Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

https://youtu.be/P5B4D1BN8fo

Poslali jadnog Cecha pred kamere, covjek mu postavlja pitanja a ovaj ni o cemu nema informacije i ne zna. Pa sto ne dodje neko iz Uprave i fino objasni ljudima? Eto taj Bruce Buck 20 godina sjedi ko neki predsjednik, mogao je bar jednom pokazati odgovornost i doci javno pricati. Samo se brukaju.

Pise gore u naslovu details, al zapravo covjek nista ne rece. Usput jos da bude gore, nije ni rat nazvao ratom, vec "situation".

Baš su Cecha poslali u nekošeno, vidi se da nije on za toga. Bruce Buck totalna nepoznanica nikada ništa rekao nije, nigdje se pojavio nije. Saudijci sigurno, samo zato što su ludaci i što bi sigurno utopili more para u klub, tj. realno na igrače nemaju šta više da investiraju, samo neka nastave Romanovim koracima i to je to. Kupe odbranu na ljeto i dosta, naravno napadač bi bio dobar.

Zarad buducnosti, mislim da bih isao sa candy i boehly/wiss. Arapi ce biti kad tad pod udarom, i bicemo opet u sranju. Ovako dosta smo sigurniji sa britancem i amerikancem. A cini mi se da je onaj amerikanac cak govorio protiv super lige tako da je i to plus.

https://twitter.com/siphillipssport/status/1503386844725231620?t=gZdvN5jpkXDRLcXoKLZDqg&s=19

Tesko da ce neko ponuditi vise.
Jos ako ukljuce i neke garancije da ce renovirati stadion, verujem da je to to
  • Autor
https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1503388788227198984?t=znB2cgwgv18O4WQvm6RjyA&s=19

Ako do 18. ne dodje bolja ponuda, mislim da je to to .
Nije ni blizu jos to to.

https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10611555/Chelsea-TWO-investors-interested-buying-3bn-Blues-make-CASH-offers.html

Skoro 2 stotine zainteresovanih za kupnju kluba. Engleska vlada zajedno s FA i PL postavila potrebne uslove i navela sta sve ponudjaci moraju dostaviti.
Izmedju ostalog i pojasniti motive za kupovinu Celzija, svoje namjere i planove, kao i porijeklo imovine/novca.
Rok za predaju ponuda je petak. Prodaja se vrsi preko americke banke Raine.

Izmedju ostalog i pojasniti motive za kupovinu Celzija, svoje namjere i planove, kao i porijeklo imovine/novca.

Ovaj dio da nije smijesan bio bi zalostan. Joj Britanaca i stoke hahaha

Nemaju Marina i Bruce nista s prodajom, sumnjam da imaju kakvog uticaja.

Ja bih Candyu dao, ali nema frajer dovoljno para, on mora skoro pa cijeli iznos od drugih da dobije, dakle odmah je donji. A bili bi najmirniji s njim.

Amerikancima tesko vjerovat, Arapi nisu ni blizu kupovine, pa vec problemi, razna provjeravanja i sl, tesko da bi bili mirni poslije.
Ali opet, sada je "daj sta das", samo da ne propadnemo totalno.

Nemaju Marina i Bruce nista s prodajom, sumnjam da imaju kakvog uticaja.

Ja bih Candyu dao, ali nema frajer dovoljno para, on mora skoro pa cijeli iznos od drugih da dobije, dakle odmah je donji. A bili bi najmirniji s njim.

Amerikancima tesko vjerovat, Arapi nisu ni blizu kupovine, pa vec problemi, razna provjeravanja i sl, tesko da bi bili mirni poslije.
Ali opet, sada je "daj sta das", samo da ne propadnemo totalno.

Sa prodajom nemaju, ali znaju kako Celsi dise,sastanak je verovatno bio o tome da ga detaljno upute u sve sto ga zanima, a vrlo moguce sa bi on zeleo da ostanu.
https://twitter.com/siphillipssport/status/1503679021070098432?t=SAyzOFMW2B3W704x0U3bWw&s=19

Onda treba Arapima oduzeti Njukasl.
Kakvo licemerje, i to na ocigled svih

Ovi nasi iz kluba trazili da se mec sa Midlesbroughom odigra bez navijaca. Ne kuzim cemu takav zahtjev, nit su oni sta krivi nit koji kurac, samo bi ostetili navijace Boroa. Plus ovo je dodatno diglo prasinu i antipatije prema nasem klubu.

Ako bi nas prodlai Saudijcima, u roku od 3 godine najvise uspostavili bi potpunu doninaciju u evropskom fudbalu.
Nije isto kupiti Celsi kakav je sada i Siti onomad, kada se sve moralo od pocetka prakticno...

Ako bi nas prodlai Saudijcima, u roku od 3 godine najvise uspostavili bi potpunu doninaciju u evropskom fudbalu.
Nije isto kupiti Celsi kakav je sada i Siti onomad, kada se sve moralo od pocetka prakticno...

ili bi postalo drugi psg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.