Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

[quote name='stifmeister' timestamp='1336555564' post='47057']
A di vam je Lukaku?
[/quote]

:huh:

Da sad ti nisi rekao, ja ne bih primetio da ga nema....

I on ce verovatno na pozajmicu negde...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336568601' post='47111']

Da sam mislio pozajmljen, napiso bi pozajmljen, mislim PRODAN, ionako smo navikli od Liverpoola da kupuje 'shitty' igrače.
[/quote]
hahahahah koji utrpaju chelseju golove :D :D :D
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336515065' post='46969']

Ma nemoj da sam to više čuo.
Nećemo to sudit na osnovu ove utakmice.
To je ružno i izgovorit Meireles bolji od Essiena, daleko bilo.
Da Essien ima 50 a ovaj 30 opet je Michael bolji.
I ja sam za prodaju Essiena al ne mogu se složit da Raul bolji.
Meireles je za mene muha bez glave.
[/quote]

Meireles je bolji od Essiena. Ovakav Essien ( i pri tome ne mislim na ovu zadnju utakmicu s Looserpoolom nego mislim na njegove igre kroz cijelu sezonu ) nema sta radit u Chelseaju
[quote name='bbj26' timestamp='1336568857' post='47115']

Meireles je bolji od Essiena. Ovakav Essien ( i pri tome ne mislim na ovu zadnju utakmicu s Looserpoolom nego mislim na njegove igre kroz cijelu sezonu ) nema sta radit u Chelseaju
[/quote]
kakvu cjelu sezonu bio je povrjedjen pola sezone...
Ne bih ja Asha prodavao. Pokazao je u drugom dijelu sezone kako se može od njega još itekako dobiti, i sa svojom 31 kukom na leđima i dalje je najbolji lijevi bek na svijetu. Naravno, nastaviti sa Ryanom što više u rotaciji. ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336569149' post='47121']
kakvu cjelu sezonu bio je povrjedjen pola sezone...
[/quote]

Nemoj me hvatati za rijec, uzmi eto utakmice u kojima je igrao ove sezone, po meni nije pokazao da zasluzuje bit na istom mjestu jos godinu dana
[quote name='Wisey' timestamp='1336570972' post='47156']
Ne bih ja Asha prodavao. Pokazao je u drugom dijelu sezone kako se može od njega još itekako dobiti, i sa svojom 31 kukom na leđima i dalje je [b]najbolji lijevi bek na svijetu[/b]. Naravno, nastaviti sa Ryanom što više u rotaciji. ;)
[/quote]

Davno je on ovo prestao biti. Meni je čak i Baines iz Evertona bolji. Naravno ne umanjujem Ashovu vrijednost, fora je kad je najvažnije da odigra kako treba (primjer Barca) ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336767771' post='47827']

Davno je on ovo prestao biti. Meni je čak i Baines iz Evertona bolji. Naravno ne umanjujem Ashovu vrijednost, fora je kad je najvažnije da odigra kako treba (primjer Barca) ;)
[/quote]
Baines ne moze da sastavi 5 utakmica,sve neke povrede al' fantastican je igrac. :D
Kakav crni Baines. Samo rotacija sa Ryanom i Ash će biti pravi. Evo u drugom dijelu sezone kako se odmarao sastavio je niz fantastičnih partija, dostojnih najboljeg lijevog beka na svijetu.
Slazem se da A.Cole treba ostati a Ryan dobijati vise utakm ica sljedece sezone... A sto se tice Lukakua, Toni je napisao da ga treba prodati.. On je jos dijete, sta ocekujes od klinca koji ni sanse kako treba nije dobio???
Ako bi išta volio jednog dana, to je onda da igramo poput Borussije!

Ono što su oni prikazivali protiv Bayerna je melem za oči. Barca umara, a Borussia odmara, u tome je stvar! :)

[img]http://static-2.sundul.com/wp-content/uploads/2012/05/borussia-dortmund-dfb-pokal.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337008282' post='48576']

Ono što su oni prikazivali protiv Bayerna je melem za oči. Barca umara, a Borussia odmara, u tome je stvar! :)

[img]http://static-2.sundul.com/wp-content/uploads/2012/05/borussia-dortmund-dfb-pokal.jpg[/img]
[/quote]
Plus da igramo na stadionu poput Borusijinog.
[/quote]

A mozda da je AVB ostao mozda bi igrali. I Jurgen Klopp kad je preuzeo BVB 2008, tek je 2010 osvojio kup. Ali su u Dortmundu imali strpljenja i razumjevanja, dok Roman misli da sve moze preko noci..
Btw, imali smo i mi zavidnu ekipu 2005,06,07 itd, nije nam niko nista mogao...

[/quote]

ovo što Borussija trenutno ima je nešto predivno.
simpatiziram ih i nadam se da će im ta lijepa vremena potrajati što dulje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.