Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

Nemojte više pisati o Chelsea Croatia i njihovim članovima. Ignorišite ih, kao da ih Bog nije dao.

Hoćete li i mene ignorirati, pošto sam i ja član tog udruženja?  :-/

I jedno i drugo udruženje ima isti cilj i oboje osjeća ljubav prema istom klubu pa mislim da bi trebalo ponekad prijeći preko nekih osobnih taština i malo poraditi na poboljšavanju, a ne uništavanju međuljudskih odnosa članova i rukovodstava istih. Vjerujem da bi i jedni i drugi imali puno više koristi od tog...  ;)

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

reLo ti si juče bar 2 puta spomenuo Chelsea Croatia, na Torresovoj temi :D

Ja kako sam uspio vidjeti svi koji su došli sa Chelsea Croatia su organizovani pjevali 'He score when he wants'... Dakle ili su ljudi onako kolektivno loši sa percepcijom stvarnosti, ili su kolovođe to naredile, ne znam fakat...

Ja i diablo ustali i umiremo od smijeha... Par minuta nakon toga ovi iz Chelsea Croatia pjevaju: Fernando Torres, he scores when he wants. Ja se umalo prekrstio nisam.

Eto pitajte Antu, Cae i diabla... Nek mi ne daju lagati :D

ccc :p

Bio sam sa starim, šogorom i još jednim frendom. Išli smo mojim autom. Bili smo gore sasvim lijevo na vrhu Chelseaove tribine. 

[URL=https://imageshack.com/i/idf18oQPj]f18oQP.jpg[/URL]

[URL=https://imageshack.com/i/p2bS9plYj]bS9plY.jpg[/URL]

Slovence sam vidio. Bili su 30-ak metara lijevo i dolje od nas kad gledaš teren s tribine. Ako se gleda iz tog kuta mi smo bili sasvim u kutu desno, a vi još dalje lijevo od njih. S dečkima iz Chelsea CRO sam bio prije tekme, a vas iz Chelsea BIH nisam uopće vidio. Ovi moja dvojica od trojice, su prvi put bili na nekoj takvoj tekmi pa mi bilo glupo ostavljati ih same i bauljati po tribini u potrazi za nekim poznatim, mada mi je sad iskreno rečeno žao jer tko zna kad i gdje ćemo se uopće opet imati priliku sresti.

Ma bujrum ljudi, sva normalna raja ovdje, nasi forumasi, nece vas niko dirati, svi ste dobrodosli, mislim da Führer nije ni mislio na vas u tom gore postu.
Volio bih da se izbjegnu i ta sranja s Torresom, ko hoce nek ga pljuje, ko hoce nek podrzava. Cinjenica je da je lik parazit za klub u zadnjih nekoliko sezona al eto ima ljudi koji podrzavaju svakog u plavom dresu odnosno opremi i to je tako.

Vidio sam Marina (forumaš Lampard) na stadionu uživo i drago mi je zbog toga, pružio sam čovjeku ruku i upoznali se. Volio bih da sam vidio i tebe i upoznao. ali jbg nije bilo suđeno :( Bit će prilike aBd.

Moram se nadovezati na ovo. Baš kao što reLo =/= Chelsea BiH, tako ni File =/= Chelsea Croatia. Ja još službeno nisam član Chelsea BiH, iako sam išao na tekmu s ovom udrugom i tu su mi i prijatelji. Ali to ne znači da su mi u Chelsea Cro neprijatelji. Dapače i tamo imam dragih ljudi, prije svega Marina i Gandalfa. A i svi drugi su momci OK za mene osobno, osim Martina koji mi je indirektno dao doznanja prije par mjeseci da ne želi više imati kontakt sa mnom. Ja čak ni protiv njega nemam ništa, znam što se naljutio, razlog je bezvezan, s moje strane nije bilo zle namjere, ali on je tako to protumačio. Dobro, tako je izabrao, njemu sve najbolje, protiv momka nemam ništa.

