Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

I mi smo svojevremeno tako andrea viljasa boasa doveli sa 33 god za 15mil, zaposlio ga velikan kao sto smo mi i na kraju nije ni za kurac
  • 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Riješena je situacija oko titule u Farmerligi.

Novi prvak je predvođen trenerom u odlasku pobijedio 6:0 ekipu budućeg trenera njihovog najvećeg konkurenta.

Prije toga je trener u odlasku njihovog najvećeg rivala pobijedio ekipu budućeg trenera novog/starog prvaka, koji je usput trener drugog najvećeg konkurenta.

Bayern je prvak deveti put zaredom.

Riješena je situacija oko titule u Farmerligi.

Novi prvak je predvođen trenerom u odlasku pobijedio 6:0 ekipu budućeg trenera njihovog najvećeg konkurenta.

Prije toga je trener u odlasku njihovog najvećeg rivala pobijedio ekipu budućeg trenera novog/starog prvaka, koji je usput trener drugog najvećeg konkurenta.

Bayern je prvak deveti put zaredom.

Sta napisa krv ti jebem...

Lewa ganja rekord Gerda Mullera od 40 golova u sezoni, ima 39...

Uzmite u obzir da je bio odsutan nekoliko kola, tacnije mislim da je odigrao 27 od 33 moguce utakmice ove sezone, nestvaran napadac

Sve će zavisiti od Eura. Ligu Prvaka uzima City ili Chelsea. Nema tu pojedinaca sa brutalnim statistikama i igrom koja bi im donijela Zlatnu loptu. Lewandowski je vjerovatno najdominantniji pojedinac ove godine, ali je uzeo samo Bundesligu. Kane u Engleskoj gazi, ali nikakav klupski uspjeh nije ostvario. Messi i Ronaldo bez većih uspjeha.

Kante Zlatna lopta, nema dileme nikakve. Sve ostalo bi sramotno bilo.

Da je ovako igrao kroz cijelu sezonu a ne posljednja 2 3 mjeseca dalo bi se diskutovati. Ovako na osnovu odlicne polusezone (i uz to mozda ne uzmemo nista od trofeja) jako tesko.

BTW: Nevill i Caragher birali prvih 11 Premiershipa, jedan ga je stavio u svoj tim drugi nije. Od nasih igraca je jedan jos stavio Mendya (dok je kod drugog golman Martinez), ostalo City + United Kane i/ili Son.

Da je ovako igrao kroz cijelu sezonu a ne posljednja 2 3 mjeseca dalo bi se diskutovati. Ovako na osnovu odlicne polusezone (i uz to mozda ne uzmemo nista od trofeja) jako tesko.

BTW: Nevill i Caragher birali prvih 11 Premiershipa, jedan ga je stavio u svoj tim drugi nije. Od nasih igraca je jedan jos stavio Mendya (dok je kod drugog golman Martinez), ostalo City + United Kane i/ili Son.

Uzmemo LS, Francuzi osvoje Euro i Kante mora biti u top3, ako ne i pobednik

Oni su stavili Fodene i Rashforde u svoj tim sezone, toliko o tome da igrač mora imati konstantan broj dobrih utakmica. Pogotovo se to odnosi na Fodena koji je dobar zadnja 2-3 mjeseca...

Poređenja radi ono što su radili Grealish prije povrede i Son je hiljadu puta više od par dobrih mečeve Fodena... ali dobro i njima uvijek nedostaje objektivnosti...

Uzmemo LS, Francuzi osvoje Euro i Kante mora biti u top3, ako ne i pobednik

LŠ+FA Kup te ako Francuzi osvoje Euro, velike su šanse

Zlatna lopta se daje za učinak u kalendarskoj godini, a UEFA igrač godine se dobija za sezonu od augusta do juna. Za Zlatnu loptu Kante ima šanse jer se računa samo ovaj drugi dio sezone + početak sljedeće.

Izbor Nevillea i Carraghera mi je toliko smiješan da nisam htio da ga ovdje komentarišem. Trebali su još Engleza, malo je.

Ma moze Kante da da golove za pobed finalima Ls, Fa i Ep ako Barsa kojim slučajem uzme titulu zna se kome ide Zlatna lopta.

Ma mislim da bi baš bila sramota da je daju Mesiju ako uzme samo La Ligu. Pogotovo bih dao šanse Kanteu zbog te njegove popularnosti jer je veoma skroman, šuti i radi, jednostavno ima taj renome koji treba da dobiješ tu nagradu. Također tu je i Lewa, mislim da niko više nema nekih šansi.

Ma mislim da bi baš bila sramota da je daju Mesiju ako uzme samo La Ligu. Pogotovo bih dao šanse Kanteu zbog te njegove popularnosti jer je veoma skroman, šuti i radi, jednostavno ima taj renome koji treba da dobiješ tu nagradu. Također tu je i Lewa, mislim da niko više nema nekih šansi.

Sramota bi bila blaga rec. Ali da ce biti tako, bice.
Mislim da ce je dobiti Leva da se ovi "operu" jer su mu je nepravedno uskratili.

Zlatna lopta je nekad bila prestizna nagrada, sad samo daj je ili mesiju ili ronaldu, pa ko od te dvojice vise da golova taj i uzima.

Izuzetak je bio Modric, ali ni on mi nije bio zasluzio nagradu. Mislim da je trebao Mane tad uzeti.

Jel tad ono bio i Van Dijk u utrci za nagradu? I on je ono jedno vrijeme strasan bio u odbrani.

Zlatna lopta je nekad bila prestizna nagrada, sad samo daj je ili mesiju ili ronaldu, pa ko od te dvojice vise da golova taj i uzima.

Izuzetak je bio Modric, ali ni on mi nije bio zasluzio nagradu. Mislim da je trebao Mane tad uzeti.

Jel tad ono bio i Van Dijk u utrci za nagradu? I on je ono jedno vrijeme strasan bio u odbrani.

Doduše ta nagrada je individualna, zato se više gleda statistika određenog igrača nego uspjeh ekipe.

Dortmund uništava RBL u finalu kupa...

Poluvrijeme 0:3, Sancho 2x, Haaland 1x

Marco Reus je doktor igrice, kako inteligentan igrač i koliko je nesebičan samo...

Kako je onaj mrtvi Muchen namjerno uništio ovaj Lepzig, sve su ciljano uradili pred kraj sezone. Prvo im uzeli najboljeg stopera i to objavili u jeku borbe za titulu a nakon toga i trenera... Eto zašto treba mrziti Bayern

• 6 mjeseci kasnije...
Gledam drugo poluvrijeme Dortmund v Bayern. Odlicna utakmica, dobar tempo, trci se, startovi na obje strane, prilike.. i onda dodje sudija i smijesan penal dosudi Bayernu. Time je vjerovatno i prvenstvo odluceno u ovakvoj ligi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.