Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

Pošto je Chelsea upravo potvrdio da će biti odigrana ova prijateljska utakmica, pokušat ćemo se organizovati i otići svi zajedno na nju.

Putovanje autobusom prosto ne dolazi u obzir, jer je povratna karta oko 75€, a autobus se ne vraća iz Ljubljane u nedjelju kad igra Chelsea, tako da bi morali ostati tamo još dan-dva do povratka autobusa, a to podiže troškove.

Karta za utakmice, prema cijenama ostalih prijateljskih utakmica, koštat će oko 20€.

Ukoliko bi se organizovali da zajedno odemo nekim kombijem, i svi podijelimo troškove goriva, vjerujem da bi mogli za 150 KM otići u Ljubljanu, pogledati utakmicu, čak nešto i pregristi, i vratit se nazad.

Uglavnom, dajte neke prijedloge i izjasnite se bi li išli.

Evo malo sam se raspitao... Mogao bi se kombi sa 9 mjesta, pod uslovom da se izdaje na 2 dana, naći za nekih 300 KM + gorivo, dakle oko 500-600 KM ukupno... Izašlo bi po osobi 70 KM za prevoz, čak i manje.

Evo ovi npr. izdaju na minimum 3 dana, a cijena je 525 KM: http://citycarrental.ba/index.php?lang=ba&sel=request&poslovnica_start=3&poslovnica_end=3&datum_izn_date=27/07/2014&datum_izn_time=5:30&datum_vra_date=30/07/2014&datum_vra_time=5:30

Sve ćemo dobro ispitati da izađemo što je moguće jeftinije... Možda čak uspijemo za 100-njak KM isposlovati prevoz + kartu za utakmicu :)

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Evo samo da vas obavjestim da imamo dovoljno zainteresovanih da popunimo jedan kombi. U fazi smo pronalaženja kombija, kad to potvrdimo idemo dalje.

Izračunao sam, treba nam 300 KM za gorivo.

Trenutno je ovo najbolja opcija: http://www.cac-rent.ba/rent-a-car-vozila-i-cijene/putnicki-kombiji-passenger-minivans/
Auto + gorivo = 75 KM po osobi
Uračunati eventualne nepredviđene troškove = 80 KM po osobi

napisi ovde kad budes siguran koliko ce to sve kostati, a raspitaj se sa slovencima opet za kartu

jer rekao sam ti na SB, nisam sad financijski u najboljem stanju, imam raznih troskova, a rado bih zaista da idem na utakmicu

hocete li kroz Suanov teritorij gore na Izacic, ako budete isli mene samo pokupite u Bos. Petrovcu to vam je usput, naravno ako budem isao

hocete li kroz Suanov teritorij gore na Izacic, ako budete isli mene samo pokupite u Bos. Petrovcu to vam je usput, naravno ako budem isao

Matori, pa da nestanemo svi zajedno ko malezijski avion na tom teritoriju. :D

Ja bih isto volio otić na tekmu, ali zasad ne znam ništa kako ću to izvesti.. Planiraću početkom jula šta i kako. Nezgodno mi je to što Bajram pada ja mislim dan poslije utakmice. Dosta nam i zavisi satnica, uglavnom Benjo za karte kontaktiraj odmah Slovence i reci ljudima da znaju da dolazimo/te.

• Autor

reLo jebo te hljeb! 
Upisuj me tu i izbacuj nekog iz kombija odmah! :D

Stavljaš me u nezgodnu situaciju, morao bih svoju curu izbacit hahahaha

Al' nema veze, izbacit ćemo je :D Cura je milion, a prijatelj samo jedan :D

Kad popunimo jedan kombi, produžit ćemo akciju na par dana i ako se ispostavi da ima do 20 zainteresovanih, unajmit ćemo minibus.

Stavljaš me u nezgodnu situaciju, morao bih svoju curu izbacit hahahaha

Al' nema veze, izbacit ćemo je :D Cura je milion, a prijatelj samo jedan :D

Kad popunimo jedan kombi, produžit ćemo akciju na par dana i ako se ispostavi da ima do 20 zainteresovanih, unajmit ćemo minibus.