Čak šta više poštujem i jedne i druge jednako (mislim na Chelsea BiH i Chelsea Cro), jer su sve to navijači Chelseaja. Za mene nema razlike između Chelsea BiH i Chelsea Cro, a priča o raskolu između pojedinaca i nekim ružnim stvarima što su se dešavali u zadnjih godinu dana su priča za sebe i ja sam i onda i sad govorio da je to trebalo ljudski puno bolje da se riješi. Ja ne bih imao problema s tim da se učlanim i u jedno i drugo udruženje. Pa čak i u srpsko i slovensko i makedonsko i englesko, ako me razumijete. 

Svaka čast nama što smo otišli na utakmicu, ali i svaka čast Chelsea Cro što su na našem dijelu tribine vodili navijanje koje smo pratili i mi.

Što se Torresa tiče moj stav je jasan - mrzim tog čovjeka i igrača. Lik je totalno hendikepiran i više je štete nanio klubu nego koristi (ne govorim tu o prodaji dresova i zaluđenim šiparicama i Torresoljupcima). I to što je diablo_bih vikao ''Fuck off Torres'' bilo mi je jako simpatično, jer je jedini lik koji je javno na tribini to rekao, svi ostali smo šutjeli, a neki su ga i podržavali (Chelsea Cro).

Ja nikada možda ne bih javno rekao ''Fuck off Torres'' pred drugima, samo zato što je igrač Chelseaja (mada mi je Diablov istup bio simpatičan i u neku ruku sam ga podržao ,jer je Torres debil), ali također nikada ne bih uzvikivao ''He scores when he wants'' niti bi mu davao podršku. A i zašto bih mu davao podršku i sam sebe lagao, kad znam da je igrač debil i da treba da ide iz kluba što prije da se možemo preporoditi. ON JE PARAZIT i to je moj osobni stav. Ako netko smatra da sam ja plastični navijač zaboli me kurčina zbog toga, jer mnogi su zbog njega počeli navijati za Chelsea. Kao što sam na početku rekao da reLo =/= Chelsea BiH, kao ni što File =/= Chelsea Cro, tako ni Torres =/= Chelsea. Chelsea je iznad svih nas.

I još jedna stvar se mora znati. Ovo je FORUM CHELSEA BALKAN i iako je glavni čovjek ovog foruma ujedno i glavni čovjek CHELSEA BiH, to nije isto. Ovaj forum je forumska zajednica SVIH NAVIJAČA CHELSEAJA iz EX-YU, pa i šire i ovdje su svi dobrodošli.

Ja nikada možda ne bih javno rekao ''Fuck off Torres'' pred drugima, samo zato što je igrač Chelseaja

Sa svim se slazem osim ovog. 

• 5 sedmica kasnije...

Imali išta od odlaska u Maribor, mislim jel postoji mogućnost da bude nešto od toga, reLo?

Dobro, još se ne zna datum, treba biti odlučen /tbd/ ali opet...

I nemojte života vam o tim temama po shoutboxu, jer što danas napišeš, već sutra nestane. A ovdje na forumu što napišeš uvijek je i zauvijek. Na shoutboxu pišite o tome kako volite prditi, imate li proljev, da li vam je kauč udoban i to, ali o ozbiljnim stvarima o potencijalnom odlasku na tekmu pišite ovdje.

PS. Evo vidim pojavio se datum, 5.11.

• Autor

Od Slovenaca sam dobio info da će Chelsea dobiti 650 karata. Vjerovatno će većinu pokupiti članovi sa najviše loyality bodova, jer su oni u prednosti. Ako ostane pokoja, to će pokupiti ko bude najbrži i imao najviše sreće.

Za domaću tribinu se prodaju samo karte u paketu za sve 3 utakmice.

Za gostujuću (ovih 650) očekujem da će biti karta oko 50 funti.

Dakle, kad podvučemo crtu, šansa da odemo na ovu utakmicu je ravna šansi Sarajeva da zabije 4 gola Borussiji i prođe dalje.

