Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Jesam ja jedin kojima se ovaj Boehly ne sviđa najviše, ne on kao on nego ova druga dvojica, američki biznismen koji nikada nije pratio fudbal, ne zna pravila i zove ga soccer te navijač Tottenhama....

Konzorcij Sir Martin Broughton – Josh Harris – David Blitzer

Meni draža opcija od prve, dobar posao i sa Palaceom rade, mislim da bi se moglo rješiti i ovo sa Palaceom, da prodaju svoj udio do kraja sezone

Rickettse ne želim ni da komentarišem ni da ih razmatram.

Stephen Pagliuca

On se meni jako dopada kao opcija, jedan vlasnik, ne bi bilo nekih komplikacija. Vidi se da je u Atalantu uloženo jako lijepo i da klub odlično posluje i radi u zadnje vrijeme

Paljuka bi morao da se odrekne svog dela vlasnistva u Atalanti ja mislim, jer u Ligi Sampiona ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom...
Šta nisu nedavno u nekom europskom takmičenju (ne znam jel bila LP ili EL) igrala dva red bullova tima međusobno?
https://twitter.com/CFCPys/status/1509061250977869825?t=DkXZ1mm8emMiiO2dFr87rw&s=19

Iz svega sto smo mogli procitati iz relevantnih izvora porodica Rikets je ubedljivo najgora opcija.

Ovo definitivno moze biti kraj Celsiju kakvog poznajemo.

Bice tu puno dezinformacija do kraja dok ne ozvanice.

Jesu li ikad odredili tacan datum kad ce se ovo privesti kraju. Dosadilo više čekati.

Da se Raine pita, a srecom ne pita se sve, Rickettsi bi definitivno pobjedili, jer su vec saradjivali.

Ali mislim da bas nasa uprava zbog navijaca nece njih izabrati, nema sanse, jer haos bi nastao i svjesni su toga. Isto tako da Raine i Rickettsi nisu povezani od ranije, nema sanse da bi oni usli u uzi izbor.

Smatram da ce Boehly pobjediti, nekako najjaci paket ima, s njim bi klub znao biti priblizno dobar kao do sada, jos je i za renoviranje Bridgea zagrijan. Ja se nadam njegovoj pobjedi.
https://twitter.com/siphillipssport/status/1509785016942960643?t=imePK3v9PlevM4daKXR4_Q&s=19
https://twitter.com/MattHughesDM/status/1509793550795427874?t=y4NZRFFempnmERLSeuzrJA&s=19
Taj Gilbert vlasnik Cleveland Cavaliersa, imao je Lebrona i pored Lebrona debile i bio je zadovoljan s tim, nike htio nadograditi ekipu, bas kao i nakon Lebrona, nebitni su.
Ja ne bih volio imati takvog vlasnika.

A ovamo imamo Boehly i Dodgerse, druga prica totalno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.