Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Joj diabla, pravi bošnjo...

Što se Rickettsa tiče i ovih osam tačaka, šta će biti ako oni ne ispune neke od njih ? Ko nama garantuje da će oni ulagati u klub ? I ova šesta tačka vezana za stadion mi je smiješna, explore every option kao da Roman do sada nije istražio sve moguće kada je to u pitanju... 

Ne vjerujem im, ovo što su oni napisali ne vrijedi ništa i ničemu

https://twitter.com/siphillipssport/status/1513053580672081924?t=q0N3JkrTCd7NSIomkKC28g&s=19

Ovaj zadnji deo je jako bitan, i verujem da su zbog toga i favoriti.
Problem je sto dokazano lose vode klubove i oni Chicago Cubse, a i njihov partner Gilbert koji lose vodi Cleveland Cavalierse. Pare ne znace puno ovdje, ok znace pri kupovini, ali pri vodjenju kluba i bas ne.

Boehly i njegov partner iz LA Dodgersa imaju manje para, ali dokazano vrhunski vode klub, a i clanovi su Gugenhaim partnersa(ne znam kako se tacno pise), koji zajedno vrijede cini mi se 300 milijardi, dakle mogu i oni upumpati dobre pare u klub, u svakom trenutku.

De diablo poguraj to malo i vidi da se proda ovaj Lakaka u PSG i sav ovaj škart sa posudbi i sad što je u ekipi i da se dovede Haaland i još koji stoper i ovi WB

Naravno to predloži sve svakom od tih konzorcijuma pa vidi koji će sve to prihvatiti i onda njima uvali klub

I odvedi ih u Ćoše na Bjelave, popijte, pojedite, pišite na mene slobodno

• Autor
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1514221413925855238?t=bsTnpfq03X4Ay34KI4mOJA&s=19

Kad ce se vise znati ko je novi vlasnik? Oduzi se ovo

Kako je Marina dosad uspjela izbjeci sankcije?

Jasno je, dvostruki agent:D
https://twitter.com/CFCDaily/status/1514922290898771970?t=SoT3GrsMXdzaD-ALB6IOwg&s=19

Najbolja vest danas:D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.