28. august 2014.12 god. Autor comment_185316 Platinum supporters clubs will also receive 50 Match Tickets Dakle samo platinum mogu dobiti 50 karata. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185317 Karte za gostujuću tribinu će se kao i uvijek kupovati direktno preko Chelsea. A tu je shema kupovine karata za LP sljedeća(bar je uvijek dosad bila takva...): 1. pravo prvokupa karata za gostovanja na utakmicama Chelsea u LP imaju ljudi koji se prijave za UEFA AWAY shemu(bez obzira imaju li 50 ili 0 "bodova vjernosti" i bez obzira da li su članovi s godišnjim kartama ili obični članovi) Kako da se prijavimo za ovo, kad su rokovi, možeš li nam malo više informacija dati? Od grupnog odlaska teško da će šta biti s obzirom na ovo što Gandalf kaže, morat ćemo se sami snalaziti. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185318 Ali cerka sam mu video jednom na Institutu, bolnici, dosla da obidje babu svoju,a lezala je do moje babe, Ono je ludo i baba i cerka. Kćerke ima dvije. Ja sam bio 2 puta pred kućom i oba puta uspio samo "poljubiti" vrata... Kako da se prijavimo za ovo, kad su rokovi, možeš li nam malo više informacija dati? http://www.chelseafc.com/tickets-membership/general-ticket-info/policies.html Tu imaš European Away Declaration form , a sad do kad su rokovi ne znam. Vjerovatno će izaći obavijest u idućih par dana. Taj obrazac je samo za pojedine tekme. Aplikaciju za prijavu za UEFA AWAY shemu ne vidim još nigdje. Uglavnom, prvi potrebni korak da bi se uopće imalo ikakvu šansu doći do karte je učlanjenje u klub. U stvari, uvijek postoji i opcija B. Ako ne ide normalno, ima obilazni put. Učlanjenje u NK Maribor. :D A možda ne treba ni to jer koliko vidim, oni karte za svoje utakmice prodaju on-line preko ovog servisa: http://www.mojekarte.si/hr/eventi-dogadzaji.html, tako da postoji sasvim realna šansa doći do karata za neku od domaćih tribina. Osobno, možda čak i uzmem te spominjane pakete za 3 utakmice, jer nije loše pogledati Ligu prvaka ni u Mariboru, ako se ne može već na nekom "boljem" mjestu. A zainteresirani će moći za karte vjerovatno provjeriti i ovdje: http://www.tentours.si/sl/sport/16/Nogomet Ja sam preklani išao na tekme LP (jednom u Munchen i 2 puta u Milano) s njima. Prijavi
28. august 2014.12 god. comment_185320 Relo moras poslati email koji glasi ovako. "Slusaj Romane, Jose i ostala bando iz Londona. Nemamo puno prilika gledati Chelsea uzivo,ali pratimo utakmice kraj malih ekrana. Omoguci nam da odgledamo jednom utakmicu kao ljudi, ne treba nam poklanjati, platicemo samo nam dajte priliku. Hvala puno i srdacan pozdrav. Chelsea Balkan. " :D Prijavi
29. august 2014.12 god. Autor comment_185341 Možda, ali samo možda, uspijem izmajmunisati nešto preko centrotransa. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185355 Karte za tekmu sa Schalkeom idu u prodaju 05.09., a s Mariborom u Londonu idu u prodaju od 15.09. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185358 Jesu li veće cijene za utakmice Lige Prvaka s Mariborom ili su iste kao i ligaške za klub tipa WBA, Swansea.. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185365 Vjerovao ili ne, ali na Stamford Bridgeu su u prosjeku DUPLO JEFTINIJE skoro karte za LP nego za Premierligu. Karta za LP je 35 GBP za sve tribine, dok su karte za Premierligu od 47 do 87 GBP, ovisno o mjestu na stadionu i protivniku. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185372 Ne mogu vjerovat! Mislio sam u najboljem slučaju da su jednake cijene, a ono su još i niže.. Što misliš hoće li se moći doći do karata za utakmicu 21.10 sa Mariborom ili još bolje 10.12. sa Sportingom na SB? Našao sam si jeftin let za London tako da planiram uskoro otići pogledat Chelsea i na Stamford Bridgeu. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185443 Mislim da će se lakše do karte s Mariborom u Londonu, nego do karte s Mariborom u Mariboru. Prijavi
