10. juni 2014.12 god. comment_177203 PoÅ¡to je Chelsea upravo potvrdio da će biti odigrana ova prijateljska utakmica, pokuÅ¡at ćemo se organizovati i otići svi zajedno na nju. Putovanje autobusom prosto ne dolazi u obzir, jer je povratna karta oko 75€, a autobus se ne vraća iz Ljubljane u nedjelju kad igra Chelsea, tako da bi morali ostati tamo joÅ¡ dan-dva do povratka autobusa, a to podiže troÅ¡kove. Karta za utakmice, prema cijenama ostalih prijateljskih utakmica, koÅ¡tat će oko 20€. Ukoliko bi se organizovali da zajedno odemo nekim kombijem, i svi podijelimo troÅ¡kove goriva, vjerujem da bi mogli za 150 KM otići u Ljubljanu, pogledati utakmicu, Äak neÅ¡to i pregristi, i vratit se nazad. Uglavnom, dajte neke prijedloge i izjasnite se bi li iÅ¡li. Evo malo sam se raspitao... Mogao bi se kombi sa 9 mjesta, pod uslovom da se izdaje na 2 dana, naći za nekih 300 KM + gorivo, dakle oko 500-600 KM ukupno... IzaÅ¡lo bi po osobi 70 KM za prevoz, Äak i manje. Evo ovi npr. izdaju na minimum 3 dana, a cijena je 525 KM: http://citycarrental.ba/index.php?lang=ba&sel=request&poslovnica_start=3&poslovnica_end=3&datum_izn_date=27/07/2014&datum_izn_time=5:30&datum_vra_date=30/07/2014&datum_vra_time=5:30 Sve ćemo dobro ispitati da izaÄ‘emo Å¡to je moguće jeftinije... Možda Äak uspijemo za 100-njak KM isposlovati prevoz + kartu za utakmicu :) Prijavi
10. juni 2014.12 god. Autor comment_177214 Evo samo da vas obavjestim da imamo dovoljno zainteresovanih da popunimo jedan kombi. U fazi smo pronalaženja kombija, kad to potvrdimo idemo dalje. IzraÄunao sam, treba nam 300 KM za gorivo. Trenutno je ovo najbolja opcija: http://www.cac-rent.ba/rent-a-car-vozila-i-cijene/putnicki-kombiji-passenger-minivans/ Auto + gorivo = 75 KM po osobi UraÄunati eventualne nepredviÄ‘ene troÅ¡kove = 80 KM po osobi Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177223 napisi ovde kad budes siguran koliko ce to sve kostati, a raspitaj se sa slovencima opet za kartu jer rekao sam ti na SB, nisam sad financijski u najboljem stanju, imam raznih troskova, a rado bih zaista da idem na utakmicu hocete li kroz Suanov teritorij gore na Izacic, ako budete isli mene samo pokupite u Bos. Petrovcu to vam je usput, naravno ako budem isao Prijavi
10. juni 2014.12 god. Autor comment_177225 Ma ako dogovorimo ovaj kombi od 9 ili 8 osoba, automatski imamo ljude koji će popuniti taj kapacitet :P Al' ako neko otpadne, a ti dođeš do para, možeš upasti. Ide lik iz Cazina, iće njih par s autom, možeš se s njim dogovoriti. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177226 Benjo, mene si uracunao siguran sam ? :D Jos da vidim sa tetkom, ako bude skupo, ici cemo sa ovim i to je to :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177228 reLo jebo te hljeb! Upisuj me tu i izbacuj nekog iz kombija odmah! :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177229 hocete li kroz Suanov teritorij gore na Izacic, ako budete isli mene samo pokupite u Bos. Petrovcu to vam je usput, naravno ako budem isao Matori, pa da nestanemo svi zajedno ko malezijski avion na tom teritoriju. :D Ja bih isto volio otić na tekmu, ali zasad ne znam niÅ¡ta kako ću to izvesti.. Planiraću poÄetkom jula Å¡ta i kako. Nezgodno mi je to Å¡to Bajram pada ja mislim dan poslije utakmice. Dosta nam i zavisi satnica, uglavnom Benjo za karte kontaktiraj odmah Slovence i reci ljudima da znaju da dolazimo/te. Prijavi
10. juni 2014.12 god. Autor comment_177231 reLo jebo te hljeb! Upisuj me tu i izbacuj nekog iz kombija odmah! :D Stavljaš me u nezgodnu situaciju, morao bih svoju curu izbacit hahahaha Al' nema veze, izbacit ćemo je :D Cura je milion, a prijatelj samo jedan :DKad popunimo jedan kombi, produžit ćemo akciju na par dana i ako se ispostavi da ima do 20 zainteresovanih, unajmit ćemo minibus. Prijavi
10. juni 2014.12 god. comment_177236 StavljaÅ¡ me u nezgodnu situaciju, morao bih svoju curu izbacit hahahaha Al' nema veze, izbacit ćemo je :D Cura je milion, a prijatelj samo jedan :D Kad popunimo jedan kombi, produžit ćemo akciju na par dana i ako se ispostavi da ima do 20 zainteresovanih, unajmit ćemo minibus. ÄŒuj curu. O jebem te živote. haha :P Bit će Fuhrer meza-pekmeza gore. Umjesto da se Slovencima predstaviÅ¡ ko ÄeliÄna ruka ti ćeÅ¡ se predstavit ko papak, iako ako ti cura da odgovarajući tretman možda neÅ¡to ipak bude ÄeliÄno. Hahah :D E sad bez zajebancije. Bez da se izbacuje nekoga. Ako nas bude dovoljno minibus uzeti i gotovo. Sad najgora opcija bi bila da nas fali dosta za minibus a ima viÅ¡ka za kombi. Al nadajmo se da do toga neće doći. :D Prijavi
