27. maj 2023.3 god. comment_345296 Očekivano, Dortmund je luzerski klub, dovoljno govori činjenica da u međusobnim s Bayernom redovito popiju 3-4 komada. Ne znam kad su ih zadnji put dobili. Ovakav rasplet da će na kraju kiksat je bia skroz očekivan. Čudno bi bilo da su dobili Prijavi
27. maj 2023.3 god. comment_345297 2 minutes ago, hamco said: Prije treba igrace prozivati. Pa sta je samo Haller danas masio, a onda i ostali igraci. Ja cak mislim da je Terzic dobar trener a vrijeme ce pokazati. Ma serviro je njima bayo par mec lopti a oni kiksali. 3 kiksa u 7 zadnjih tekmi. Mogli su al nisu i nece sad zadugo biti u prilici Prijavi
28. maj 2023.3 god. comment_345312 Ekipa koja ispada od Po***rovog Chelsaja ne bi smela ni prvak Srbije da bude. Inace Kahn i Salihamidzic dobili otkaze, jos ce se resiti Manea vrv i naredne sezone ce rutinski resiti titulu verovatno. Dortmund, Arsenal i Tottenham da igraju medjusiobno svoj mini turnir, nasli bi nacin da niko ne osvoji. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345348 23 hours ago, Igi said: Dortmund, Arsenal i Tottenham da igraju medjusiobno svoj mini turnir, nasli bi nacin da niko ne osvoji. Do ove sezone je i Napoli bio u tom društvu. Ovu prednost nisu mogli da ispuste. Borussiji odlaze Bellingham i Guereriro, Leipzigu Nkunku, Laimer i možda još poneko, Bayern dovodi tog Laimera, dovest će pravog napadača i slijedi još veće odvajanje od konkurencije. Ko zna kad će se ponovo pružiti ovakva prilika da je Bayern na 71 bodu. Tuchelova Borussia sa 78 nije osvojila nego je kasnila 10 bodova. Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. comment_349712 Tri crvena kartona u prvom poluvremenu - svi za start zadnjeg igrača odbrane Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353835 7 kola do kraja 13 bodova prednosti za Leverkusen. Izgleda da dolazi malo radosti u živote njihovih napaćenih navijača koji su svjedočili nevjerovatnim prosipanjima titule 2000. i 2002. godine. Tuchel će ostati upisan kao trener koji nije osvojio Bundesligu sa ovim Bayernom i Ligue 1 sa ovim PSG-om gdje je sa Pochettinom po pola to ispustio. Kane i Dier donijeli dašak Tottenhama u Bavarsku. Mada protiv ovakvog Bayera bi teško imao šanse i Guardiolin Dream Team Citya. Ljudi ulaze u april kao neporaženi u svim takmičenjima. Prijavi
1. april 2024.2 god. comment_353896 Napokon Bundesliga atraktivna, i što je najbolje taj glavni kreator toga, Xabi Alonso neće poletjeti odma u neki veći klub, iako bi maltene mogao da bira gdje, nego je odlučio da ostaje u Leverkusenu. Biće interesantno hoće li moći i zadržati najvažnije igrače pa da vidimo šta će napravit sljedeće sezone Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353910 Ako uspije ih odrzati u top 4 iduce sezone onda super za njega, ali sada je imao mogucnost da predje gdje god pozeli i odlucio ostati. Da li je to manjak samopouzdanja ili nesto drugo, vidjet cemo. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353911 Možda se vodio historijom? Ko god je poletio u veći klub, nakon jedne dobre sezone, završio je ko Villas-Boas. Prijavi
6. april 2024.2 god. comment_354055 Štutgart se ne zajebava, nego baš hoće u LP, pobjediše danas Dortmunda u gostima i to na njihovoj fešti za jubilej 50 godina Westfalen stadiona. Impresivno, spasili se prošle sezone u Play off relegaciji od ispadanja, nakon što su završili 16., a sad 3. uz 7 bodova prednosti na Lajpcig, 6 kola pred kraj sezone. Prijavi
6. april 2024.2 god. comment_354058 Zadnje dvije sezone su se grčevito borili za opstanak. Pretprošle se jedva spasili da ne odu u play off, prošle jedva ušli u play off. Pred početak sezone ostali bez 3 glavna igrača Sose, Mavropanosa i Enda. Sada su već obezbijedili Ligu Prvaka iako im je Guirassy puno utakmica propustio, kao i igrači iz Azije i Afrike kojih dosta imaju. Interesantno je da je tremer Hoffenheima prošle sezone vodio Stutgart, a trener Stutgarta je vodio Hoffenheim. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355463 Na kraju je "Kaneova kletva" zavladala Bayernom. Izgubili su Superkup, nisu uzeli ni ligu, ni kup, ni Ligu Prvaka, a na kraju su ispustili i 2. mjesto pa neće igrati Superkup ni sljedeće sezone. Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356016 Bošnjo Terzić dobio otkaz posle neuspješne sezone u Dortmundu gdje nije osvojio apsolutno ništa Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356018 Nije dobio nego dao otkaz. Ne bih se složio da je podcijenjen, dapače mislim da je precijenjen. Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356019 13 minutes ago, reLo said: Nije dobio nego dao otkaz. Ne bih se složio da je podcijenjen, dapače mislim da je precijenjen. Zbog cega je precjenjen? Jer je izgubio titulu prosle godine? Kako je dosao u situaciju da se bori za titulu? Sto je ove godine izgubio finale LS? Kako je dosao do finala? Pa bas zbog toga sto je tek poceo trenirati, sto nema iskustva, vidi se da zna sta radi. Polako odmah sa osudjivanjem a tek poceo raditi ovaj posao. To sto je Alonso nakon 2 godine osvojio titulu i sto je mozda sama krema trenera ne znaci da ako je neko malo losiji da i ne valja. Ne mogu svi biti najbolji, ali je Terzic moderan trener sa modernom taktikom koji je tek poceo. Mozda nije Pep, ali je veoma dobar i perspektivan. Najbolje je Gasperini izjavio nakon osvajanja EL: "Da li sam ja prije 2h i prije pocetka utakmice bio losiji trener nego sto sam sad nakon osvajanja? Apsolutno nisam niti sam sad bolji nego sto sam bio." Jasno pokazuje kako se nekim trenerima sudi samo kroz rezultate a tu ima mnogo toga vise od samih rezultata. Neki naprosto imaju srece. Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356020 1 hour ago, MASKO said: Bošnjo Terzić dobio otkaz posle neuspješne sezone u Dortmundu gdje nije osvojio apsolutno ništa Da je osvojio LP bio bi Hrvat Ovako jebiga bosnjo luzerski. Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356023 Cure informacije o tome da je bilo nekih svađa sa nekim članovima uprave i/ili igračima, da nije samo tako otišao. U fudbalu nijanse odlučuju kada je osvajanje trofeja u pitanju. Neko bude toliko puta blizu i ne osvoji ništa, a nekome se jednom namjesti dobra sezona i osvoji ga, a ostatak karijere bude prosječan. I sad je li bolje prvo ili drugo. Terzić je izgubio titulu u Bundesligi u zadnjem kolu, izgubio finale kupa i izgubio finale Lige Prvaka. U svim tim utakmicama je lako moglo prevagnuti na drugu stranu. Meni je on dobar trener, ali mislim da nije trener za BVB, koliko god to neprirodno zvučalo. Od svih trenera koji su ih vodili od Kloppa do danas, on je "najružnije" i najneefikasnije igrao. Ali je zato pokazao neke druge kvalitete. Dovoljno je samo pogledati u kakvoj grupi Lige Prvaka je bio prvi i preko kojih timova je dogurao do finala. Pravi mali Tuchel. Od Borussije sad očekujem da postavi Nurija Sahina ili tako nekoga ko je pomoćnik sad. 19 minutes ago, diablo_bih said: Da je osvojio LP bio bi Hrvat Ovako jebiga bosnjo luzerski. Neka preuzme repku kad ode Dalić. Prijavi
13. juni 2024.2 god. comment_356028 Otjerali ga Hummels i Reus. Covjek ih doveo u finale Lige Sampiona, prvi put nakon 11 godina i Kloppa. Boga pitaj kad ce opet tu doci. Jedino sto se bas moze zamjeriti je gubitak Bundeslige onako u zadnjem kolu. Prijavi
14. juni 2024.2 god. comment_356043 20 hours ago, Wisey said: Otjerali ga Hummels i Reus. I Hummels i Reus idu iz kluba Prijavi
14. juni 2024.2 god. comment_356055 6 hours ago, Adi said: I Hummels i Reus idu iz kluba Otjero ih terzic Prijavi
16. juni 2024.2 god. comment_356087 On 6/13/2024 at 2:36 PM, hamco said: Zbog cega je precjenjen? Jer je izgubio titulu prosle godine? Kako je dosao u situaciju da se bori za titulu? Sto je ove godine izgubio finale LS? Kako je dosao do finala? Ispao je od Potterovog Chelseaja 💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 Da je osvojio LS pa i ajd da se opere donekle Prijavi
16. juni 2024.2 god. comment_356089 4 hours ago, Igi said: Ispao je od Potterovog Chelseaja 💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 Da je osvojio LS pa i ajd da se opere donekle Jel ti znas od koga je Pepov City sve ove silne godine ispadao u LS? Monaco, Tottenham, Lyon... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.