Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Prvo Dortmund ima lošu odbranu, katastrofa.
Drugo sve i da nema oni se toliko uplase Bajerna, ko da su amateri s termina ispred zgrade.
Dok je Klop bio tamo stvari su ipak bile malo drugačije. On je znao da motiviše igrace, da postavi igru, imao je takmičarske ambicije.
Posle njega kao da je celokupan klub pristao da bude železnicka stanica/odskocna daska za mlade igrace te da umesto sportskih uspeha zgrcu pare.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Ma realnost je da pored ovakvog Bayerna niko drugi nema sanse. Dok je Bayern vodio Niko Kovac, to je izgledalo bas lose. Nakon preuzimanja Flicka, jasno je bilo ko je tu macka a ko mis. Ljudi su svjetlosnu godinu ispred svih klubova trenutno u Evropi, a kamoli u Bundesligi.

Borusija u vrijeme Kloppa kada su bili najjaci, imali su pored trenera i vrhunske igrace. Mnogo bolje nego sto recimo ova Borusija ima. Lewa, Gotze, Reus, Kuba, Gundogan, Bender, Humels, Subotic, Schmelzer... svi bi oni i dan danas igrali u prvoj postavi ove Borusije.

I dok je Kovac vodio uzeli su kup i Bundesligu. Nista tu razlike nema, samo odredjeni igraci nisu htjeli igrati pod njim. Lakse je bilo skinuti Kovaca nego njihove legende i Nijemce. 
Ne bih se slozio da su svjetlosnu godinu ispred. Liverpul recimo bi ih opet razbucao da su susreli, kao prosle sezone. I samo finale je prilicno egal bilo, cak je Pariz bolje sanse imao. 

• 4 mjeseca kasnije...

Nadao sam se da će se Leipzig uspjeti oduprijeti tome i da svoje najbolje igrače neće prodavati direktno Bayernu. Baš sam za Upamecana očekivao da će otići negdje izvan Njemačke, jer je situacija sa igračima na njegovoj poziciji takva da bi skoro svi veliki klubovi izdvojili koliko god treba da ga dovedu. Chelsea, United, Liverpool, PSG, Tottenham, Inter, Barcelona, svima je potreban takav igrač. Dobro je što ga nisu baš besplatno dali, ali je ipak akcijska cijena.

Istovremeno, potvrđeno je da će Marco Rose preuzeti Borussiju D. kad se završi ova sezona. Još jedan u nizu transfera iz jedne Borussije u drugu.

Ne pamtim kad sam pogledao neku utakmicu te Bayernlige.

Svi nesto svrsavaju na ovaj Bayern, porede ga sa Barcelonom iz 2009/10 sto je apsolutno neosnovano (mogu samo u isti kos jer su uzeli taj veliki broj trofeja) , onaj Flick odjednom neki voodoo majstor, trenercina... Misljenja sam da ovaj Bayern nije toliko jak koliko svi ostali klubovi u kanalu tj losi: Barcelona, Real, United, Liverpool, Juventus, Inter, Milan, Arsenal... ne pamtim kad je ovoliko velikana bilo u krizi.

U pravom trenutku su dostigli vrhunac kao ekipa. Bonus je što imaju taj njemački mentalitet da gaze do kraja, pa često ubjedljivo pobjeđuju. Ova prva rečenica vrijedi i za Atletico koji je u Španiji imao dobar tajming i baš u ovoj sezoni napravio tim koji je konkurentan za titulu.

• 1 mjesec kasnije...

Koliko je ovo smijesno takmicenje. Bayern dobije u 12. minuti crveni, bukvalno cijelu utakmicu s igracem manje igraju. Vec na poluvremenu vode 4-0 i na kraju tako se zavrsi.

I to protiv ekipe koja je kao jedna od boljih. Nije ni čudo kad im je komplet liga filijala za Bayern, i onako sve što valja kod njih će završiti.

I to protiv ekipe koja je kao jedna od boljih. Nije ni čudo kad im je komplet liga filijala za Bayern, i onako sve što valja kod njih će završiti.

Doduše iako je Stuttgart u gornjem dijelu tabele to ne znači ništa, prošle sezone su igrali u cvajti i nikakva bitnija pojačanja nisu doveli niti imaju neka zvučna imena. Kud ćeš dalje kad im je najbolje pojačanje onaj Mavropanos iz Arsenala i to je posudba ja mislim.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.