10. juni 2014.12 god. Autor comment_177237 ÄŒuj curu. O jebem te živote. haha :P Bit će Fuhrer meza-pekmeza gore. Umjesto da se Slovencima predstaviÅ¡ ko ÄeliÄna ruka ti ćeÅ¡ se predstavit ko papak, iako ako ti cura da odgovarajući tretman možda neÅ¡to ipak bude ÄeliÄno. Hahah :D E sad bez zajebancije. Bez da se izbacuje nekoga. Ako nas bude dovoljno minibus uzeti i gotovo. Sad najgora opcija bi bila da nas fali dosta za minibus a ima viÅ¡ka za kombi. Al nadajmo se da do toga neće doći. :D Bez zajebancije, nikog ne izbacujemo. :D S tobom sam joÅ¡ prije 10-ak dana priÄao o ovom, i ti si siguran putnik. Istina je da za kombi imam sigurnih 7 putnika, a ima 8 mjesta. Dakle, može Äak joÅ¡ jedan upasti :D Tj. mogu sad ubacit curu nakon Å¡to sam je izbacio zbog tebe hahahahaha :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177241 Relo se ovdje hvali kako ode sa rajon na tekmu a vi momci snalazite se :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177247 jebo im bog mater mogli su je u avgustu staviti, Äitav jul sam u njemaÄkoj Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177251 Ja hvala Bogu s ispitima zavrÅ¡avam 12.7, lova je spremna i sve tako da idem na ovo Äudo. Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177266 Evo kombija: 8 mjesta + vozaÄ, znaÄi nas devet... Uskoro ću vam viÅ¡e detalja iznjeti. Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177268 Jesi li siguran da neće trebati viÅ¡e od 150 KM? Pa evo za put neće trebati viÅ¡e od 70 :) Skontaj joÅ¡ kartu za tekmu 20-ak eura, a sendviÄe i vodu ponesi :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177269 A Å¡ta misliÅ¡ da ponesem jednu plastiÄnu kaÅ¡iÄicu na sklapanje i vreću cedevite ispod sica pa da razmutimo s vremena na vrijeme. Bolje od vode. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177273 Evo kombija: 8 mjesta + vozaÄ, znaÄi nas devet... Uskoro ću vam viÅ¡e detalja iznjeti. Kako ces stat ti relo u ovaj kombi , presirok si za njega :D Eto mene mozda da se suocimo oci u oci u LJubljani Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177281 Rezervisan je kombi za 270 KM. Javim vam se dalje sa informacijama o konaÄnoj cijeni, dok istražim cijenu putarine preko Hrvatske i eventualno izbjegavanje plaćanja vinjete u Sloveniji tj. vožnja alternativnim putevima. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177287 Bez zajebancije, nikog ne izbacujemo. :DS tobom sam joÅ¡ prije 10-ak dana priÄao o ovom, i ti si siguran putnik. Istina je da za kombi imam sigurnih 7 putnika, a ima 8 mjesta. Dakle, može Äak joÅ¡ jedan upasti :D Tj. mogu sad ubacit curu nakon Å¡to sam je izbacio zbog tebe hahahahaha :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177294 Preliminarne procjene troÅ¡kova: Kombi - 270 KM Gorivo - od 250 do 300 KM, NE ZNAMO TAÄŒNO DOK NE ODRADIMO PUT - Zaokružujemo na 300 KM Putarina u Hrvatskoj - 47 KM u oba smjera Putarina u Sloveniji - Izbjeći ćemo je, ići ćemo lokalnim cestama pa kako bude UKUPNO: 617 KM Na sve ovo ćemo dodati joÅ¡ 58 KM u sluÄaju nepredviÄ‘enih okolnosti (priÄa se da u meÄ‘uvremenu poÄinje naplata autoputa Banja Luka - GradiÅ¡ka) UKUPNO: 675 KM UKUPNO PO OSOBI: 75 KM Ako ostane Å¡ta od ovih para, naravno da ću vam vratiti! Za sada se javilo 6 osoba i potvrdilo da 100% ide. Dvije osobe su pola-pola. U meÄ‘uvremenu, tražim nam i neki smjeÅ¡taj. Ako uspijemo baÅ¡ jeftino naći, odspavali bi nakon utakmice i ujutro krenuli za Bosnu! ÄŒim karte za utakmicu izaÄ‘u javit ću vam, da znate koliko na ovu cijenu treba dodati. Ne bi trebale biti skuplje od 20-ak eura! A možda ćemo i kupiti vinjetu, jer Äitam da trebaÅ¡ biti Houdini da bi bez nje izaÅ¡ao iz Slovenije, a ako je nemaÅ¡ popijeÅ¡ 600€ kazne :O Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177295 Ma uzet onda i vinjetu. Ko mu jebe mater. 40 eura na nas 9, ni 10 maraka po glavi a ne riskiramo nista. I jos racunajte trosak piva sto cemo putnih popit. HahahaSent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177296 Ma uzet onda i vinjetu. Ko mu jebe mater. 40 eura na nas 9, ni 10 maraka po glavi a ne riskiramo nista. I jos racunajte trosak piva sto cemo putnih popit. HahahaSent from my SM-G900F using Tapatalk Kad nas ne puste u Sloveniju zbog pijanih glava hahahhaha Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177297 Ma samo nek probaju ne pustit. Dobit ce bocu u glavu. HahahahMa kad granicu predjemo onda cemo se sasut pravo. Do granice drzat promil u krvi a kasnije pojacat. HahaSent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.