Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Karte za gostujuću tribinu će se kao i uvijek kupovati direktno preko Chelsea. A tu je shema kupovine karata za LP sljedeća(bar je uvijek dosad bila takva...):

1. pravo prvokupa karata za gostovanja na utakmicama Chelsea u LP imaju ljudi koji se prijave za UEFA AWAY shemu(bez obzira imaju li 50 ili 0 "bodova vjernosti" i bez obzira da li su članovi s godišnjim kartama ili obični članovi)

Kako da se prijavimo za ovo, kad su rokovi, možeš li nam malo više informacija dati?

Od grupnog odlaska teško da će šta biti s obzirom na ovo što Gandalf kaže, morat ćemo se sami snalaziti.

Ali cerka sam mu video jednom na Institutu, bolnici, dosla da obidje babu svoju,a lezala je do moje babe, Ono je ludo i baba i cerka.

Kćerke ima dvije. Ja sam bio 2 puta pred kućom i oba puta uspio samo "poljubiti" vrata...

97ENZF.jpg

Kako da se prijavimo za ovo, kad su rokovi, možeš li nam malo više informacija dati?

http://www.chelseafc.com/tickets-membership/general-ticket-info/policies.html

Tu imaš European Away Declaration form , a sad do kad su rokovi ne znam. Vjerovatno će izaći obavijest u idućih par dana. Taj obrazac je samo za pojedine tekme. Aplikaciju za prijavu za UEFA AWAY shemu ne vidim još nigdje. Uglavnom, prvi potrebni korak da bi se uopće imalo ikakvu šansu doći do karte je učlanjenje u klub.

U stvari, uvijek postoji i opcija B. Ako ne ide normalno, ima obilazni put. Učlanjenje u NK Maribor.  :D 

A možda ne treba ni to jer koliko vidim, oni karte za svoje utakmice prodaju on-line preko ovog servisa: http://www.mojekarte.si/hr/eventi-dogadzaji.html, tako da postoji sasvim realna šansa doći do karata za neku od domaćih tribina. Osobno, možda čak i uzmem te spominjane pakete za 3 utakmice, jer nije loše pogledati Ligu prvaka ni u Mariboru, ako se ne može već na nekom "boljem" mjestu.

A zainteresirani će moći za karte vjerovatno provjeriti i ovdje: http://www.tentours.si/sl/sport/16/Nogomet

Ja sam preklani išao na tekme LP (jednom u Munchen i 2 puta u Milano) s njima.

Relo moras poslati email koji glasi ovako. 

"Slusaj Romane, Jose i ostala bando iz Londona. Nemamo puno prilika gledati Chelsea uzivo,ali pratimo utakmice kraj malih ekrana. Omoguci nam da odgledamo jednom utakmicu kao ljudi, ne treba nam poklanjati, platicemo samo nam dajte priliku.

Hvala puno i srdacan pozdrav.

Chelsea Balkan. " 

:D

Karte za tekmu sa Schalkeom idu u prodaju 05.09., a s Mariborom u Londonu idu u prodaju od 15.09.

Vjerovao ili ne, ali na Stamford Bridgeu su u prosjeku DUPLO JEFTINIJE skoro karte za LP nego za Premierligu.

Karta za LP je 35 GBP za sve tribine, dok su karte za Premierligu od 47 do 87 GBP, ovisno o mjestu na stadionu i protivniku.

Ne mogu vjerovat! Mislio sam u najboljem slučaju da su jednake cijene, a ono su još i niže.. Što misliš hoće li se moći doći do karata za utakmicu 21.10 sa Mariborom ili još bolje 10.12. sa Sportingom na SB? Našao sam si jeftin let za London tako da planiram uskoro otići pogledat Chelsea i na Stamford Bridgeu.

Mislim da će se lakše do karte s Mariborom u Londonu, nego do karte s Mariborom u Mariboru.

Evo ja sam upravo dobio informaciju od jednog momka kako lako doći do ulaznice na dan utakmice s malo truda ;)

Naime ima jedan trik...

Treba samo naći žrtve s ulaznicama, izdegenečiti ih i uzeti im karte. Maska i čakija obavezni. To se rješava balkanski! Tko je vidio kupovati karte, pih...

Plan ima malu manu. Taj koga premlatiš i uzmeš mu kartu vjerovatno zna tribinu, red i mjesto za koje ima kartu pa bi se poslije lako moglo desiti da tebe s tog mjesta pokupi par specijalaca i priušti ti isti tretman uz još malo kamata...  ;)

Plan ima malu manu. Taj koga premlatiš i uzmeš mu kartu vjerovatno zna tribinu, red i mjesto za koje ima kartu pa bi se poslije lako moglo desiti da tebe s tog mjesta pokupi par specijalaca i priušti ti isti tretman uz još malo kamata...  ;)

Ja vala nikad ne pamtim te redove i to, mislim da je vecina kao ja :D

• 5 sedmica kasnije...

Mislim da će se lakše do karte s Mariborom u Londonu, nego do karte s Mariborom u Mariboru.

Kao što sam i mislio...

Maribor away ticket details announced

The ticket selling details for our Champions League away game against Maribor on Wednesday 5 November have been announced.

Tickets will be sold as follows:

Monday 6 October until Friday 10 October at 4pm: supporters on the UEFA away scheme can purchase one ticket.

Selling details for season ticket holders and members not on the UEFA away scheme will be announced on Friday 10 October by 6pm should any tickets remain available.

Ticket prices: Tickets for this match are priced £24 and we have received an allocation of 642 tickets.

• 2 sedmice kasnije...

Pošto je izašla objava da se sad karte na kraju prodaju prvo vlasnicima sezonskih ulaznica pa tek onda, ako koja ostane, ostalim članovima kluba, mislim da se svi skupa lagano možemo pozdraviti sa svakom nadom da će bilo tko od nas u Maribor...  :((

Kakav hladan tuš za sve one koji su još uvijek, kao i ja, gajili bar koliku toliku nadu da ćemo do karata. Objavljeno je na službenoj stranici da od ponedjeljka idu karte u prodaju i ostalim članovima kluba. ALI se za početak tome mogu nadati samo oni koji imaju 63 boda...  :((

• Autor

Kakav hladan tuš za sve one koji su još uvijek, kao i ja, gajili bar koliku toliku nadu da ćemo do karata. Objavljeno je na službenoj stranici da od ponedjeljka idu karte u prodaju i ostalim članovima kluba. ALI se za početak tome mogu nadati samo oni koji imaju 63 boda...  :((

http://www.bolha.com/vstopnice/?location=Podravska%2FMaribor%2F

Eto karata po 100 eura :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.