Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Putovanja i odlasci na utakmice

Istaknuti odgovori

• Odgovori 161
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zajebite, nema više od 1l alkohola po osobi dok ne pređemo Slovensku granicu... Neću da nas vraćaju s granice zbog vaše guzice :D

E jesi im reko, vidi se iskustvo :P

Puknu svaki po litru rakije i neće moći gledati tekmu nikako. Biće ko od jednog mog poznanika priča: 'jarane otišo sam u Bukurešt na tekmu, jedino čega se sjećam je buđenje sljedećeg jutra u hotelu predgrađa Bukurešta sa 2 rumunske kurve oko mene.'

• Autor

A mogu nas vratit i zbog toga što nemamo 70 eura dnevno :D
Ništa moraćemo nekako skontat da ponesemo svi po tih 70 eura samo da možemo pokazat ako nam zatraže :D

Doduše vozimo trojicu hrvatskih državljana, Antu, Cae-a i Vicea, pa ćemo njihove pasoše prve predat, možda nam progledaju kroz prste :D

Daj im prvo Caeov pasoÅ¡. 

I moš komotno okrenut za Bosnu nazad. :D

reLo daj bola objavi za odlazak u Sloveniju na fb. Šta ima veze što bi išli i oni koji nisu članovi Chelsea BiH, pa nisam ni ja službeno uplatio člansku još uvijek. Nemoj ljude ograničavati. Kad bi imali minibus to bi bilo još bolje, da nas ide što više aBd. Nego fino oni koji ne žele do odlaska na put uplatiti člansku od 10 KM idu kao nečlanski dio ekipe i plaćaju dodatnih 20 KM. Jednostavno. Nešto slično je radio Chelsea Cro za Klagenfurt, s njima može ići tko hoće pored članova samo plaću nešto malo skuplje, nekih dodatnih 50 kuna. A to za 70 eura, neće nas moriti budi siguran, ako nas bude 9. Meni je nažalost hr. putovnica istekla u petom mjesecu prošle godine, a nisam je još izvadio iz razloga toga što čekam jesen kada će se početi izdavati putovnice s EU formatom tj. s crvenim koricama i preporukama za radne propusnice. Al prošlo ljeto u sedmom mjescu sam izvadio bh. pasoš i na njemu izgledam ko teški kriminalac, ali tko ga jebe.

• Autor

reLo daj bola objavi za odlazak u Sloveniju na fb. Šta ima veze što bi išli i oni koji nisu članovi Chelsea BiH, pa nisam ni ja službeno uplatio člansku još uvijek. Nemoj ljude ograničavati. Kad bi imali minibus to bi bilo još bolje, da nas ide što više aBd. Nego fino oni koji ne žele do odlaska na put uplatiti člansku od 10 KM idu kao nečlanski dio ekipe i plaćaju dodatnih 20 KM. Jednostavno. Nešto slično je radio Chelsea Cro za Klagenfurt, s njima može ići tko hoće pored članova samo plaću nešto malo skuplje, nekih dodatnih 50 kuna. A to za 70 eura, neće nas moriti budi siguran, ako nas bude 9. Meni je nažalost hr. putovnica istekla u petom mjesecu prošle godine, a nisam je još izvadio iz razloga toga što čekam jesen kada će se početi izdavati putovnice s EU formatom tj. s crvenim koricama i preporukama za radne propusnice. Al prošlo ljeto u sedmom mjescu sam izvadio bh. pasoš i na njemu izgledak ko teški kriminalac, ali tko ga jebe.

Neću Cae. Vjeruj mi, znam kako bi to završilo - prijavilo bi se 30 ljudi, na kraju bi 15 odustalo. Stalno se ponavlja ista priča - kad god nešto organizujem svi obećaju, a malo ko ispuni. Zato vodim sa sobom pouzdanu ekipicu koja je s nama već duže vrijeme i za koje znam da neće zajebat... Svi se znamo među sobom i kao porodica smo. Dosta je nama kombi od 9 osoba, a kad se vratimo objavićemo priču o svemu pa nek vide ovi što nisu članovi da i Chelsea BiH ipak pravi nešto za svoje članove... Jer bi malo sutra neko sam na tekmu otišao za 75 KM.

Neću Cae. Vjeruj mi, znam kako bi to završilo - prijavilo bi se 30 ljudi, na kraju bi 15 odustalo. Stalno se ponavlja ista priča - kad god nešto organizujem svi obećaju, a malo ko ispuni. Zato vodim sa sobom pouzdanu ekipicu koja je s nama već duže vrijeme i za koje znam da neće zajebat... Svi se znamo među sobom i kao porodica smo. Dosta je nama kombi od 9 osoba, a kad se vratimo objavićemo priču o svemu pa nek vide ovi što nisu članovi da i Chelsea BiH ipak pravi nešto za svoje članove... Jer bi malo sutra neko sam na tekmu otišao za 75 KM.

Pa i za takvo što imaš lijeka - odmah pola novca do kraja ovog mjeseca da se daje. Al eto ajmo reći da će biti intimnije s nas 9 :)

Evo vidim javljaju se neki i iz Srbije i iz Hrvatske. Ako bude mjesta, ukrcaj ih ako se imaju oni volje dopelati na neku od ovih lokacija. Što da ne. Mislim ako ga mi iz BiH ne mognemo napuniti u potpunosti, pa da imamo recimo po dvije osobe iz Srbije i Hrvatske. Na kraju krajeva šta fali.

• Autor

Samo ako bude išao ovaj minibus zaboravite na alkohol u njemu... Bmk, ločite u Sloveniji, ne morate lokat dok se vozite.
Čovjek mi je fino rekao nema alkohola i tako će i biti... Ko želi ugroziti dolazak na utakmicu zbog par flaša alkohola, i ne treba nam.

Drugog sam zvao i čim sam rekao da smo navijači rekao je nema šanse... Kaže imao je loša iskustva, loču, izlaze na granici kad se ne smije izlaziti itd. Tako, ako ovo dogovorimo, ponašat ćemo se u skladu sa dogovorom i kao gospoda doći u Sloveniju... A tamo ločite koliko hoćete.

ja ako budem isao samo bez ace pejovica u busu

hvala

Ne brini oko toga. Zvali smo mi Acu, kaže da ne može 27. nigdje ići, da ima nekih obaveza. Garant laže! 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.