Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Dobro bi bilo kad bi se udruzili s nekim. Ne bih nista imao protiv kad bi se Candyem spojili, al cini mi se da ni on nije u uzi izbor usao.

Od ovih sto su preostali, najbolja opcija je Boehly.

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1507400181364498444?s=20&t=3dggwrJASE0cGhaEPaV-sQ

Ovo je zanimljivo.

Mistery bidder je Pagliuca, vlasnik Boston Celticsa, tezak je 3.8 milijardi funti, ali je potpredsjednik firme teske 155 milijardi, dakle pare, tj ogromne pare su tu. Ne znam kakvi su mu planovi, jer do maloprije se nije znalo da je uopste poslao ponudu.
https://twitter.com/CFCPys/status/1507437627586269188?t=F8p0Z8mKiMrcV2gu6wzq7g&s=19

Bilo je losih odluka tokom godina, raznih Bakajokosa i Popivoda, ali generalno gledano, kao ljudi od poverenja i najblizi saradnici Romana Abramovica postavili ste klub tu gde je sada, na vrh Evrope.
Sada, kada je to vaznije nego ikada, molim vas, u ime svih nas u plavom, birajte mudro, birajte pazljivo. Sudbina Celsija zavisi od vas. Odavde mozete u legendu ili u zaborav.
Odluka je na vama.
S njima je problem jer ih finansiraju vlasnici Crystal Palacea, dakle oni prvo moraju prodati svoj dio Palacea, da bi mogli imati udio u Chelseaju.

Isti problem je i s Pagliucom, jer on je vlasnik Atalante, dakle u LP nebi mogli nastupati oba tima. I onda debili iz Rainea, zajedno sa nasom debilnom upravom uvrste takve kandidate kao jedne od favorita.

Jedini Boehly je koliko toliko uredu, ali i snjim je problem jer ima Goldsteina sa sobom, a taj je deklarisani navijac kokoski.. ali eto, nesto moramo progutati

Ustvari jedini koji je bio dobar je Abramovic, a ovo ostalo sve gore od goreg. Nikada vise nece biti isto, ni priblizno dobro kao sa Romanom, jebem im pleme.

A šta je uslov da se upadne u užu listu uopšte?

Vidim otpadaju navijaci Chelsea. Saudijci i Candy. A oni fašisti ušli u uži izbor.

Ima uslova i to jako dobrih koji su u našu korist, ulaganje u klub, pojačanja i u stadion tako da nećemo ostati sirotinja kratkih rukava

vjerujem da ima, al mi cudno to da nisu ponudili koji se deklarisu kao navijaci chelsea

Jesam ja jedin kojima se ovaj Boehly ne sviđa najviše, ne on kao on nego ova druga dvojica, američki biznismen koji nikada nije pratio fudbal, ne zna pravila i zove ga soccer te navijač Tottenhama....

Konzorcij Sir Martin Broughton – Josh Harris – David Blitzer

Meni draža opcija od prve, dobar posao i sa Palaceom rade, mislim da bi se moglo rješiti i ovo sa Palaceom, da prodaju svoj udio do kraja sezone

Rickettse ne želim ni da komentarišem ni da ih razmatram.

Stephen Pagliuca

On se meni jako dopada kao opcija, jedan vlasnik, ne bi bilo nekih komplikacija. Vidi se da je u Atalantu uloženo jako lijepo i da klub odlično posluje i radi u zadnje vrijeme

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.