20. septembar 2020.6 god. comment_302464 Prvo Dortmund ima loÅ¡u odbranu, katastrofa. Drugo sve i da nema oni se toliko uplase Bajerna, ko da su amateri s termina ispred zgrade. Dok je Klop bio tamo stvari su ipak bile malo drugaÄije. On je znao da motiviÅ¡e igrace, da postavi igru, imao je takmiÄarske ambicije. Posle njega kao da je celokupan klub pristao da bude železnicka stanica/odskocna daska za mlade igrace te da umesto sportskih uspeha zgrcu pare. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302467 Ma realnost je da pored ovakvog Bayerna niko drugi nema sanse. Dok je Bayern vodio Niko Kovac, to je izgledalo bas lose. Nakon preuzimanja Flicka, jasno je bilo ko je tu macka a ko mis. Ljudi su svjetlosnu godinu ispred svih klubova trenutno u Evropi, a kamoli u Bundesligi. Borusija u vrijeme Kloppa kada su bili najjaci, imali su pored trenera i vrhunske igrace. Mnogo bolje nego sto recimo ova Borusija ima. Lewa, Gotze, Reus, Kuba, Gundogan, Bender, Humels, Subotic, Schmelzer... svi bi oni i dan danas igrali u prvoj postavi ove Borusije. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302469 I dok je Kovac vodio uzeli su kup i Bundesligu. Nista tu razlike nema, samo odredjeni igraci nisu htjeli igrati pod njim. Lakse je bilo skinuti Kovaca nego njihove legende i Nijemce. Ne bih se slozio da su svjetlosnu godinu ispred. Liverpul recimo bi ih opet razbucao da su susreli, kao prosle sezone. I samo finale je prilicno egal bilo, cak je Pariz bolje sanse imao. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302472 Ja poÅ¡tujem Bayern zbog toga Å¡to pomaže klubovima u zemlji da ne popadnu, ali su mi se ogadili kad su ucjenjivali savez da mora Neuer da brani ili će povući sve svoje igraÄe iz reprezentacije. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302527 Ma smecari Bavarski, pomazu druge klubovi ali zauzvrat ako pokucaju na vrata za nekog igraca lagano im ga prodaju. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302556 Ma smecari Bavarski, pomazu druge klubovi ali zauzvrat ako pokucaju na vrata za nekog igraca lagano im ga prodaju. Sve ima svoju cenu... Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309897 Bundesliga jos jednom pokazala da je Bayernova kurva, kupili Upamecana od Leipziga koji im je trenutno najveći konkurent i to objavili nekih pola sata prije utakmice Lepziga.. Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309898 Nadao sam se da će se Leipzig uspjeti oduprijeti tome i da svoje najbolje igraÄe neće prodavati direktno Bayernu. BaÅ¡ sam za Upamecana oÄekivao da će otići negdje izvan NjemaÄke, jer je situacija sa igraÄima na njegovoj poziciji takva da bi skoro svi veliki klubovi izdvojili koliko god treba da ga dovedu. Chelsea, United, Liverpool, PSG, Tottenham, Inter, Barcelona, svima je potreban takav igraÄ. Dobro je Å¡to ga nisu baÅ¡ besplatno dali, ali je ipak akcijska cijena. Istovremeno, potvrÄ‘eno je da će Marco Rose preuzeti Borussiju D. kad se zavrÅ¡i ova sezona. JoÅ¡ jedan u nizu transfera iz jedne Borussije u drugu. Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309929 Ne pamtim kad sam pogledao neku utakmicu te Bayernlige. Svi nesto svrsavaju na ovaj Bayern, porede ga sa Barcelonom iz 2009/10 sto je apsolutno neosnovano (mogu samo u isti kos jer su uzeli taj veliki broj trofeja) , onaj Flick odjednom neki voodoo majstor, trenercina... Misljenja sam da ovaj Bayern nije toliko jak koliko svi ostali klubovi u kanalu tj losi: Barcelona, Real, United, Liverpool, Juventus, Inter, Milan, Arsenal... ne pamtim kad je ovoliko velikana bilo u krizi. Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309931 U pravom trenutku su dostigli vrhunac kao ekipa. Bonus je Å¡to imaju taj njemaÄki mentalitet da gaze do kraja, pa Äesto ubjedljivo pobjeÄ‘uju. Ova prva reÄenica vrijedi i za Atletico koji je u Å paniji imao dobar tajming i baÅ¡ u ovoj sezoni napravio tim koji je konkurentan za titulu. Prijavi
