povreda, sto sitnih sto krupnijih, te kovid izostanaka, lose forme mnogih igraca.... Dobro smo zivi :D Prijavi
18. april 2022.4 god. Autor comment_326881 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1515950686013464577?s=20&t=ecSntg2M1zF9Ir4qsQ6hCg Nisam bas upoznat s njegovim radom. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326882 [font='Times New Roman']https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1515950686013464577?s=20&t=ecSntg2M1zF9Ir4qsQ6hCg [/font] [font='Times New Roman'][font=arial]Nisam bas upoznat s njegovim radom.[/font][/font] Bio je u Totenhemu, dok su bili u prajmu s Poketinom. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326903 Opet je to slabo, ako hoćeš ekipu koja se bori na svim frontovima za titule a ne samo da igra. Počevši od odbrane, ako Rudiger ostane dobro je, prve zamjene za svu trojicu su jako tanke, neka imaš jednu težu povredu ili umornog Silvu sve treba da spada na prosječne Sarra i Chalobu ili nedokazanog Kolvila koji dolazi iz Championshipa na najviši nivo fudbala, lijepo to izgleda ovako ali nije moguće ni na FMu a ne u stvarnosti... Wing backovi opet tanki, Azpi je sad tu već loš i spor, sledeće sezone još stariji, neka ti dođe povreda i umor Jamesa opet si u kanalu, tu treba dovesti nekoga, Azpija gurati povremeno na desnog stopera. U Emersona ne vjerujem da će se Tuchel previše uzdati mada je meni bio solidan, bolji od Alonsa... Kova, Gallagher, Kante, Gilmour i zamjena (valjda je to pojačanje ? ) to nije loše tu može ostati i RLC dok bi Jorginha bilo dobro prodati i uzeti pare. Idealna pojačanja Tielemans, Neves, Rice U napadu ne znam što si eliminisao Ziyecha, Lukakua i Odoia, tu treba pričekati i vidjeti rasplet situacije dok bi Borja svakako bio dobro pojačanje za ekipu da se ima jedan napadač Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326913 Ja kako razmisljam pojacanja ce biti u vidu Koundea, Tielemansa i Darwina (ovo jedino u slucaju da ode Lukaku ili Werner, jer je vec i cijena i sve dogovoreno). Mislim da zbog price agenta, Jorginho ode. Mozda jos samo vidjeti to za Pulisica, Wernera i Lukakua sta ce se desiti. Problem je tu i sto PSGu odose vlasnici poslije svjetskog, a dolaze vjerovatno Kinezi, pa koliko ce biti spremni i zeljni Lukakua. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326919 Ja kako razmisljam pojacanja ce biti u vidu Koundea, Tielemansa i Darwina (ovo jedino u slucaju da ode Lukaku ili Werner, jer je vec i cijena i sve dogovoreno). Šta je dogovoreno? Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326921 Šta je dogovoreno? hahaha majke mi ja ne znam jel on sanja ove stvari pa misli da je negdje procitao, ne kontam materemi odakle mu ove informacije :D Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326924 hahaha majke mi ja ne znam jel on sanja ove stvari pa misli da je negdje procitao, ne kontam materemi odakle mu ove informacije :D Pa on negde procitao da Benfika zeli 60/70 miliona za njega i on to smatra dogovorenim. Prijavi
18. april 2022.4 god. comment_326929 Cijena... Za Charlesa Darwina Nuneza? Ako je istina ono da traže 70 miliona onda nismo normalni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.