Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

Ovi nasi iz kluba trazili da se mec sa Midlesbroughom odigra bez navijaca. Ne kuzim cemu takav zahtjev, nit su oni sta krivi nit koji kurac, samo bi ostetili navijace Boroa. Plus ovo je dodatno diglo prasinu i antipatije prema nasem klubu.

Jedini razlog koji mi pada napamet je rusenje ugleda kluba razvijanjem ruskih zastava i ometanjem minute za Ukrajinu.

Ali to je manji broj navijaca i cemu onda uskratiti svim ostalima da dodju na utakmicu i uzivaju. Glupost totalna, dovoljno su se ljudi pozeljeli stadiona j atmosfere dok je pandemija bila. Sada neka ih puste vec jednom.
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

https://twitter.com/siphillipssport/status/1503679021070098432?t=SAyzOFMW2B3W704x0U3bWw&s=19

Onda treba Arapima oduzeti Njukasl.
Kakvo licemerje, i to na ocigled svih

Nema logike jer UK vlada saradjuje sa Saudijcima, pa Johnson bas jucer bio u Saudijskoj Arabiji i dogovarao poslove, tako da nema logike. Ja mislim da tu pricu forsiraju novinarcici koji ustvari nebi voljeli da nas preuzmu isti, jer s njihovim parama nece nam niko moci prici, ni blizu.

A bas zbog takvih, se sada nadam saudijcima, da sjebemo mrzitelje Chelseaja do kraja. Kako su samo slavili svi kada su nam uveli sankcije, ovo bi ih unistilo, a onda mi da uzivamo.
  • Autor
https://twitter.com/Chels_HQ/status/1503777951812308997?t=J0OAlwkZamaf4IiJJ_i7VA&s=19

Samo da prodju ove 2 utakmice (Srijeda, Nedelja) pa onda idu reprezentacije i nadam se da ce se neke stvari rijesiti i da ce biti neke znacajke poznate. Imat ce sedmicu-dvije da se sastaju i nesto dogovore. Mozda do tada i novi vlasnik bude poznat.
Sljedece 2 utakmice su kljucne.
Kao sto sam vec rekao novinari prave vecu frku nego sto jeste. Svi su protiv jakog Chelsea (nije djecija fora), ovih dana su to potvrdili, a znalo se vec odavno.

Law i ostali, kao moraju se Saudijci provjeriti, sumnjivi su, ubijaju civile, nece vlada dozvoliti kupovinu bla bla bla, a Johnson sklapa poslove sa Saudijcima i izjavljuje kako su oni najvazniji partner. Sta nam to govori? Da se svi protivnici Chelseaja boje jos jaceg Chelsea, tako da i imamo ovakvo stanje.

Mene je malo smirila izjava ministra sporta kako moraju razdvojiti sankcije Abramovicu i Chelseaju, jer naravno da Chelsea kao Chelsea nije apsolutno nista kriv. Tako i treba da bude.

Tako su glupo ali i bezobrazno svi postupili prema Chelseaju, da je to strasno, ali hajd, bit cu prodaja ubrzo i idemo dalje i jos jace.
https://twitter.com/MarkKleinmanSky/status/1504061053742759937?t=ewF1SnXESIsbdEHppRVviQ&s=19

Mnogo je ozbiljnih igraca u prici oko kupovine, kako javno, tako i onih koji koriste priliku da u tisini rade na tome.
Veliki izbor i velika odgovornost je na ljudima iz Raine banke, da odaberu pravu ponudu.
Celsi je jos malko pa potpuno uglacan dijamant. Velika je stvar biti vlasnik tako necega.
Ovaj Griffin daleko najbogatija individua od ovih zainteresovanih za kupnju. Skoro 30 milijardi tezak.

Stvorio top tim, obnovio stadion u vrijednosti 1 milijarde. Dobar kandidat, puno bolji rekao bih nego ona trojka sa Boehlyem.

Ja sam pročitao da je 39 milijardi težak, dakle bogat ko Roman. Ali opet ni to nam ne može puno značiti jer ne znamo kakva će politika biti od strane novog vlasnika, da li će ulagati i koliko... Velike su to pare u pitanju i biznis, nije njima stalo ni do navijača ni do kluba koliko do para...

Niposto amerikanci. Opce poznato kako oni posluju. Ako cemo vec van britanije birati vlasnika, neka to bude arap i to je to.

Al jbg, vidjecemo sta ovi iz FA kazu.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1504735987792072723?t=2BwFEvKRjy46lNH8gtNhgw&s=19

Ovo je interesantno za ispratiti.

Screenshot-20220318-174343-Facebook.jpg

Ne odlucuju oni vise, nego Abramovic i njegovi iz Raine grupe. Ja koliko vidim Roman ce izabrati najbolje, pa ce se ganjati sa njima oko para. Pocetkom aprila cemo znati najkasnije.

al kakve veze imaju romanu pare kad ih nece dobit il mi nesto ne znamo sto ti diablo znas

Pa imat ce mogucnost Roman da trazi te pare sto ce logicno i uraditi. Dok ne skinu sankcije ne idu njemu pare, ali poslije ce mu vjerovatno morati dati sve sto mu pripada.

Roman se tih 1.5 milijardi javno odrekao, i rec nece pogaziti, sile nema, samo zbog toga sto bi klub u tom slucaju propao.

Ne govorim o posudbi za Chelsea, vec za prodaju kluba.

Ne govorim o posudbi za Chelsea, vec za prodaju kluba.

Zamrseno je to malkice.
Kolko ja razumem situaciju neto prihod od prodaje kluba ide u humanitarne svrhe.
Pitanje je onda kolika je zvanicno procenjena vrednost kluba, te koliki ce, i da li ce uopste biti neto prihoda.
Ne bih puno spekulirao ko je najbolji od ovih ponudjaca, ali sigurno da nam nakon ovakvih turbulencija i bukvalno pitanja opstanka kluba treba neko ko ce donijeti stabilnost i mir.
U tom smislu najvise mi se svidja sta Candy govori bez obzira sto nije tezak kao Abramovic ili Saudijci.
Osim toga bi bilo dobro da se ostvari ideja Terrya sa navijacima koji bi dobili odredjen postotak dionica. Time bi se takodjer doprinijelo da ljudi koji vole klub mogu uticati na njega i biti aktivno ukljuceni.
I tu bi tek bilo problema. Ne moze toliko ljudi odlucivati i nije moguce da su svi saglasni. Raspad sistema bi bio.

Najbolje je da je jedan vlasnik, ali to je tesko jer je ogromna cijena.

Sa Saudijcima bi bilo najbolje, jer to je neogranicen budzet, uvjek bi bili jaki. Nijedan klub ne propada kojeg vode takvi ljudi.

Boehly zna sta radi, al mi se ne svidja, sto u konzorciju ima ljudi koji nisu dobrodosli kao npr Goldstein.

Candy zvuci kao politicar kakav, obecava kule i gradove, a to mi se ne svidja.
Nece odlucivati u svim odlukama ljudi koji imaju recimo 10%. Tako firme i vlasnistva ne funkcionisu. Ali bismo imali odredjenu mogucnost zastite kluba i ne vjerujem da bi se klub ikad vise nasao u ovakvoj situaciji kao sad sa Romanom, gdje strepimo za opstanak uopste.
Ovo je tragicno stanje za klub velicine Celzija, cak i bez Abramovica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.