11. juni 2014.12 god. Autor comment_177313 Popunjen je kapacitet od svih 9 mjesta! Ima joÅ¡ zainteresovanih, samo ne znam da li dovoljno za minibus od 18 mjesta... Osim toga, zainteresovani nisu Älanovi udruženja, a kad nisu mogli uplatiti 10 KM za Älanarinu, i ne zaslužuju da idu s nama. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177314 Idemo guziti slovenke, hoce li nas how yes no cekati tamo? :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177315 i ponesite par toljaga,palica i kalaša za susret sa hrvatima tegla proteina obevezno Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177317 Ma ovo će da bude ekskurzija kao iz filmova, kad ljudi uzmu kombi i opiÄe negdje u pizdu materinu. Samo se nadam da neće bio kao 'TeksaÅ¡ki masakr motornom pilom' :D Uglavnom, ovdje je zajebancija zagarantovana, aBd ima da nam bude predobro :) Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177318 Veće su šanse da nas napusti Tores ovo leto nego da se Relo napije Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177320 Veće su šanse da nas napusti Tores ovo leto nego da se Relo napije Zato ću ja popit za njega. :D :D :D :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177321 Zajebite, nema više od 1l alkohola po osobi dok ne pređemo Slovensku granicu... Neću da nas vraćaju s granice zbog vaše guzice :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177322 Zajebite, nema viÅ¡e od 1l alkohola po osobi dok ne preÄ‘emo Slovensku granicu... Neću da nas vraćaju s granice zbog vaÅ¡e guzice :D E jesi im reko, vidi se iskustvo :P Puknu svaki po litru rakije i neće moći gledati tekmu nikako. Biće ko od jednog mog poznanika priÄa: 'jarane otiÅ¡o sam u BukureÅ¡t na tekmu, jedino Äega se sjećam je buÄ‘enje sljedećeg jutra u hotelu predgraÄ‘a BukureÅ¡ta sa 2 rumunske kurve oko mene.' Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177323 A mogu nas vratit i zbog toga što nemamo 70 eura dnevno :D Ništa moraćemo nekako skontat da ponesemo svi po tih 70 eura samo da možemo pokazat ako nam zatraže :D Doduše vozimo trojicu hrvatskih državljana, Antu, Cae-a i Vicea, pa ćemo njihove pasoše prve predat, možda nam progledaju kroz prste :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177324 Daj im prvo Caeov pasoš. I moš komotno okrenut za Bosnu nazad. :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177326 Nije momci, fakat me malo strah da nas ne vrate zbog tih 70 eura po danu... Al' skontaćemo neÅ¡to da imamo te pare kod sebe... @Wisey UpiÅ¡u Cae-ove podatke u raÄunar, izbaci im par prijava za pedofiliju i sve nas pohapse :D Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177327 hajde jebo te 70 eura :D imat cemo, necemo ici k'o fukare sigurno. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177331 reLo daj bola objavi za odlazak u Sloveniju na fb. Å ta ima veze Å¡to bi iÅ¡li i oni koji nisu Älanovi Chelsea BiH, pa nisam ni ja službeno uplatio Älansku joÅ¡ uvijek. Nemoj ljude ograniÄavati. Kad bi imali minibus to bi bilo joÅ¡ bolje, da nas ide Å¡to viÅ¡e aBd. Nego fino oni koji ne žele do odlaska na put uplatiti Älansku od 10 KM idu kao neÄlanski dio ekipe i plaćaju dodatnih 20 KM. Jednostavno. NeÅ¡to sliÄno je radio Chelsea Cro za Klagenfurt, s njima može ići tko hoće pored Älanova samo plaću neÅ¡to malo skuplje, nekih dodatnih 50 kuna. A to za 70 eura, neće nas moriti budi siguran, ako nas bude 9. Meni je nažalost hr. putovnica istekla u petom mjesecu proÅ¡le godine, a nisam je joÅ¡ izvadio iz razloga toga Å¡to Äekam jesen kada će se poÄeti izdavati putovnice s EU formatom tj. s crvenim koricama i preporukama za radne propusnice. Al proÅ¡lo ljeto u sedmom mjescu sam izvadio bh. pasoÅ¡ i na njemu izgledam ko teÅ¡ki kriminalac, ali tko ga jebe. Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177339 reLo daj bola objavi za odlazak u Sloveniju na fb. Å ta ima veze Å¡to bi iÅ¡li i oni koji nisu Älanovi Chelsea BiH, pa nisam ni ja službeno uplatio Älansku joÅ¡ uvijek. Nemoj ljude ograniÄavati. Kad bi imali minibus to bi bilo joÅ¡ bolje, da nas ide Å¡to viÅ¡e aBd. Nego fino oni koji ne žele do odlaska na put uplatiti Älansku od 10 KM idu kao neÄlanski dio ekipe i plaćaju dodatnih 20 KM. Jednostavno. NeÅ¡to sliÄno je radio Chelsea Cro za Klagenfurt, s njima može ići tko hoće pored Älanova samo plaću neÅ¡to malo skuplje, nekih dodatnih 50 kuna. A to za 70 eura, neće nas moriti budi siguran, ako nas bude 9. Meni je nažalost hr. putovnica istekla u petom mjesecu proÅ¡le godine, a nisam je joÅ¡ izvadio iz razloga toga Å¡to Äekam jesen kada će se poÄeti izdavati putovnice s EU formatom tj. s crvenim koricama i preporukama za radne propusnice. Al proÅ¡lo ljeto u sedmom mjescu sam izvadio bh. pasoÅ¡ i na njemu izgledak ko teÅ¡ki kriminalac, ali tko ga jebe. Neću Cae. Vjeruj mi, znam kako bi to zavrÅ¡ilo - prijavilo bi se 30 ljudi, na kraju bi 15 odustalo. Stalno se ponavlja ista priÄa - kad god neÅ¡to organizujem svi obećaju, a malo ko ispuni. Zato vodim sa sobom pouzdanu ekipicu koja je s nama već duže vrijeme i za koje znam da neće zajebat... Svi se znamo meÄ‘u sobom i kao porodica smo. Dosta je nama kombi od 9 osoba, a kad se vratimo objavićemo priÄu o svemu pa nek vide ovi Å¡to nisu Älanovi da i Chelsea BiH ipak pravi neÅ¡to za svoje Älanove... Jer bi malo sutra neko sam na tekmu otiÅ¡ao za 75 KM. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177340 Neću Cae. Vjeruj mi, znam kako bi to zavrÅ¡ilo - prijavilo bi se 30 ljudi, na kraju bi 15 odustalo. Stalno se ponavlja ista priÄa - kad god neÅ¡to organizujem svi obećaju, a malo ko ispuni. Zato vodim sa sobom pouzdanu ekipicu koja je s nama već duže vrijeme i za koje znam da neće zajebat... Svi se znamo meÄ‘u sobom i kao porodica smo. Dosta je nama kombi od 9 osoba, a kad se vratimo objavićemo priÄu o svemu pa nek vide ovi Å¡to nisu Älanovi da i Chelsea BiH ipak pravi neÅ¡to za svoje Älanove... Jer bi malo sutra neko sam na tekmu otiÅ¡ao za 75 KM. Pa i za takvo Å¡to imaÅ¡ lijeka - odmah pola novca do kraja ovog mjeseca da se daje. Al eto ajmo reći da će biti intimnije s nas 9 :) Prijavi
11. juni 2014.12 god. Autor comment_177350 Sutra ću zvati i pokušati naći najjeftiniji minibus od 20 mjesta... Ako uspijemo izmajmunisati za nekih 1200 KM odlazak i povratak, vidjet ću ima li zainteresovanih još i krećemo u realizaciju projekta. Prijavi
12. juni 2014.12 god. Autor comment_177382 Našao sam minibus sa 20 mjesta - cijena puta bi bila 70 KM po osobi. Sad da vidimo bi li ga mogli napuniti. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177385 Evo vidim javljaju se neki i iz Srbije i iz Hrvatske. Ako bude mjesta, ukrcaj ih ako se imaju oni volje dopelati na neku od ovih lokacija. Što da ne. Mislim ako ga mi iz BiH ne mognemo napuniti u potpunosti, pa da imamo recimo po dvije osobe iz Srbije i Hrvatske. Na kraju krajeva šta fali. Prijavi
12. juni 2014.12 god. Autor comment_177387 Samo ako bude iÅ¡ao ovaj minibus zaboravite na alkohol u njemu... Bmk, loÄite u Sloveniji, ne morate lokat dok se vozite. ÄŒovjek mi je fino rekao nema alkohola i tako će i biti... Ko želi ugroziti dolazak na utakmicu zbog par flaÅ¡a alkohola, i ne treba nam. Drugog sam zvao i Äim sam rekao da smo navijaÄi rekao je nema Å¡anse... Kaže imao je loÅ¡a iskustva, loÄu, izlaze na granici kad se ne smije izlaziti itd. Tako, ako ovo dogovorimo, ponaÅ¡at ćemo se u skladu sa dogovorom i kao gospoda doći u Sloveniju... A tamo loÄite koliko hoćete. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177391 Stavit cemo u karton, pa se nece primjetiti, k'o oni u americi :D Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177403 Dobro reLo brate, ponijet ćemo medicinskog alkohola u sluÄaju da se neko povrijedi i tako to. Prijavi
12. juni 2014.12 god. comment_177414 ja ako budem isao samo bez ace pejovica u busu hvala Ne brini oko toga. Zvali smo mi Acu, kaže da ne može 27. nigdje ići, da ima nekih obaveza. Garant laže! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.