Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Fabregas polako ulazi u ritam, vjerujem da će do početka sezone već biti onaj stari..

Nisam ja vise onaj stari sto sitnicom kvari velike stvari prosao sam svoje skole htio bolje ...

Nesto mi je sad gotivniji kad je kod nas :D 

Fabregas: "I see myself finishing my career at Chelsea. Arsenal was a good moment in my life, but not a successful one." 

Kad ovako igraci dodju u novi klub pa svasta pricaju. Sto se mene tice nek ti bude successful one kod nas, a karijeru i ne moras zavrsit tu :D

To mi je totalno glupo sto se ulizuju tako kad dodju u novi klub. A jos vise mrzim kad pocnu lose pricat o klubu koji ga je stvorio.

To mi je totalno glupo sto se ulizuju tako kad dodju u novi klub. A jos vise mrzim kad pocnu lose pricat o klubu koji ga je stvorio.

Za Arsenal je istinu samo rekao.

Čuj ne govori istinu, pa zar nije uspešno što ga je klub prihvatio i napravio od njega igrača, dok ga je Barcelona odbacila.

Za Arsenal je istinu samo rekao.

Jest on reko ostinu,ali istinu kojom ismijava i vrijedja Arsenal. Kakvi su takvisu ,ali su oni od njega napravili igracinu i ne treba tako nesto ni govorit. O Arsenalu treba pricat samo lijepe stvari to je bar moje misljenje.

Jest on reko ostinu,ali istinu kojom ismijava i vrijedja Arsenal. Kakvi su takvisu ,ali su oni od njega napravili igracinu i ne treba tako nesto ni govorit. O Arsenalu treba pricat samo lijepe stvari to je bar moje misljenje.

Wenger i njegov talenat su od njega napravili igracinu kakve ima veze Arsenal. Upseo bi u bilo kom drugu klubu

Wenger i njegov talenat su od njega napravili igracinu kakve ima veze Arsenal. Upseo bi u bilo kom drugu klubu

Kako sta ima Arsenal s tim. Pa Wenger je trener Arsenala nije Donjeg Zabljaka. Pitanje je da li bi uspio i u drugom klubu i da li bi iko napravio od njega takog igraca kao sto je Wenger.

A sta kad bi Hazard dao 40 golova u sezoni i otisao u PSG i poceo pisat po nama. Ti nebi rekao kako je jadan i glup,mi ga napravili igracem ,a sad s*re po tanjiru iz kojeg je jeo.

Momak ima peontu, ovo ja doživljavam kao uvalačenje nama i diskeditiranje Arsenla što ne bi trebao biti njegov cilj.  To je klub koji mu je dao više od Barselone a i naravno tu je Arsen koji mu je u 22- oj godini dao da bude kapiten ili možda i prije ne sjećam se više.

Fabregas: "I see myself finishing my career at Chelsea. Arsenal was a good moment in my life, but not a successful one."

Kad ovako igraci dodju u novi klub pa svasta pricaju. Sto se mene tice nek ti bude successful one kod nas, a karijeru i ne moras zavrsit tu :D

pa dobro ne znam sta je lose rekao? samo je trebao biti precizniji jer je vjerovatno mislio na trofeje

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nek se on na terenu pokaze i nek njegov borava u klubu bude uspjesan, a nek izjavljuje o bivsim klubovima sta hoce ne zanima me.

Novi Ashley Cole :) U smislu odnosa Arsenal - Chelsea naravno. Jedan Topnik preobraćen na plavu boju ode ovog ljeta, a drugi Topnik preobraćen na plavu boju dođe ovog ljeta. Hoće li biti uspješan kao i AC3 vidjet ćemo ;)

Nek se on na terenu pokaze i nek njegov borava u klubu bude uspjesan, a nek izjavljuje o bivsim klubovima sta hoce ne zanima me.

Takodjer, boli me kurac za Arsenalom. Doveden je da radi svoj posao i ako ga bude radio kako treba nista me drugo ne interesuje sad.

Novi Ashley Cole :) U smislu odnosa Arsenal - Chelsea naravno. Jedan Topnik preobraćen na plavu boju ode ovog ljeta, a drugi Topnik preobraćen na plavu boju dođe ovog ljeta. Hoće li biti uspješan kao i AC3 vidjet ćemo ;)

Svakako bi bilo odlično da ostavi trag u Čelsiju kao što je Ashley ostavio. :D

mozzartsport.com

Flamini pecnuo bivšeg saigrača Fabregasa: Označio Španca na fotografiji trofeja Komjuniti Šilda

Francuz pokušao da ukaže novom igraču Čelsija da je pogrešio pri izboru kluba.

Izgleda da Matje Flamini ne može da oprosti Sesku Fabregasu što nije prešao u Arsenal već je izabrao Čelsi, mada je Španac za to najmanje kriv, pa je odlučio da malo pecne bivšeg saigrača posle osvajanja Komjuniti Šilda sa Tobdžijama.

14077642002576.jpg

Francuz je na Instagramu okačio fotografiju na kojoj sa Tomasom Rosickim drži trofej, a pritom je na fotografiji označio Čeha, ali i Fabregasa.

Verovatnije je da je ovo bila samo šala između dva prijatelja, a da Flamini ipak nije ogorčen na bivšeg saigrača, pritom nema sumnje da će mnogo bitnije biti ko će koga tagovati na kraju sezone.

Pored Coste još jedan igrač kojeg sam pljuvao donedavno i protiv čijeg sam dovođenja i sam bio. Jbg ipak je dugo igrao u Arsenalu, zaboli me briga što je Franki najdraži igrač.

Al evo i on me može kao i Costa kupiti dobrim partijama u plavom dresu. Zapravo to mi je najvažnije. On je doktor i za Oscara i za Ramiresa, vidjet ćete.

On je doktor i za Oscara i za Ramiresa, vidjet ćete.

bml.gif

A ja ti kažem da su Ferrari auti brži od Dacijinih i Fiatovih. Vidjeti češ vijeme će pokazati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.