Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidjet ćemo sve. Moram prvo vidjeti s čovjekom bi li on pristao krenuti tada..

Pa ovo je kapitalizam moj reLo :) Ti daješ pare i ti odlučuješ. Na njemu je samo da vozi po terminu kojeg ti zakažeš.

Pa ovo je kapitalizam moj reLo :) Ti daješ pare i ti odlučuješ. Na njemu je samo da vozi po terminu kojeg ti zakažeš.

reLo navikao na robovlasnistvo koje je zastupljeno na forumu

• 2 sedmice kasnije...

Relo rode moj, brate po nacinlnosti i po svemu. Mi smo imali uvijek fin odnos čak i kad si mi ga šukno odnosno kad si me banovao. :dres:

Ja sam mislio da ne idem, kontao sam sledeče godine na Bridge ali kaže mi stari da se Brtianci zajebani po tom pitanju i da ne mogu to dobiti dok se ne upišem na faks, mislim na vizu naravno. Pa će moja posjeta Bridgeu sačetkati. Ako me možeš ugurati nekako bio bih ti zahvalat, ako ne ništa nisam na vrijeme javio. Pa mi rec što prije hoćeš li uspjeti a je ću tebi javiti najaksnije za par dana idem li ili ne i to će biti definitivno.

A imam i jednog tipa još što možda ide pa ti javim i za njega, a ti bar se potrudi nema veze ako nekoga sa fb stranice zajebeš ja sam ti ipak član od samih početaka, a i uskoro ću u udruženje. Malo ti se sad i uvlačim.... štaću borim se

Rastu isto kako raste onaj minibus. Eno ga od jutros je narastao za 5 cm.

Naraslo je tebi nešto drugo kad si vidio kako ti se ulizuje. :P 

Ništa onda jbg ako bude šanse ubaci me, jbg nisam na vrijeme javio. Ali ne znate šta propuštate ja sam super lik.

nema veze, ici cu ja svojim autom pa mozes sa mnom

ja i ti naprijed, nazad 3 dobre cure u kasnim 20tim i lagano do slovenije

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Nemojte više pisati o Chelsea Croatia i njihovim članovima. Ignorišite ih, kao da ih Bog nije dao. Brisaću komentare o njihovom udruženju, ne želim da se uopšte spominje na forumu. Oni za mene jednostavno ne postoje i tako bi trebalo biti i za vas. Zato ih samo kulirajte, mi ćemo svoje a oni svoje i mirna Bosna.

Isto važi i za fejs... Ignorišite ih i tamo.

Nemojte više pisati o Chelsea Croatia i njihovim članovima. Ignorišite ih, kao da ih Bog nije dao. Brisaću komentare o njihovom udruženju, ne želim da se uopšte spominje na forumu. Oni za mene jednostavno ne postoje i tako bi trebalo biti i za vas. Zato ih samo kulirajte, mi ćemo svoje a oni svoje i mirna Bosna.

Isto važi i za fejs... Ignorišite ih i tamo.

Slušajte momci šefa - ja sam odsad persona non grata. Tko me citira ili razgovara samnom najebo je :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.