29. august 2014.12 god. comment_185458 nabijem ih sve redom na tuki ko ode na utakmicu neka im to neko poruci i da obavezno napomene da im to Spaha porucuje ehet Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185602 Evo ja sam upravo dobio informaciju od jednog momka kako lako doći do ulaznice na dan utakmice s malo truda ;) Naime ima jedan trik... Treba samo naći žrtve s ulaznicama, izdegenečiti ih i uzeti im karte. Maska i čakija obavezni. To se rješava balkanski! Tko je vidio kupovati karte, pih... Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185721 Plan ima malu manu. Taj koga premlatiš i uzmeš mu kartu vjerovatno zna tribinu, red i mjesto za koje ima kartu pa bi se poslije lako moglo desiti da tebe s tog mjesta pokupi par specijalaca i priušti ti isti tretman uz još malo kamata... ;) Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185745 Plan ima malu manu. Taj koga premlatiš i uzmeš mu kartu vjerovatno zna tribinu, red i mjesto za koje ima kartu pa bi se poslije lako moglo desiti da tebe s tog mjesta pokupi par specijalaca i priušti ti isti tretman uz još malo kamata... ;) Ja vala nikad ne pamtim te redove i to, mislim da je vecina kao ja :D Prijavi
3. septembar 2014.12 god. Autor comment_186210 Znači nema hljeba da bilo ko dobije ulaznice za udruženje ili grupu. Sent from my Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189359 Mislim da će se lakše do karte s Mariborom u Londonu, nego do karte s Mariborom u Mariboru. Kao što sam i mislio... Maribor away ticket details announced The ticket selling details for our Champions League away game against Maribor on Wednesday 5 November have been announced. Tickets will be sold as follows: Monday 6 October until Friday 10 October at 4pm: supporters on the UEFA away scheme can purchase one ticket. Selling details for season ticket holders and members not on the UEFA away scheme will be announced on Friday 10 October by 6pm should any tickets remain available. Ticket prices: Tickets for this match are priced £24 and we have received an allocation of 642 tickets. Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189360 Sto znaci, 10 oktobra cemo tek znati, mozemo li mi smrtnici kupiti kartu :( Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189394 Gandalfe, tako ti Boga ako ikako budes mogao skontati karti, platit cu ih i vise ako treba :D Rodjendan mi 4.11. a tekma 5.11. gdje ce mi bolji poklon, nego da gledam svoj Chelsea u ligi sampiona jebo te :O Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189402 Ajmo skupiti Irfanu para za kartu da ga pošaljemo u Sloveniju kad već svi ne možemo na tekmu neka ide on Mislim ovo da te častimo jer si pička nemoj pogrešno shvatiti :D nabijem te Prijavi
4. oktobar 2014.12 god. comment_189414 Idemo ja i ti na Stup umjesto na skup boli nas kurac :D Prijavi
13. oktobar 2014.11 god. comment_189978 Pošto je izašla objava da se sad karte na kraju prodaju prvo vlasnicima sezonskih ulaznica pa tek onda, ako koja ostane, ostalim članovima kluba, mislim da se svi skupa lagano možemo pozdraviti sa svakom nadom da će bilo tko od nas u Maribor... :(( Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. comment_190280 Kakav hladan tuš za sve one koji su još uvijek, kao i ja, gajili bar koliku toliku nadu da ćemo do karata. Objavljeno je na službenoj stranici da od ponedjeljka idu karte u prodaju i ostalim članovima kluba. ALI se za početak tome mogu nadati samo oni koji imaju 63 boda... :(( Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. Autor comment_190283 Kakav hladan tuš za sve one koji su još uvijek, kao i ja, gajili bar koliku toliku nadu da ćemo do karata. Objavljeno je na službenoj stranici da od ponedjeljka idu karte u prodaju i ostalim članovima kluba. ALI se za početak tome mogu nadati samo oni koji imaju 63 boda... :(( http://www.bolha.com/vstopnice/?location=Podravska%2FMaribor%2F Eto karata po 100 eura :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.