Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/724455747229233152

Bio vec u Bajernu, nisu mu ni sansu dali... Borussija napravila igraca od njega, sad im zabada noz u ledja. Jebem li ga... Mene licno bi bilo sramota.

10 miliona na godinu plus bonus, stvarno bi me bilo sramota ... sine znaš li ti koje su to pare jbt

Al te iste pare moze dobiti i u drugom velikom klubu, mozda i vise. Ovdje Whisper prije svega misli na njegovu proslost povezanu sa ovim klubom, pa cak i na rivalitet izmedju Bayerna i Borusije. 

10 miliona na godinu plus bonus, stvarno bi me bilo sramota ... sine znaš li ti koje su to pare jbt

Sine, nije sve u parama. Uostalom, Bajern nije jedini klub koji plaća.
On je kvalitetan fudbaler, koji može da bira svoj novi klub. Ugristi ruku koja te odhranila zarad one koja ti je pokazala vrata jednostavno nije ljudski.

Ja iskreno sumnjam da bi mu ijedan klub u Evropi dao toliku platu, do 7-8 miliona možda neko i bi, ali preko 10, ne vjerujem i zato ga razumijem.  

Ja bih svoju firmu sad napustio za neku drugu koja bi mi dala (bubam) 200 eura više, iako se fino osjećam i u ovoj, čak šta više odlično mi je, ali pare su pare, danas ništa bez istih. A morate priznati, 2, 3 ili više miliona zaradit, ko nebi volio.

Ja bih svoju firmu sad napustio za neku drugu koja bi mi dala (bubam) 200 eura više, iako se fino osjećam i u ovoj, čak šta više odlično mi je, ali pare su pare, danas ništa bez istih. A morate priznati, 2, 3 ili više miliona zaradit, ko nebi volio.

Jasno. Svi su ovdje na forumu jaki na riječima, ali stvarnost je malo drugačija.

Slazem se sa Njusom. I jos pored tolike plate covek ostaje u svojoj zemlji u kojoj je rodjen, igra ligu u kojoj je navikao, i ide u klub koji se bori za najvise ciljeve sto bi mogao samo jos u Realu ili Barsi. A i Bajern i Dortmund nisu bas toliko veliki rivali kao na primer Dortmund i Salke, samo su konkurenti za osvajanje lige ali ni tu nisu konkurenti sto se vidi poslednjih nekoliko godina.

Jes uzece koju milju vise ali nije u soldima sve. Uostalom, cisto sumnjam da u Dortmundu nema za kifle. Mogo je biti Bog u BVB-u, 30 hiljada puta gotivnijem klubu od sugavog Baye, a ovako ce ostat samo izdajnicka picka. Sigurno bi mu Dortmund dao i neku funkciju u klubu odmah po zavrsetku karijere, mogo bi birati sta ce raditi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

30 hiljada puta gotivnijem klubu od Bayerna i to sugavog? Haj ok ako su ti gotivniji, al sta imas ruzno za Bayern neam pojma. Ljudi su sila, jedino ako je do ljubomore :P

Jes uzece koju milju vise ali nije u soldima sve. Uostalom, cisto sumnjam da u Dortmundu nema za kifle. Mogo je biti Bog u BVB-u, 30 hiljada puta gotivnijem klubu od sugavog Baye, a ovako ce ostat samo izdajnicka picka. Sigurno bi mu Dortmund dao i neku funkciju u klubu odmah po zavrsetku karijere, mogo bi birati sta ce raditi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zaboravi, nisu vredni ;)

A niko ne spominje da je Hummels od 2007. do 2009. bio član Bayerna, doduše odigrao je samo jednu utakmicu.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/724455747229233152

Bio vec u Bajernu, nisu mu ni sansu dali... Borussija napravila igraca od njega, sad im zabada noz u ledja. Jebem li ga... Mene licno bi bilo sramota.

