Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

Jel nas u sklopu aranžmana čekaju napaljene slovenske maloljetnice gore u Ljubljani ili se to nadoplaćuje reLo?

https://www.youtube.com/watch?v=acHU9ZkAU4M

Evo kandidatkinje broj 1 hehe.

MFfuhuL.jpg

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Mislim da u Chelseaju nisu ni svjesni kakvu će podršku imati sa tribina na ovoj tekmi. :D

Ma piše na stranici NK Olimpije da iz Engleske dolazi 3000 navijača... Ako im je vjerovati :D

Ništa sutra ću definitivno rezervisati ovaj bus od 25 mjesta, da skinem to s vrata... Pa ima da ga napunimo kakogod... Evo sad sam računao imam i više od 25 ljudi... S tim da još nisu svi vidjeli ovu ponudu... Al' 25 navijača je mjera.

Traži svima po neku kaparu, da ne zajebu kasnije. Nek se odredi 50% npr. unaprijed rezervacija. I karte ne zaboravi srediti, treba to sve na vrijeme reagovati. ;)

Traži svima po neku kaparu, da ne zajebu kasnije. Nek se odredi 50% npr. unaprijed rezervacija. I karte ne zaboravi srediti, treba to sve na vrijeme reagovati. ;)

Bar je to jednostavno kada si službeni klub navijača priznat iz Londona ;)

Daj napravite neku zastavu , smislite neku pjesmicu , budite malo kreativni 

Daj napravite neku zastavu , smislite neku pjesmicu , budite malo kreativni 

pune tribine plavih drogeraša, nemamo baklje kurčine nam gore, bicepsi mali noge su nam kružne jer mi smo bikovi iz države ružne
ale ale ale ale ale ale ale ale ale

peva se u ovom ritmu

https://www.youtube.com/watch?v=s78Vp5zFHlI

• Autor

Minibus je definitivno rezervisan i krećemo u skupljanje pare, jer ću čovjeku do kraja mjeseca morati dati nešto na kaparu.

Fino sam se s čovjekom dogovorio da nema opijanja u minibusu tj. nema alkohola i dao mu svoju riječ da, ako toga bude, može slobodno sve da nas istjera i ode svojim putem. Dakle, to je to. 

Minibus je definitivno rezervisan i krećemo u skupljanje pare, jer ću čovjeku do kraja mjeseca morati dati nešto na kaparu.

Fino sam se s čovjekom dogovorio da nema opijanja u minibusu tj. nema alkohola i dao mu svoju riječ da, ako toga bude, može slobodno sve da nas istjera i ode svojim putem. Dakle, to je to. 

znaci puni ste, neka ste mashAllah

ja danas pricao s jednim prijateljem, kaze on ima jos jednog koji ce sigurno ici, znaci njih dvojica iz moje mahale, al nema veze, to sam tek danas razgovarao, drago mi je da ima punih mjesta

• Autor

znaci puni ste, neka ste mashAllah

ja danas pricao s jednim prijateljem, kaze on ima jos jednog koji ce sigurno ici, znaci njih dvojica iz moje mahale, al nema veze, to sam tek danas razgovarao, drago mi je da ima punih mjesta

Ti jarani dok dođu do Sarajeva mogu za te pare otići do Ljubljane.

To je ono što sam i ja računao. Ne isplati se nikako iz Bihaća ići za Sarajevo pa onda od tamo za Ljubljanu. Bolje direkt nešto skontati. 

To je ono što sam i ja računao. Ne isplati se nikako iz Bihaća ići za Sarajevo pa onda od tamo za Ljubljanu. Bolje direkt nešto skontati. 

Isplati ti se doći do Bosanskog Broda i onda se priključiti minibusu.

• Autor

Isplati ti se doći do Bosanskog Broda i onda se priključiti minibusu.

Ma nema šanse da to uspiju iskombinovati... Jer ćemo mi iz Sarajeva krenuti oko 5 ili 6 sati ujutro... A u isto vrijeme bi oni trebali krenuti iz Bihaća za Brod. Ko zna da li ima bus u to doba uopšte - tipujem da nema.

Ma nema šanse da to uspiju iskombinovati... Jer ćemo mi iz Sarajeva krenuti oko 5 ili 6 sati ujutro... A u isto vrijeme bi oni trebali krenuti iz Bihaća za Brod. Ko zna da li ima bus u to doba uopšte - tipujem da nema.

a jebes me. onda mi iz Mostara moramo u 1 ujutro krenut za Sarajevo. i kakav je plan po pitanju spavanja?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

a jebes me. onda mi iz Mostara moramo u 1 ujutro krenut za Sarajevo. i kakav je plan po pitanju spavanja?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ne brini se , sredicu ti ja da spavas sa Relom :D ako je tebe sramota da pitas :P 

A što ne bi pošli oko ponoći kao što sam ti predlagao. Prvo imali bi čitav dan na raspolaganju u Ljubljani i za malo turističkog izleta, drugo sigurnije je poći dobro ranije, gužva je zbog ljetne sezone na granicama i treće mi sa strane bi komotno mogli doći večer prije u Sarajevo i ne čekati do jutra. Meni glupo u 6 ujutro da se polazi, kad se već možemo sve dogovoriti. Jer glupo je poći u 6 ujutro vozit se 10-12 sati, ne imati ni 2 sata da se vidi Ljubljana ni ništa. Bilo bi ti na vrat na nos na tekmu i odmah kući. A ako se već pravi ovaj odlazak na tekmu i sve plaća i putuje tako daleko da bar bude jednodnevni izlet.

ne brini se , sredicu ti ja da spavas sa Relom :D ako je tebe sramota da pitas :P

Ej baš si srce. Da mi tebe nije nikad ne bi ima hrabrosti ovako nešto upitati. hahaha 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.