ÄŒuj curu. O jebem te živote. haha :P 
Bit će Fuhrer meza-pekmeza gore. Umjesto da se Slovencima predstaviÅ¡ ko čelična ruka ti ćeÅ¡ se predstavit ko papak, iako ako ti cura da odgovarajući tretman možda neÅ¡to ipak bude čelično. Hahah :D 

E sad bez zajebancije. Bez da se izbacuje nekoga. Ako nas bude dovoljno minibus uzeti i gotovo. Sad najgora opcija bi bila da nas fali dosta za minibus a ima viÅ¡ka za kombi. Al nadajmo se da do toga neće doći. :D 

• Autor

ÄŒuj curu. O jebem te živote. haha :P 
Bit će Fuhrer meza-pekmeza gore. Umjesto da se Slovencima predstaviÅ¡ ko čelična ruka ti ćeÅ¡ se predstavit ko papak, iako ako ti cura da odgovarajući tretman možda neÅ¡to ipak bude čelično. Hahah :D 

E sad bez zajebancije. Bez da se izbacuje nekoga. Ako nas bude dovoljno minibus uzeti i gotovo. Sad najgora opcija bi bila da nas fali dosta za minibus a ima viška za kombi. Al nadajmo se da do toga neće doći. :D

Bez zajebancije, nikog ne izbacujemo. :D
S tobom sam još prije 10-ak dana pričao o ovom, i ti si siguran putnik.

Istina je da za kombi imam sigurnih 7 putnika, a ima 8 mjesta. Dakle, može čak još jedan upasti :D

Tj. mogu sad ubacit curu nakon što sam je izbacio zbog tebe hahahahaha :D

Evo kombija: 

O5Dee4s.png

8 mjesta + vozač, znači nas devet... Uskoro ću vam više detalja iznjeti.

Kako ces stat ti relo u ovaj  kombi , presirok si za njega :D Eto mene mozda da se suocimo oci u oci u LJubljani 

Bez zajebancije, nikog ne izbacujemo. :D
S tobom sam još prije 10-ak dana pričao o ovom, i ti si siguran putnik.

Istina je da za kombi imam sigurnih 7 putnika, a ima 8 mjesta. Dakle, može čak još jedan upasti :D

Tj. mogu sad ubacit curu nakon što sam je izbacio zbog tebe hahahahaha :D

48087536.jpg

• Autor

Preliminarne procjene troškova:

Kombi - 270 KM

Gorivo - od 250 do 300 KM, NE ZNAMO TAČNO DOK NE ODRADIMO PUT - Zaokružujemo na 300 KM

Putarina u Hrvatskoj - 47 KM u oba smjera

Putarina u Sloveniji - Izbjeći ćemo je, ići ćemo lokalnim cestama pa kako bude

UKUPNO: 617 KM

Na sve ovo ćemo dodati joÅ¡ 58 KM u slučaju nepredviÄ‘enih okolnosti (priča se da u meÄ‘uvremenu počinje naplata autoputa Banja Luka - GradiÅ¡ka)

UKUPNO: 675 KM
UKUPNO PO OSOBI: 75 KM

Ako ostane šta od ovih para, naravno da ću vam vratiti!

Za sada se javilo 6 osoba i potvrdilo da 100% ide. Dvije osobe su pola-pola.

U međuvremenu, tražim nam i neki smještaj. Ako uspijemo baš jeftino naći, odspavali bi nakon utakmice i ujutro krenuli za Bosnu!

Čim karte za utakmicu izađu javit ću vam, da znate koliko na ovu cijenu treba dodati. Ne bi trebale biti skuplje od 20-ak eura!

A možda ćemo i kupiti vinjetu, jer čitam da trebaš biti Houdini da bi bez nje izašao iz Slovenije, a ako je nemaš popiješ 600€ kazne :O

Ma uzet onda i vinjetu. Ko mu jebe mater. 40 eura na nas 9, ni 10 maraka po glavi a ne riskiramo nista.
I jos racunajte trosak piva sto cemo putnih popit. Hahaha

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ma samo nek probaju ne pustit. Dobit ce bocu u glavu. Hahahah

Ma kad granicu predjemo onda cemo se sasut pravo. Do granice drzat promil u krvi a kasnije pojacat. Haha

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.