Spominje, samo sto ti ne citas ;)

Pa sad bi isto vjerovatno i za Lukakua pričali kad bi se vratio u Chelsea, tipa Everton od njega napravio igrača i sad im zabija nož u leđa, a dobro znamo da je Lukaku navijač Chelseaja.

Kakvo poredjenje.... 

Everton nije dao sansu Lukakuu kao talentovanom klincu, vec gotovom igracu kojeg su masno platili. Pre toga je on igrao sezonu u PL kao pozajmljen igrac u VBA. 

To su dva razlicita pojma.

30 hiljada puta gotivnijem klubu od Bayerna i to sugavog? Haj ok ako su ti gotivniji, al sta imas ruzno za Bayern neam pojma. Ljudi su sila, jedino ako je do ljubomore :P

Sila su na konto svih ostalih klubova u Njemackoj. Vidis cim nesto valja bilo gdje drugo oni to pokupe. A i dosadan su klub totalno, ne znam ko moze navijat za takve klubove, jebes to. Kad pogledam zadnjih 15-ak godina, toliko je bilo ludila, skandala i zajebancije oko Chelseaja, lijepih i ruznih trenutaka ali nista od toga ne bih mijenjao. Plasticni smo i karnemo ih na po njihovog prirodnog stadiona, volim nego hljeba se najesti :D

Elem, Bayern je veliki i uspjesan klub, ali Dortmund je klub za pravu raju, gotiva, smek, ko je bio u Dortmundu zna dobro zasto. Citav grad zivi za BVB, a i bolji su nego ovi napuhani juznjaci, jebat im mater. Neka. moze 300 Hummelsa i 400 Götzea izdati al to ce tako ostati. Dzaba svi trofeji i dominacija.

Ne bih ni ja mijenjao, ali ne smatram Bayern sugavim klubom. Za mene su primjer vrhunskog kluba :D

Ne bih ni ja mijenjao, ali ne smatram Bayern sugavim klubom. Za mene su primjer vrhunskog kluba :D

Opet kazem, nema to veze s tim. Historijski su sila u Njemackoj i niko drugi nema apsolutno ni promil sanse da im se priblizi. Razlog tome je i ovo sto rade, vrbuju svakog iole boljeg igraca cim neki klub pocne rasti. Zato ono sto je Klopp napravio sa Dortmundom predstavlja ogroman uspjeh. Ovi dodjose i uzimaju Götzea, Lewandowskog, evo i Hummelsa. Zato u Engleskoj svi igraju i svi imaju love. Neces nikad vidjeti da Tottenham proda Chelseaju tako nekog igraca, jesul nas jebali u mozak za Modrica i na kraju ga radije dali u Real za manje love nego nama. Isto tako Liverpool kad nije htio dati Suareza Arsenalu iako je on trazio transfer. Dok recimo Dortmund i ostali u Njemackoj nisu u stanju da odolijevaju takvim ponudama, igraci ih onda ucjenjuju i Bayern pokupi kajmak laganini. 

Sto se Hummelsa tice, dabogda propo u Bayernu i puzao ko picka nazad u Dortmund. Al dobice kurac da sebi izbije u oci od Dortmundovih navijaca, isto ko i Götze sada.

Mats Hummels:

"Zaista ne mogu da razumem Gotzeovu odluku, samo sam to rekao. Svi smo iznenađeni onim što je uradio. Jednostavno ne verujem da se radi o bilo kakvim sportskim razlozima. Slagao se jako dobro sa svima nama i upravo zbog toga sam jako iznerviran",

(Godina 2013, nakon što je Mario Götze potpisao za Bayern)

"Ne zanima me da osvojim ni osam šampionata. Više volim da radim neke posebne, specijane stvari sa Dortmundom, nego da igram samo novca radi. Lewi želim sreću, kao i Gotzeu, ali mene Bayern nikada neće imati. Novac nije sve u životu"

(Godina 2014, nakon što je Robert Lewandowski prešao u Bayern)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.