15. februar 2021.5 god. comment_309960 Ne bi leipzeig prodao Bayernu, nego su iskoristili klauzulu i debil Upamecano odlucio da ode tamo. Tu se ne pita klub jbg. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_309977 Bayern je samo bio brži od ostalih i iskoristili su priliku, znaju da moraju dovesti stopera a Upamecano je savršen izbor. Prijavi
20. mart 2021.5 god. comment_311754 Koliko je ovo smijesno takmicenje. Bayern dobije u 12. minuti crveni, bukvalno cijelu utakmicu s igracem manje igraju. Vec na poluvremenu vode 4-0 i na kraju tako se zavrsi. Prijavi
20. mart 2021.5 god. comment_311758 I to protiv ekipe koja je kao jedna od boljih. Nije ni Äudo kad im je komplet liga filijala za Bayern, i onako sve Å¡to valja kod njih će zavrÅ¡iti. Prijavi
20. mart 2021.5 god. comment_311759 Bayern je pokazao karakter i nije ih poremetio rani crveni. :P Prijavi
20. mart 2021.5 god. comment_311760 Borussia M nije nikog dobila skoro 2 mjeseca i onda je došao Schalke da i taj niz prekine. Haaland zabio 2 gola, pomisliš da će se popraviti na listi strijelaca kad tamo Silva 2 i Lewandowski 3. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311769 I to protiv ekipe koja je kao jedna od boljih. Nije ni Äudo kad im je komplet liga filijala za Bayern, i onako sve Å¡to valja kod njih će zavrÅ¡iti. DoduÅ¡e iako je Stuttgart u gornjem dijelu tabele to ne znaÄi niÅ¡ta, proÅ¡le sezone su igrali u cvajti i nikakva bitnija pojaÄanja nisu doveli niti imaju neka zvuÄna imena. Kud ćeÅ¡ dalje kad im je najbolje pojaÄanje onaj Mavropanos iz Arsenala i to je posudba ja mislim. Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312286 Novi prvak NjemaÄke je Bayern. Sve dileme su otklonjene u subotu. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312794 Flick ide na kraju sezone. Nagelsmann se nekako nameće kao logiÄno rjeÅ¡enje ukoliko je željan to da prihvati. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312807 Pametan, od pomocnika do selektora Mannschafta, sve kroz nepune dvije sezone. Doduse, osvojio je sve sto je mogao tako da ga boli kurac. Achievement unlocked idemo dalje. Zajebana je glava i Naggelsman, vidjecemo sta ce tu biti Prijavi
18. april 2021.5 god. comment_312808 Nagelsman izjavio da nije bilo pregovora izmeÄ‘u njega, niti njegovog agenta i Bajerna. Ali to ne znaÄi da ih nece biti. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313298 Nagelsmann ima 33 godine i sljedeće sezone će voditi Bayern. Tako mlad je dostigao vrhunac trenerskog posla, da te zaposli velikan kao što je Bayern. Siguran sam da će jednog dana voditi i Chelsea, ima još 30 godina ispred sebe. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313300 Hoće kurac, ide uzeti sve sa Bayernom, onda preuzeti repku ako bude u prilici da se i tu ostvari i to je to boli ga kita. Eventualno negdje otići da se džepovi napuna, MLS, Kina ili neko sliÄno fudbalsko ruglo Eeeee 25 miliona platili za trenera dan te jeboo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.