Od Slovenaca sam dobio info da će Chelsea dobiti 650 karata. Vjerovatno će većinu pokupiti članovi sa najviše loyality bodova, jer su oni u prednosti. 

Karte za gostujuću tribinu će se kao i uvijek kupovati direktno preko Chelsea. A tu je shema kupovine karata za LP sljedeća(bar je uvijek dosad bila takva...):

1. pravo prvokupa karata za gostovanja na utakmicama Chelsea u LP imaju ljudi koji se prijave za UEFA AWAY shemu(bez obzira imaju li 50 ili 0 "bodova vjernosti" i bez obzira da li su članovi s godišnjim kartama ili obični članovi)

2. sljedeći su u redu za kupovinu karata oni koji imaju godišnje karte za Stamford Bridge (po sistemu tko ima više bodova ima prednost)

3. nakon njih pravo kupovime imaju članovi kluba (po sistemu tko ima više bodova ima prednost)

4. tek na kraju karte idu u slobodnu prodaju (a to bude, skoro pa nikad)... 

• Autor

Karte za gostujuću tribinu će se kao i uvijek kupovati direktno preko Chelsea. A tu je shema kupovine karata za LP sljedeća(bar jed uvijek dosad bila takva...):
1. pravo prvokupa karata za gostovanja na utakmicama Chelsea u LP imaju ljudi koji se prijave za UEFA AWAY shemu(bez obzira imaju li 50 ili 0 "bodova vjernosti" i bez obzira da li su članovi s godišnjim kartama ili obični članovi)
2. sljedeći su u redu za kupovinu karat oni koji imaju godišnje karte za Stamford Bridge (po sistemu tko ima više bodova ima prednost)
3. nakon njih pravo kupovime imaju članovi kluba (po sistemu tko ima više bodova ima prednost)
4. tek na kraju karte idu u slobodnu prodaju (a to bude, skoro pa nikad)...

Dakle, možemo lagano zaključiti da niko s Balkana neće otići na tu utakmicu - može se samo pojedinačno.

Grupne karte ako i uopće dobije neko udruženje, Chelsea će ih vjerovatno dati samo Chelsea Sloveniji. Po meni je jedini način za odlazak tamo - samostalan.

Vidite ja bi verovatno isao ako se organizuje ovde. 

Kontam da bi dosao do vas, ako bi bio organizovan prevoz, nadjemo se odemo, vratimo se na mesto sastajanja, ja palim nekako za NS :D 

Ali ne mogu o tome razmisljati dok se ne vidi da li se moze otici uopste, pa mesto polaska. 

Inace rado bi isao, nikada ni nisam gledao Chelsea uzivo, da upoznam neke ljude odavde, uzivam u utakmici itd. 

Dakle kako budu isli planovi,ja cu videti jel se mogu uklopiti. :) 

Kontam da bi dosao do vas, ako bi bio organizovan prevoz, nadjemo se odemo, vratimo se na mesto sastajanja, ja palim nekako za NS :D

Ako ti središ da se ja konačno nekako upoznam s BOGOM u Novom Sadu, možda i dobiješ kartu za Maribor...  ;)

Ako ti središ da se ja konačno nekako upoznam s BOGOM u Novom Sadu, možda i dobiješ kartu za Maribor...  ;)

Izvini Gandalfe,ali nisam skontao :) sa kime da se upoznas u NS? 

Za mene postoji samo jedan BOG, a on eto igrom slučaja, živi u Novom Sadu već 61 godinu.  ^:)^

http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%90or%C4%91e_Bala%C5%A1evi%C4%87

aaaaa :D sada mi je jasnije, nista mi nije bilo jasno :D

E Gandalfe, ja njega u zivotu nisam video u NS, da jesam i da ga poznajem, upoznao bi te bez karte da mogu. :D 

Ali cerka sam mu video jednom na Institutu, bolnici, dosla da obidje babu svoju,a lezala je do moje babe, Ono je ludo i baba i cerka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.