Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Krenula je i Bayernliga. Laganih 6-1 protiv Frankfurta u gostima.

Borussija se dobro pojačala u odbrani i naprijed su doveli Adeyemija i Hallera da zamijene Haalanda. Nažalost Haller ima rak testisa i ide na liječenje. Leipzig i Bayer su zadržali najbolje igrače kako bi bili konkurentni. Svejedno, čini se da ide 11. u nizu u vitrine Bayerna.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Druga najnezanimljivija liga na svijetu (prva je dakako Francuska) na kanalima Sport Kluba.

Već sigurno mjesec dana nisam upalio Sport Klub, a i pitanje je da li ću više ikada. Njemačku ligu sam gledao samo eventualno kada igraju Bayern i Borussia. Ne znam da li su svjesni u toj Bundesligi da im Bayernova dominacija kvari ugled lige? Da jesu, možda bi učinili nešto da spriječe da im Bayern pokupuje sve što valja iz lige i lagano se prošeta istom.

• 2 sedmice kasnije...
1 hour ago, Adi said:

Ova liga će izgleda završiti prije nego što je počela. Nikad jači Leipzig je uzeo 2 boda iz 3 kola (protivnici Stuttgart, Koln i Union Berlin), a nikad jači Bayer je uzeo 0 bodova (protivnici Dortmund, Augsburg i Hoffenheim). Dortmund ima 6 od 9, ali su se osramotili protiv Werdera.

Gledao sam ranije jako cesto Bundesligu. Kad zanemaris utakmice protiv Bajerna, svi ostali timovi medjosobno uglavnom uvek pruze dobru predstvu i pobede "malih" nad "vecima" su jako redovna stvar. 

Moje neko misljenje je da ligi najvise nedostaju kvalitetni treneri. Eto recimo Poketino je ko rodjen za Dormund/Lajpcig...  

Ma Bundes je prezanimljiv za gledati i pretežak za kladiti se, tamo kad očekuješ potop ne desi se ništa ili nekada odjednom tako u 10ak minuta padne more golova. Ima dosta zanimljivih i podjednakih ekipa, kada bi eliminisali Bayern trka za titulu bi bila prezanimljiva.

Čak i te ostale ekipe u Evropi nižu jako dobre rezultate nije da su loši kao recimo francuzi

10 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ma inače je Bundes jako otvoren, ima dosta trke i svega ali odbrana nema. Ovako za neutralce bude fino za gledati. Samo ja kad sam gledao bila su neka dva idiota na Eurosportu što su komentarisali, ne znam na kojim su drogama bili

Pola sata raspravljaju da li se izgovara Zivaluzi ili Gilavuogi(Joshua Guilavogui)  jebo te zivot 🤣

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno podsjeti na moj povratak nakon trostrukog prijeloma ključne kosti.

Bravo za Hallera!!

Drago mi je zbog njega, fan sam njegove igre od vremena iz Frankfurta. Nije se snašao u West Hamu, nije to bio klub za njega. Više mu odgovara tim koji drži posjed.

Prethodno je upisao minute u prijateljskoj utakmici protiv Basela. Ušao je zadnjih pola sata i zabio hattrick. Imat ćemo priliku da ga gledamo protiv nas u Ligi Prvaka.

• 3 mjeseca kasnije...

Ali ljudima gori pod nogama, gube, a opet se ponasaju kao da nema zivota u njima. Navijao sam za njih i sve sam zivce pogubio. Bayern zasluzeno osvojio, ne mozes na svom terenu ovako lose odigrati.

Mainzu nizasta ne treba, ne mogu ni gore ni dole ali ljudi odigraju posteno. Svaka im cast sto se nisu naguzili, kao sto bi mnogi na njihovom mjestu.

A Dortmund, tuga golema. Kiksati ovako, pred svojom rajom i navijacima, u svom gradu - katastrofa epskih razmjera. Sad ce opet cekati 10 godina da dobiju ovakvu priliku ponovo.

2 hours ago, soxx said:

Terzicu terzicu

Prije treba igrace prozivati. Pa sta je samo Haller danas masio, a onda i ostali igraci. 

Ja cak mislim da je Terzic dobar trener a vrijeme ce pokazati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.