17. juli 2014.12 god. comment_181288 Terry o Fabregasu: "He’s a very good signing, he is great on the ball, a great box-to-box player, he scores an awful lot of goals as well and he has got an aggressive streak in him too – I certainly remember that from his Arsenal days." "I'm sure he is going to fit in really well at Chelsea and do well in the years to come." Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181608 Lampard nas je navikao da vezni red daje brda golova, nadamo se da će Cesk nastaviti tu tradiciju centralnih veznih igrača bar jedno 15 u sezoni mora da pljune inače je promašaj... Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181615 Chelsea ima previše ofanzivnih veznjaka i od svakog se očekuje da zabije masu golova.. Tako da mislim da se Cesc neće baš toliko nadavati golova, ali ko zna šta će se dešavati još. Eto šta ti je imati takve legende u klubu, kao što je Lampard, kao što je Drogba.. Jednostavno ostave preveliki zadatak igračima koji dolaze posle njih. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181698 Zamisli kakav je to osjećaj: Igraš u redovima ljutog rivala kluba u kojem si legenda postao, a trenira te omraženi trener koji je više puta srao na tebe i na kojeg si ti više puta srao, a uz to mrzi tvoj ''matični'' klub :D Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181701 Zamisli kakav je to osjećaj: Igraš u redovima ljutog rivala kluba u kojem si legenda postao, a trenira te omraženi trener koji je više puta srao na tebe i na kojeg si ti više puta srao, a uz to mrzi tvoj ''matični'' klub :D A tebe živo boli ona stvar jer si jedan veliki profesionalac. Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181706 A tebe živo boli ona stvar jer si jedan veliki profesionalac. Ma sve ja to znam, ali nogomet je samo još jednom pokazao zašto je najzanimljiviji sport na svijetu, kakvi se prevrati dešavaju. Čudo jedno.Da mi je netko prije 3 godine kad se Cesc vratio u Barcu pričao da će 2014-te igrati za Chelsea, a da će ga trenirati Mou slatko bih se nasmijao i rekao ''Aj ne seri''. Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181764 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0j108taZVC4 Prijavi
22. juli 2014.12 god. comment_181783 " Svi su me toplo dočekali, poželjeli mi dobrodošlicu, osjećam se sjajno i sretan sam što sam ovdje. Siguran sam da ću i ostati sretan u Londonu, najboljem gradu na svijetu. " "Bilo mi je važno odraditi transfer prije početka Svjetskog prvenstva jer sam želio biti miran i ne opterećivati se više time kada turnir počne. Razmislio sam o svim ponudama koje sam imao pred sobom, a nakon razgovora s Mourinhom zaključio sam da je Chelsesa najbolja opcija. Što se tiče Joseovih momčadi, uvijek ih je teško pobijediti, uvijek je teško igrati protiv njih jer ih on savršeno taktički posloži." Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181809 Ovom baji je 27 sto znaci da moze jos bar 4 godine odigrati vrhunski. Transfer u Barcelonu mu je najgori potez u karijeri. Tamo je razvlacio zivi zid Messiju. Sad ga Jose mora rehabilitovati, vratiti samopouzdanje, glad i dati mu slobodu da radi ono sto je nekad radio dojajno - da bude kreator. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181859 Definitivno u najboljim igračkim godinama a nama treba jedan veznjak u ekipi koji je prepun iskustva . Bit' će ovo dobar transfer predosjećam. Prijavi
27. juli 2014.12 god. comment_182318 Fabregas takođe odigrao solidnu utakmicu, podijelio par dobrih lopti i upisao asistenciju za Costu.. Prijavi
27. juli 2014.12 god. comment_182320 Odlicno pojacanje, odlican igrac, odlican pregled igre i pas igra...zadovoljan od prvog povezivanja s njegovim imenom, sta god da je bilo s nasim igracima u proslosti, to je prije svega proslost, a uz to i nesto sto ostaje na terenu. Mislim da ce bit nase najbolje pojacanje. Prijavi
29. juli 2014.12 god. comment_182424 Trebace ljudima malo da Fabregasa gledaju kao onog Fabregasa iz perioda dok je igrao za Arsenal i dok je dominirao. Zasad ga jos pamte po ocaju iz Barcelone. Ali to je klasan igrac i strasan je ovo transfer Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182475 Prvi intervju, 6 i nešto minuta. https://www.youtube.com/watch?v=RpdN4Av-IuI Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182516 pošto svako ko dođe u chelsea peva pesmu http://instagram.com/p/rFOw-LOETL/?modal=true Feat Eva Carneiro Prijavi
30. juli 2014.12 god. comment_182530 Igračina!! On i Costa su strašna pojačanja, samo neka ovako nastave! Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182601 svejedno mislim da ce Oscar biti taj koji ce izvoditi slobodnjake Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182603 Treba prvo Oscar izboriti svoje mjesto u ekipi da bi uopće izvodio slobodnjake. :D :D Prijavi
31. juli 2014.12 god. comment_182628 Treba prvo Oscar izboriti svoje mjesto u ekipi da bi uopće izvodio slobodnjake. :D :D To care hahaha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.